Evlendiğimizden beri var ama tak etti ya hem psikolojik hem fiziksel çok yoruldum
şuan aynı evde yaşıyoruz ama iki yabanciyiz dün tadilat için bı adam geldi benden bı şey istersen hanım diye seslendi bende gözlerimi büyüttüm ne var diye adam gitti gene düşman gibi davranıyorum daha doğrusu artık umursamıyorum ne hali varsa görsün
Cinsel ilişkiye bile ben zorluyordum artık hiç yok çükü kurusun amin
Sorun su tedavi ye gelmez sanmıyorum ama ben gdiicem çünkü benim yaşamak için güzel bı nedenim var oğlum var yeter bana alttan aldıkça devam eder o bı insan yedisinde neyse yetmisinde de odur . İstediği kadar aldatsin benim için bitti . O kendisi kaybeder ben değil benim gibi nirini bulacaksa buyursun boşansin
Şuan daha iyiyim
Amin canım benim
insan olsa kadına el kalkmayacagini nilri darp raporum var zaten elimde şuan herhangi bi hareketini bekliyorum özellikle oğluma karşı nasıl davranıyor onu gozlemliyorum . Ben babamın evine gitseydim mahkeme dışında çocuğu goremeyecegini biliyor o yüzden de yollamamis olabilir. Aileme anlatmadım suanlik kız kardeşim hasta nöbet geçirirse yoğun bakıma alınır kurban olsun kardeşime
Allah onu öyle bı çaresiz bıraksın ki ben Allah'a havale ediyorum
darp raporum var canım . Her şeyin bı sonu vardır ilk boşanan ben olmam ama şuan aynı evdeyiz okul var oğlumun
Ne yaparsa yapsın isterse kadınla kalsın benim işime gelir delil olur elimde ben görücü usulü tanıştım ama istedim keşke istemeseydim .
Yok canım niye üzüleyim ben bu evde oturucam kalksın kendisi gitsin ben oğlum la hayatıma devam ederim kaybedecek bı şeyim yok çok şükür Allah oğluma da bana da huzur mutluluk sağlık nasip etsin