Bence yeniden yaptırmakta fayda var canım aklında soru işareti kalmamış olur. Tedavi dediği de klomen femara tarzı bir şey olabilir
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ağustos-Eylül Gebelik Planlayanlar🍀🤰💗
- Konu Sahibi Candy7777
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Kasım 2023
- 906
- 514
- 23
- 29
- 10 Ocak 2024
- 632
- 319
- 18
Uuuuu hayırlı olsun o zaman şimdiden çok sevindim canım benimKızlar doktor çocuk düşünebilirsiniz dedi folbiol ve ecoprin pro verdi ArasaNillGerek Kahhve M Marryyj Candy7777 Denizz41 B Beyond the sky A ayb00
- 14 Haziran 2023
- 6.727
- 5.811
- 118
- 23
Çok güzel bir haber demek vücudun hazır toparlanmış tekrar denemelere başlamak için. Hadi bakalım inşallah sağlıkla nasip olurKızlar doktor çocuk düşünebilirsiniz dedi folbiol ve ecoprin pro verdi ArasaNillGerek Kahhve M Marryyj Candy7777 Denizz41 B Beyond the sky A ayb00
- 8 Ekim 2020
- 2.267
- 3.502
- 83
- 30
Hadi hayırlısı olsun canım inşallah bu ay senin ayınKızlar doktor çocuk düşünebilirsiniz dedi folbiol ve ecoprin pro verdi ArasaNillGerek Kahhve M Marryyj Candy7777 Denizz41 B Beyond the sky A ayb00
- 1 Kasım 2023
- 906
- 514
- 23
- 29
Amin inşallah canım hepimiz hamiş olalım bebişlerimizi kucağımıza alalımÇok güzel bir haber demek vücudun hazır toparlanmış tekrar denemelere başlamak için. Hadi bakalım inşallah sağlıkla nasip olur
- 1 Kasım 2023
- 906
- 514
- 23
- 29
Hepimizin ayı olsun inşallahHadi hayırlısı olsun canım inşallah bu ay senin ayın
- 3 Ocak 2021
- 3.350
- 1.031
- 83
- 35
Merhaba kızlar 1 eylülde adetim bitmişti ovalüsyona başladım ve yumurtlama görmedim ayın 30 u yani geçen pazartesi günü sabah kahverengi lekelenmem oldu ve devamı gelmedi Salı günü sabah tekrar bi lekelenmem oldu ve yine devamı gelmedi çarşamba günü yine sabah oldu ve devamı gelmedi bugün olmadı hiç ya i lekelenme çok az ve açık kahverengi gebelik testi yaptım acaba mı diye ama negatif çıktı ilk kez böyle birşey yaşıyorum adet oldum desem kırmızıya dönüp devam etmesi gerekirdi bu arada afetlerim genel anlamda düzensiz yani bazen 35 bazen 40 günde bir değişiyor en son ki 40 günde olmuştu birde normalde bir ağrım falan yoktu ama dünden beri kasık ve göğüs ağrım başladı varmı bir yorumu olan
- 22 Mart 2023
- 3.370
- 1.793
- 53
- 30
Oyyy hadi gözün aydın kuzum benim çok sevindim inşallah güzel sevinçli haberlerle gelirsin bizeKızlar doktor çocuk düşünebilirsiniz dedi folbiol ve ecoprin pro verdi ArasaNillGerek Kahhve M Marryyj Candy7777 Denizz41 B Beyond the sky A ayb00
Hayırlısı olsun canım benim inşallah bu ay güzel haberler alırız sendenKızlar doktor çocuk düşünebilirsiniz dedi folbiol ve ecoprin pro verdi ArasaNillGerek Kahhve M Marryyj Candy7777 Denizz41 B Beyond the sky A ayb00
- 1 Kasım 2023
- 906
- 514
- 23
- 29
Amin inşallah kuzum ecoprin pro kan sulandırıcıymış zararı dokunur mu? Bat yakın benim ya zararı dokunmasınOyyy hadi gözün aydın kuzum benim çok sevindim inşallah güzel sevinçli haberlerle gelirsin bize
- 1 Kasım 2023
- 906
- 514
- 23
- 29
Amin inşallah canım sen nasılsınHayırlısı olsun canım benim inşallah bu ay güzel haberler alırız senden
- 22 Mart 2023
- 3.370
- 1.793
- 53
- 30
Hiç bi fikrim yok kuzum ben kullanmadım istersen konu açıp sor biAmin inşallah kuzum ecoprin pro kan sulandırıcıymış zararı dokunur mu? Bat yakın benim ya zararı dokunmasın
İyiyim çok şükür çalışıyorum çocukla ilgileniyorum derken zaman geçiyor sen nasilsin neler yapıyorsunAmin inşallah canım sen nasılsın
- 1 Kasım 2023
- 906
- 514
- 23
- 29
İyiyim valla klasik ev işleri yapıyorum film izliyorum zaman geçiyor öyle. Bu ay umutluyum bakalımİyiyim çok şükür çalışıyorum çocukla ilgileniyorum derken zaman geçiyor sen nasilsin neler yapıyorsun
Ay inşallah ya çok mutlu olurum senin adınaİyiyim valla klasik ev işleri yapıyorum film izliyorum zaman geçiyor öyle. Bu ay umutluyum bakalım
- 1 Kasım 2023
- 906
- 514
- 23
- 29
Amin aminAy inşallah ya çok mutlu olurum senin adına
- 20 Ağustos 2022
- 4.770
- 3.871
- 63
Kızlar adetime 6 gün varken kan 2 çıktı bugün 5 gün kala oluyor tekrar kan vericem bende hiç 1 bile çıkmadı bu zamana kadar acaba yükselir mi ? Kaşık ağrısı geliyor 1 dk sürüp gidiyor aralıklı ağrım var kasıklarımda şişkinlik hissediyorum yüzümün her yeri mayın tarlası oldu