Djudbfjd ahahahahah bende poposuna sürekli vuruyorum diye tutarak çıkıyor evin merdivenlerindenAyyyy bu erkeklerne çok seviyorlar ele gelsin bizde öyleyiz gerçi popo mıncıklamayı falan çok seviyorum geçen hasan canın bi bölümünü izliyorum kadın kocasının poposuna yumruk atmayı seviyormuş bileği falan incinmiş bu yüzden sen erkek milletine bakma Allah şaşırtmasın tabi hiçbirimizin kocasını ama taş gibi hatun görünce de bakıyolar
bu yaz bikini giydim çok mutluyum o yüzdenMasaallah nasil verdin oyle
Maşallah vallahi Allah'tan kapalıyım da hasema giyiyorumbu yaz bikini giydim çok mutluyum o yüzdenbişeyi kafama koyunca nasıl hangi yöntemle olursa olsun yapıyorum artık kıştan bikini almıştım onlarla kendime motivasyon yaptım herhalde sıkarım giyerim istersem gibi
Öyle mi demiştin ay ben onunda kaçırmışım parti kur oy vereyim bacımCandy7777 ArasaNillGerek B Beyond the sky @ayb00 size ben motivasyon grubu kuralım demiştim, çok profesyonel olmasa da insan gerçekten motive oluyor
Ya tek yapınca yapasın gelmiyor herkes yiyor. Bakayım hemen kuzumOoo supermis aletler de varsa ne guzel iste ac sevdigin dizilerden ya da muzik onlar iyi eslik ediyorharika neyin sebep oldugunu bilmek de cok iyi oluyor. Ben Mayis ayinda bir detox grubuna katilmistim grupla hareket etmek cok iyi motivasyon sagliyor herkes yapinca fotolari gonderince etkileyici oluyor birde uzmanla yapinca extra tarif aramiyorsun listeyle birlikte cok guzel tarifler oluyor. Instagram da Seyda Öğdük var gida muhendisi-diyetisyen ben onun 21 gunluk degisim programina katildim cok memnun kaldim bir bak istersen
Maşallah vallahi Allah'tan kapalıyım da hasema giyiyorum
İnşaaaallllaaaahhh bebekimBebeğim hiç öyle düşünme zamanını bekliyor hepimizin ki gibigüzel olucak vakti geldiğinde
Pembesi kullandım iki kere son ay da mavisini kullandımOnuda denerim valla buldum trend yolda alicam
Mavisiyle mi basliyim pembesiyle miPembesi kullandım iki kere son ay da mavisini kullandım
Hahahhaha deli ya çılgın
Yok cocuk olunca sakliyorsun o yokken yiyorsunYemiceksin o zaman bu kadar basitzaten o abur cuburlar öyle maddeler ki insanın yedikçe yiyesi geliyor, bak mesela ben yemeyince hiç yiyesim gelmiyor
İlerde çocuğun olduğunda onun bunları yemesine izin verir misin? Bence vermezsin, o zaman kendini neden onlarla zehirliyorsun hala? ben seninle daha önce de konuşmuştum boşa mı gitmiş hepsiii püüü eyvahlarrr olsunnn boşuna konuşmuşumm yaa... Bebiş olurken kollarına bi bakıcak abur, ayaklarına bi bakıcak cubur, bunlar ne yahu annem beni hiç güzel şeylerle beslememiş dicek püüü
Kuzum Dr pembe demişti iki ay ondan pembe kullandım sonra kafama göre mavisini aldımMavisiyle mi basliyim pembesiyle mi
Kız vermek istiyorum da benimkide got herif el avuç muhabbeti yapıyor bende usengecim kalıyor kilom hepHahahhaha deli ya çılgınona güvenip vermiyosun demiiiiii sen o kiloları
Masaallah ne guzel tebrik ediyorumbu yaz bikini giydim çok mutluyum o yüzdenbişeyi kafama koyunca nasıl hangi yöntemle olursa olsun yapıyorum artık kıştan bikini almıştım onlarla kendime motivasyon yaptım herhalde sıkarım giyerim istersem gibi
Tamam öyle yapam bende izindeyiz bacımKuzum Dr pembe demişti iki ay ondan pembe kullandım sonra kafama göre mavisini aldım
Ayy bende de var o kimlerde saklı aburcuburlar kocam bey geçen gün orayı düzenliyodu bu çikolataları keşke dolaba koysan diye akıl veriyo ha dedim buzdolabı günde kaç kere açılıp kontrol ediliyor biliyo musun senYok cocuk olunca sakliyorsun o yokken yiyorsunaslinda yememek lazim da iste arada kaciyo
Hahahhahah bence zayıflayıjca göğüslerin küçüldü demişti hemen iyi dedim ver parasını silikona varım ben ondan sonra ortadan firarKız vermek istiyorum da benimkide got herif el avuç muhabbeti yapıyor bende usengecim kalıyor kilom hep
Para deyince kalpleri gidiyor hepsininHahahhahah bence zayıflayıjca göğüslerin küçüldü demişti hemen iyi dedim ver parasını silikona varım ben ondan sonra ortadan firar
Şifa olsuuun inşaaallllahhhTamam öyle yapam bende izindeyiz bacım
Yaa gelirim neden gelemiyim yemicemkiiiiYok yok gelemezsin bence ööyylee abur cuburları yerden gelemezsin