- 8 Temmuz 2024
- 1.052
- 426
- 38
- 38
Amin Allah razı olsun çok tşk ederimCanım öncelikle Allah'tan hayırlısı. Boş yere umut vermekten korkarım ama bir yandanda umutsuz olamazdım yani sebebi yoktu çünkü çıkmaz olmaz negatifdir demem için. Bana göre adet gelene kadar hep umut vardır.
Bekleyelim, hep beraber sevinelim yaaaa Rabbim
Amiiin duacını m bacım.
Bence yine 1 saate çıkarSallamış o
Güzel haberler alcaksın merak etmeBen az önce gidip kan verdim yine 2 saat sonra çıkarmış bakalım nolacak benimde 6 günüm var ama benden 3 gün önce kahverengi akıntı geldi çok azdı yerlesmeyse eğer 3 günde azda olsa yükselme olur diye düşünüyorum
İnşallah yaaaGüzel haberler alcaksın merak etme
Kuzum sonucun çıkmadı mı hala çok merak ettimİnşallah yaaa
Sonuç çıkmış canım ama almaya gidemiyorum eşim ilaclamacilari göndermiş onların gitmesini bekliyorum sonra sonucumu AlaçamKuzum sonucun çıkmadı mı hala çok merak ettim
Arayıp sorsan söylemezler mi kiSonuç çıkmış canım ama almaya gidemiyorum eşim ilaclamacilari göndermiş onların gitmesini bekliyorum sonra sonucumu Alaçam
Söylemediler gelmeniz gerekiyo dedilerArayıp sorsan söylemezler mi ki
Hmm anladım canım sonuçları alınca heber verSöylemediler gelmeniz gerekiyo dediler
Tamam bitanemHmm anladım canım sonuçları alınca heber ver
çok saçma bi uygulamaSöylemediler gelmeniz gerekiyo dediler
Adetliyken değil galiba. Emin olmamak beraber adet bittikten bir süre sonra bazı tetkikler bilgi veriyor galibaKızlar şuan aklıma geldi sizlere bir sorayım dedim. Adet döneminde yapılan hormon tahillerinin sonucunda, o ay yumurtlama ihtimali olabileceği belli olur mu? Yani değerlere bakılarak ihtimal yüksek veya düşük diye bir bilgi edinebilinir mi ?
Candy7777 A ayb00 @Mervenur277 @ArasaNillGerek @BallYilmaz123 ve diğer kızlar
Anladım sağolun kızlar cevaplarınız içinAdetliyken değil galiba. Emin olmamak beraber adet bittikten bir süre sonra bazı tetkikler bilgi veriyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?