Silikleştiyse çatlamıştır diye düşünüyorum. O sıvı herkes de olmak zorunda değil ona çok takılmaKızlar dün doktora gittim pik gördüğümde doktor 24 mm yumurtan oluşmuş dedi pkos var bende eve geldim ovulasyon yaptım silikleşmiş test sizce çatlamışmıdır yoksa kiste mi dönüşmüştür igne aradım ama asla bulamadım herhangi sıvı bir akıntım olmadı çatlamaya dair sadece 2 gün önce uzayan akıntım oldu
Eki Görüntüle 3460191
O ne demek kız
O zaman demek ki daha günün varKızlar ask kizlar hanimlarrrrrr
Ay ben ilk dusugumde 10-11 gun diye öğrendim hatirlarken not aldığım defterimi buldum meğer 13.gun kanda 8 ertesi gun 16 2 gun sonra da 50 olmus sonra cok guzel artmisti dustu
Aklımda nedense 10-11 gun diye kalmis vay anam
Yani aşılama ben de muhtemel 13 14 gunde etki gosterecek 2 olan deger yukselecek diye düşünüyorum
Kendime bir gaz verisim var hepimize yeter diye düşünüyorum
Her şer de bi hayır vardır denilen boşa değil.. bazı zor zamanlarımız olacak ki iş arkadaşım eşim dostum dediğini tanıyacaksın. Unu eliyosun elekten. Üstünde kalanı döküyorsun ya çöpe. İşte bu yüzden sabretmesi zor biliyorum ama kötü günlere de ihtiyacımız var bizim hayatımızda bi elek görevi görüyor. Üzülmeyin kızçelerim. Hele bir başkası için hiç üzülmeyinBen iste en yakın arkadaşıma anlattım o da kalbimi kırdı küs değilim ama hiç unutmayacağım bir yara aldım. Elene elene niye böyle oluyor diye yazacak kimse kalmadı işte. Bak size yazıyorum tanımıyorum ama aynı derdimiz var diyip yazıyorum beni anlayana ve beni tanımaya.. Bu daha çok can yakıcı..
İnsanların hiç bir şey öğrendiği yok bence. Düşüncesiz insan çok, eleştiren kalp kıran, hor gören kendince acıdığını düşünen..
Ortadaki baya baya koyu çıkmış yalnız bence değerlendirmelisinEki Görüntüle 3460196 Kızlar benim ovülasyon git gide koyulaşıyorfotodan hepsi aynı gözüküyor ama canlı bakınca koyulaşma çok net belli oluyor. Uygulama bugünü düne göre daha yüksek çıkarttı zaten ay bu ne bitmez döngü ya
Amin teşekkür ederimGayet normal 1-2 hafta boyunca 2 günde 1 testi tekrarla giderek artması lazım, doktorun da yönlendirir zaten, 1-2 haftaya keseyi gördüler mi tamamdırhayırlı uğurlu olsun,sağlıkla kucağına al dilerim
Her şer de bi hayır vardır denilen boşa değil.. bazı zor zamanlarımız olacak ki iş arkadaşım eşim dostum dediğini tanıyacaksın. Unu eliyosun elekten. Üstünde kalanı döküyorsun ya çöpe. İşte bu yüzden sabretmesi zor biliyorum ama kötü günlere de ihtiyacımız var bizim hayatımızda bi elek görevi görüyor. Üzülmeyin kızçelerim. Hele bir başkası için hiç üzülmeyin
Hayat göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor annemizin karnından bidaha gelmicez bu dünyayaya. Hakkımız olanı yaşayalım aynen öyle kimseye fazla müsemma yokaynen öyle vardır bunda da bir hayır diyorum. Bizi uzmelerine izin vermeyelim
Bi de bizim karnimizdan bebek gelseHayat göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor annemizin karnından bidaha gelmicez bu dünyayaya. Hakkımız olanı yaşayalım aynen öyle kimseye fazla müsemma yok
Evet evet koyulaşıyor gitgide ama işte tek sıkıntı döngünün 41. Günü bugünOrtadaki baya baya koyu çıkmış yalnız bence değerlendirmelisin
Keşke yöntemini bilsem her çocuk isteği olana söylesemBi de bizim karnimizdan bebek gelse
İnşallah sonu bebek olurKeşke yöntemini bilsem her çocuk isteği olana söylesembu zamana kadar çatlama dönemlerinde ilişkiyi sıklaştırdım diğer günler kocamın yüzüne bakmadım bu ay benim yöntemlerime göre ilerleyelim dedi adet bitiminden beri bir dolu bir boş ilerliyoruz sonuç olarak bilmiyorum nolur
Aminn Dileyen isteyen hepimize olsunİnşallah sonu bebek olur
Aayy ben o kısımları kaçırmışımEvet evet koyulaşıyor gitgide ama işte tek sıkıntı döngünün 41. Günü bugünve duphaaston içtim hala adet olmadım sıkıntı basıyor beni değerlendirmekten artık
Duphaston bitti dün. Normalde gecikme olduğu dönemde kullanırken olurdum. Şimdi bitti bekliyorum. Olmazsam haftaya mecbur doktora gidicem. Bende yeni aklıma geldi bir takip edeyim dedim. Yumurtluyor olma ihtimalim yüksek ama bilmiyorum artık adet olsamda kurtulsam şu döngüden diyorumAayy ben o kısımları kaçırmışımduphaston bitti mi peki ? Bittikten 3 gün içinde adet oluyosun diyorlar genelde ama bilemedim bu arada bende 39. Günümdeyim adetim gecikti valla hiç ovülasyon yapmak aklıma gelmedi bir daha mı yumurtlama oldu ki acaba hiç bilemedimm
Testim bu canım diğeri de çevirisiÇat pat almanca biliyorum
gebelik testi yaptın mı peki belki ondan olmuyosundur ? o kadar çok yorum var ki bütün yorumları okuyamadım o yüzden soruyorum çünkü gecikme 10 günü geçse bile ihtimal var geç döllenme olabilir diyorlarDuphaston bitti dün. Normalde gecikme olduğu dönemde kullanırken olurdum. Şimdi bitti bekliyorum. Olmazsam haftaya mecbur doktora gidicem. Bende yeni aklıma geldi bir takip edeyim dedim. Yumurtluyor olma ihtimalim yüksek ama bilmiyorum artık adet olsamda kurtulsam şu döngüden diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?