Adet bitiminden sonra iki günde bir değerlendirdik normalda ovülasyon ile takip ediyordum bu ay pes edip takip etmemiştim kısmet tuttu bende çok şaşkınım. Belirti olarak kasık ve sırt ağrım vardı ağızımda sürekli bir demir tadı vardı kalp çarpıntım ve sürekli sıcak hissediyordum kendimi, gögüslerim dolgundu ama hiç ağrı yoktu herkes ilk belirti olarak gögüs ağrısı hassasiyet diyor ama bende hiç olmadı aklıma gelenler bunlar canım umarım faydalı olmuşumdur
Sonuncusunda var gibi kaç gün var adetinize?Kızlar acaba ben görmek istediğim için mi görüyorum bilmiyorum ama sizce çok hayali bi çizgi var gibi değil mi ?
Verdim canım 141 çıktıParlayanGece canım sen ne yaptın tekrar kan verdin mi?
Evet canım bende saldım artık valla olursa olur olmazsa da yapacak bişey yok modundayım vardır Allahın bir bildiği diyorumBilmiyorum ki bana da biraz geç geldi verdiği tarih o yüzden takip edip koyulaşmaya başladığında bi arayayım diyorum bakalım ne diyecek. Ben de hiç stresli değilim ama diğer ay tatilde olacağım, ne takip ne yediğime içtiğime dikkat etme modunda olmayacağım artık yeterO yüzden bu ay olsa çok güzel olur
Baya az kalmışş aslında22 temmuz
Ay inşallah vardır bugün göğüs ağrısı ve adet olacak gibi ağrım oluyor ara ara 3 gün var adetimeSonuncusunda var gibi kaç gün var adetinize?
Evet yarın sabah tekrar yaparım az çok varsa koyuşalırBaya az kalmışş aslında
Tarihlerimiz aynıymış benimde 22 Temmuz 3 gün kaldı sabah test yaptım ama negatiftiAy inşallah vardır bugün göğüs ağrısı ve adet olacak gibi ağrım oluyor ara ara 3 gün var adetime
Bugün döngümün 26. Günü kimyasal gebelik yaşadığım zaman 27. Günde testte çok silik çizgi görüp kan vermiştim 2.77 çıkmıştı ertesi gün koyulaştı 3 gün sonra 20 olmuştu değerTarihlerimiz aynıymış benimde 22 Temmuz 3 gün kaldı sabah test yaptım ama negatifti
Evet herşeyi yaptırdım sıkıntı çıkmadı sadece bir genimde pıhtılaşma çıktımerhaba 2 düşükten Sonra genetik test yaptırdınız mi
Bak erken gebelik olan pembe kapaklı 2.77Tarihlerimiz aynıymış benimde 22 Temmuz 3 gün kaldı sabah test yaptım ama negatifti
Burcucum Sen beni anlatmışsın kasık bel ve sırt ağrım var 37.4 iki gündür vücut ısım sıcak basmaları yaşıyorum ayağım cayır cayır yanıyor hiç kimse bana dokunamıyor her dokunan sana ne oldu böyle diyor uzayan akıntılı oldu mu iki gündür de hafif Bulanık uzayan akıntım geliyor sarı gibi internette baktım bebek Rahmi yerleşirken gelir diyor bazen de beyaz geliyor bembeyaz kasıklarrıma aniden batmalar oluyor iğne batması gibi oluyor bazen bıçak gibi hele ki 5 gün önce rahimde çalışma vardı sanki bıçakla oyuluyorduAdet bitiminden sonra iki günde bir değerlendirdik normalda ovülasyon ile takip ediyordum bu ay pes edip takip etmemiştim kısmet tuttu bende çok şaşkınım. Belirti olarak kasık ve sırt ağrım vardı ağızımda sürekli bir demir tadı vardı kalp çarpıntım ve sürekli sıcak hissediyordum kendimi, gögüslerim dolgundu ama hiç ağrı yoktu herkes ilk belirti olarak gögüs ağrısı hassasiyet diyor ama bende hiç olmadı aklıma gelenler bunlar canım umarım faydalı olmuşumdur
Erken gebelik tespiti betası baya düşükmüş ama test kaliteliymiş. Ben bu sabah negatifi gördüm burdan pozitife döner mi acabaBak erken gebelik olan pembe kapaklı 2.77
Diğeri 20
Düşük canım sanırım ama asıl ısın ne benim 3gun önceye dek kolaltım gunduz 36.1ydı smdı kolaltm 36.9 suan dıl altım 37.4 tam 1 derece arttı ısım. Yumurtlamadan snra 4 gun 36.4 de kaldı sabahları gunduz 36.8di şimdi sabahları da 36.8 dedıgım gb yanıyorum gebelikte 1 derece artar ortaalama teziyle örtüşüyor. Ayaklarıma care arıyorumm cayır cayır,Freshmommy canım dün demiştim hatırlarsan kendimi sıcak hissediyorum diye akşam ölçtüm ama koltukaltından 36.1 çıktı
Canım kac gun varErken gebelik tespiti betası baya düşükmüş ama test kaliteliymiş. Ben bu sabah negatifi gördüm burdan pozitife döner mi acaba
Bence dönebilir adet günü yap bakalım bideErken gebelik tespiti betası baya düşükmüş ama test kaliteliymiş. Ben bu sabah negatifi gördüm burdan pozitife döner mi acaba
Canım benim 3 gün var adete. Isıyı ağızdan hiç ölçmedim orası 37 civarı oluyormuş normalde bide skşama onu denerim olmadı. Hala kasık ağrım var ara ara birde bazen şeyimi mincıklıyorlar gibi his oluyor :)Canım kac gun var