- 29 Mayıs 2024
- 1.995
- 540
- 38
- 35
Saol canım seninde basın sağolsun üzüldüm gerçekten sende takma kafanı Allah sabır versin inşallah bir sonrakini sağlıkla kucağına alırsınY yagmurpapatya canım benim kaybı yeni olan bir anne olarak seni çok iyi anlıyorum ben daha kırkım çıkmadan kaynanamgil düğün dernek kurdular. Kaynım nişanlanacak haftaya. Geçen gün kızı istedik. Neyse boşver beni kuzum sen çevrendeki kimseye kulak asma şimdilik önce bu süreci sağlıkla atlatman lazım senin sonrası hallolur bir şekilde sen sadece kendine odaklan.
Dur bakalim bekleyip göreceğiz artack Allahin izniyleKızlar ask kizlar hanimlarrrrrr
Ay ben ilk dusugumde 10-11 gun diye öğrendim hatirlarken not aldığım defterimi buldum meğer 13.gun kanda 8 ertesi gun 16 2 gun sonra da 50 olmus sonra cok guzel artmisti dustu
Aklımda nedense 10-11 gun diye kalmis vay anam
Yani aşılama ben de muhtemel 13 14 gunde etki gosterecek 2 olan deger yukselecek diye düşünüyorum
Kendime bir gaz verisim var hepimize yeter diye düşünüyorum
Gitme gitme dur daha Anne olacağız Allahın izniyl3 hep beraberAllah'ım yaaa kalpten gotureceksin
Cok üzüldüm cnm ya inan mesajlari okudum okudum ne diyeceğimi bilemedim Allah Dunya da tanesini bütününü sagliklisini nasip etsin inşallah cok zor biliyorjm bende subat ayinda kaybettim meleğimi 7 haftalikti gelişimi durdu rahmimi temizlediler vs vs insanoglunun başına herşey geliyor tek tesellimiz Allah daha beterinden korusun diyoruz inşallah yine güzel haberlerle geleceksin müjde vermeyeSaol canım seninde basın sağolsun üzüldüm gerçekten sende takma kafanı Allah sabır versin inşallah bir sonrakini sağlıkla kucağına alırsın
Amin canım inşallah sende bir sonrakini sağlıkla kucağına alırsınSaol canım seninde basın sağolsun üzüldüm gerçekten sende takma kafanı Allah sabır versin inşallah bir sonrakini sağlıkla kucağına alırsın
Allah Allah test yaptın mı?Yook olamdım bekliyorum
Canini severim adasim agzin bal yesinGitme gitme dur daha Anne olacağız Allahın izniyl3 hep beraber
Dün yapmıştım negatifdiAllah Allah test yaptın mı?
Doktorlar 15.gun diyor ama kimisi 9.gun kimisi 9.gunu takip eden gunlerde öğreniyor canimAyy süper çokk sevindimm, aşılamada 13-14. günde mi test veriliyordu, tüp bebekte 10. gün test veriyorduk
Canım Premom veya Femometer gibi uygulamaları kullanman daha iyi olur ben ikisinide kullanıyorum ve test şeritlerini oraya atıyorum yüklüyorum uygulama ölçüyor yüksekliğini ve pik olduğunda sana söylüyor böyle yapıştırmakla vs uğraşmana gerek kalmaz
Dimi ya bende sinir oluyorum öyle yerli yersiz soranlara. Bide yok diyince bazılarının acıyarak bakması yok mu saçını başını yolasın geliyorBiz ne zaman anne olacaz yaa her gün biri çocuğun var mı diyor. Olduğunu bilunce ne olacak. Bekarken evli misin şimdi yüzüğü gören çocuk var mı
Ay hadi İnşallahDoktorlar 15.gun diyor ama kimisi 9.gun kimisi 9.gunu takip eden gunlerde öğreniyor canim
İnşallah bu ay o ay olacak
Ben artık etkilenmediğim için bilerek üzerine basarak karşımdaki kendini kötü hissetsin diye bile bile "yok, bi keresinde olmuştu erken doğum oldu, kaybettik." diyorum sertçe susuyolar tavsiye ederim,valla biraz da onlar düşünsün ben nasıl bir boş boğazım diyeDimi ya bende sinir oluyorum öyle yerli yersiz soranlara. Bide yok diyince bazılarının acıyarak bakması yok mu saçını başını yolasın geliyor
Yok diyorum hemen kaç yıllık evlisin 2 yıl diyorum he tamam artık yap vakti gelmiş.. kendimi zor tutuyorum (sagol senin verdiğin bu bilgi ile hemen yapmaya gidiyorum) diyesim geliyor, gülümsüyorum ben de ne yapayım geçen hesap yaptım bir günde 4 kişi sordu bu ne merak yaaDimi ya bende sinir oluyorum öyle yerli yersiz soranlara. Bide yok diyince bazılarının acıyarak bakması yok mu saçını başını yolasın geliyor
İçinden geçeni diceksin ben artık öyle yapıyorum, onlar utansın ben düşünemicemYok diyorum hemen kaç yıllık evlisin 2 yıl diyorum he tamam artık yap vakti gelmiş.. kendimi zor tutuyorum (sagol senin verdiğin bu bilgi ile hemen yapmaya gidiyorum) diyesim geliyor, gülümsüyorum ben de ne yapayım geçen hesap yaptım bir günde 4 kişi sordu bu ne merak yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?