Ben çatladım burda meraktanYaa bilerek test almadım ben kesin negatifdir üzülürüm diyerekten
Ayy sen bide bana sor ben daha çok çatladım da belli etmiyorum. Asıl sen neyaptın onu söyle bakamBen çatladım burda meraktanşaka bir yana yapsan bence iyi olur. Az geldi diyorsun kısa sürdü diyorsun. Tam üstüne görmeyi tarif ediyorsun. Ama tabi ki kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap
Normalde daha net gözüküyorAaa gerçekten mi atsana bakalım, çatlamadı hatta ovulasyon testim bittiği için yanında hediye gelen gebelik testini yaptım sinirden nasılsa çatlamadı diye :))
Kız bi adet oldumm hiç sanmıyorum üstüne mi altına mıAnaaaaa kız üstüne görmüş olmayasın. Benim de şuan adetim bitti sayılır iki gün boyunca çok az geldi acaba mı dedim bende ama test yapmaya da elim varmadı. Sen testini atsana merak ettim çok
Ben napıyım adeti bekliyorum artık. Yarın 14. Günüm. Hiç ihtimal vermiyorum yinede doktorum görmek ister diye kan vericem muhtemelen pazartesiye adet olurumAyy sen bide bana sor ben daha çok çatladım da belli etmiyorum. Asıl sen neyaptın onu söyle bakam
Kız bu bildiğin pozitif bence tekrar aynı şeyleri yaşıyor olabilirsinNormalde daha net gözüküyorama inanmıyorum imkansız ha adet peşine hamile olduğumu öğrenen biriyim de o bi kere olur
Evet canımHaydaaa gebelik testinde çizgi mi çıktıüstüne görme olabilir o zaman
Yaaa inşallah olmazsın ama adet olursan ne yapmayı planlıyorsunBen napıyım adeti bekliyorum artık. Yarın 14. Günüm. Hiç ihtimal vermiyorum yinede doktorum görmek ister diye kan vericem muhtemelen pazartesiye adet olurum
Keşke sizinde nişan düğün vs. Birşey olsaydı hazırlık filan derken günler gecerdiŞimdi benim takvime göre de çatlama günüm yarındır iğneyi akşam yapcaz yarın gene çatlar. 22 si 23 gibi adet günü günler geçmez gari bana
Yaa bilemiyorum kii candyyKız bu bildiğin pozitif bence tekrar aynı şeyleri yaşıyor olabilirsin
En son ilişkinin kaçıncı günü bildiğin varNormalde daha net gözüküyorama inanmıyorum imkansız ha adet peşine hamile olduğumu öğrenen biriyim de o bi kere olur
Yaa çok heyecanlı yarın ilk idrarla mutlaka yap lütfen ve foti ve beni etiketle ve inşallah yalancı değildir sahicidirYaa bilemiyorum kii candyykanamam vs yok şükür yarın bi daha deneyeyim ama yalancı pozitif olabilir diye de ümitlenmiyorum
Değişik bi markaydı softec adı.
10dk da çıktı valla sonradan olsa kuruma diyeceğim
Uzmanından hayır yok ki pratisyenler ne yapsın doğru vallaDoğum yaptığım Dr kabul etmedi çıban bizden kaynaklı değil diyerek. Acildeki napsıninşallah kuzum hepimizden gelsin bebiş haberleri inşallah
Yumurtlama takibi yaptıracaktım yine aslında ama aşılamayı denemek istiyoruz. Yarın bir kaç hastane gezip aşılama için fiyat alıcaz muhtemelen. Çünkü 4 oldu bu tedaviyi. Demek ki başka biriyle denemek lazım. Ocaktan sonra da tüp bebeğe yöneliriz muhtemelenYaaa inşallah olmazsın ama adet olursan ne yapmayı planlıyorsun
Ama bu test bayağı pozitif duruyor. Kaçıncı dakikada çıktı?Evet canımama adetime çok var ya ben sanmıyorum öyle olduğunu bi de maşallah güzel adet oldum
Yarın ilk idrarla deneyeceğim tekrar bakayım
Ben de bu aralar tüp bebeği araştırıyorum eşim pek yanaşmıyor genciz olur diyor ama çok zaman geçti ya ben oturup beklemek istemiyorum. Yavaştan ikna oldu gibi. Ya da ilk önce aşılama deneriz bilmiyorum. Off ya çok özeniyorum istediği zaman hamile kalanlaraYumurtlama takibi yaptıracaktım yine aslında ama aşılamayı denemek istiyoruz. Yarın bir kaç hastane gezip aşılama için fiyat alıcaz muhtemelen. Çünkü 4 oldu bu tedaviyi. Demek ki başka biriyle denemek lazım. Ocaktan sonra da tüp bebeğe yöneliriz muhtemelen
Valla son ilişkiden olması mümkün değil 2 gün olacak en son kiEn son ilişkinin kaçıncı günü bildiğin varama tabi inanamaz olduk
Yapıcam canım, inşallahh pozitif çıkar da etiketlerim seniYaa çok heyecanlı yarın ilk idrarla mutlaka yap lütfen ve foti ve beni etiketle ve inşallah yalancı değildir sahicidir
10 dk da çıktı hatta 5 dk da çokk silik gibiydi ben testin kendi çizgisi sandım sonra tekrar bakınca pembeleşmiştiAma bu test bayağı pozitif duruyor. Kaçıncı dakikada çıktı?
Ay yok bacım toplaşın bişi anlatcam sizeKeşke sizinde nişan düğün vs. Birşey olsaydı hazırlık filan derken günler gecerdi