- 8 Ağustos 2023
- 5.805
- 6.620
- 118
Rabbim sağlıkla sıhhatle ilerlemesini nasip etsin. Bir şekilde büyür buna değer. Rabbim yeter ki sağlıkla ilerletsinYessss demek ki doğru bir kanı. Yani misal ananem benim ikiz doğurmuş ama az yaşamışlar ölmüşler. Bidaha ikizi olmadı. 5 çocuğu var hepsinden torunu var torunlarından da ikiz yok. Artık torunlarının çocuklarına kaldı kısmet ben de çok istedim ilkinde nasip olmadı. Zor gibi görünüyor ama birlikte büyücek olmaları her şeye değiyor bence
ArtimedTestin markası neymiş ki, olamaz başınızı bekleyip başka marka testle yenileyin
Öyle dusunme çok haklısın hak veriyorum sonuna kadar ama öyle demeHayırlisi hakkimizda ama çok yoruldum Allah biliyor ya
Bilmiyorum şimdilik gitmeyi düşünmüyorumDoktora gidicekmisin hiç bukadar geciktinmi cok ilginç. Bazılarının idrarda pozitif çıkmazmıs sadece kanda görünürmüş bu platformda böyle bişe okumuştm blmem nekadar doğru
Bende ne yapacağımı şaşırdım valla benimde eşim dün sordu reglin ne zamandı diye umutlandırmamak için şimdi değil dedimKuzum ne olacak bizim halimiz yabende eve giderken test alıcam bi yapayım dedim eşimde çok ısrar etti ilk defa bu kadar umutlu gördüm onu yarın doktora bi kontrole gidicem
Aslında doktora gitmek istemiyorum bekle dicek biliyorum ama eşimi kırmak istemedim dedim gibi gideyim baksın belki kist falan varsa ona göre başka ilaç verirBende ne yapacağımı şaşırdım valla benimde eşim dün sordu reglin ne zamandı diye umutlandırmamak için şimdi değil dedim
Duphaston içtiğinide söyle amaAslında doktora gitmek istemiyorum bekle dicek biliyorum ama eşimi kırmak istemedim dedim gibi gideyim baksın belki kist falan varsa ona göre başka ilaç verir
Tabi tabi onu da söylicem zaten. Kan alacak gebelik için eğer pozitif olmazsa haftaya gel dicek biliyorumDuphaston içtiğinide söyle ama
Zaten sana bekle diyecek içmeseydin duphaston iç diyecekti. Ama inşallah kanda pozitif çıkar da bu bahsettiklerimizden bambaşka yol izlersinTabi tabi onu da söylicem zaten. Kan alacak gebelik için eğer pozitif olmazsa haftaya gel dicek biliyorum
Sende durumlar ne belirti falan var mıZaten sana bekle diyecek içmeseydin duphaston iç diyecekti. Ama inşallah kanda pozitif çıkar da bu bahsettiklerimizden bambaşka yol izlersin
Dünden beri sol kasığım ağrıyor adet sivilcem çıktı ama hala gelen giden yok test aldım birazdan yapıcamSende durumlar ne belirti falan var mı
Hah aynen hayıt tozu veya macunu ben bi sayfa takip ediyorum istersen atayım özelden bir bak. Kozalak şurubu almıştım öksürük için baya işe yaradı. Gerçi instagramı engellemiştir. Sayfalar yenilenmiyo vpn olmadıkça. Orda kabak çekirdeği yağı varmış spermleri de yenileyip fayda sağlıyomuş testinde problem çıkmadı ama onu da alıp bi denemeyi düşünüyorum.Hayıt tozu kullandım bir ara ama ya zaten hormonal sıkıntılarım var korktum daha da kötü olurum diye bıraktım ama çok duydum işe yaradığını
Aminnnnn canım inşallahRabbim sağlıkla sıhhatle ilerlemesini nasip etsin. Bir şekilde büyür buna değer. Rabbim yeter ki sağlıkla ilerletsin
Bende şimdi eve gidiyorum giderken bir test alıp yapıcam. Bugün bir tık belirtim var gibi biraz heyecan yaptım o yüzdenDünden beri sol kasığım ağrıyor adet sivilcem çıktı ama hala gelen giden yok test aldım birazdan yapıcam
Anaa. Bidaha alma ondan eveArtimed
Anaa. Bidaha alma ondan eve
Evlerden ırakAnaa. Bidaha alma ondan eve
Sen bir at kuzum sana zahmet olmazsa bir inceleyeyim instagram düzelinceHah aynen hayıt tozu veya macunu ben bi sayfa takip ediyorum istersen atayım özelden bir bak. Kozalak şurubu almıştım öksürük için baya işe yaradı. Gerçi instagramı engellemiştir. Sayfalar yenilenmiyo vpn olmadıkça. Orda kabak çekirdeği yağı varmış spermleri de yenileyip fayda sağlıyomuş testinde problem çıkmadı ama onu da alıp bi denemeyi düşünüyorum.
Hadi bakalım gazamız mübarek olsun ya birlikte gebe olucaz ya da reglBende şimdi eve gidiyorum giderken bir test alıp yapıcam. Bugün bir tık belirtim var gibi biraz heyecan yaptım o yüzden
atarım atarım sendeHadi bakalım gazamız mübarek olsun ya birlikte gebe olucaz ya da reglyapınca buraya da at
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?