Emin olamadım bende. Dün ki ilk idrar değildi. Yani sabah 6 da lavaboya kalkmıştım. Sonra uyudum 1 saat sonra 7 de ki idrarımla yaptım acaba o etkiler mi dünkinin silik çıkmasını bilemedimSanki 30 yazan dünden daha koyu gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emin olamadım bende. Dün ki ilk idrar değildi. Yani sabah 6 da lavaboya kalkmıştım. Sonra uyudum 1 saat sonra 7 de ki idrarımla yaptım acaba o etkiler mi dünkinin silik çıkmasını bilemedimSanki 30 yazan dünden daha koyu gibi
Yarın bidaha yapman lazım ki ilk idrarla aradaki farkı görelim ama dediğim gibi bana bugün ki koyu geldi birazEmin olamadım bende. Dün ki ilk idrar değildi. Yani sabah 6 da lavaboya kalkmıştım. Sonra uyudum 1 saat sonra 7 de ki idrarımla yaptım acaba o etkiler mi dünkinin silik çıkmasını bilemedim
Sonucunu merakla bekliyor olacagim A ayb00Ayy evet evet bende okudum ama şu ayak sallandırma işini bi konuşucam eşimle birde öyle deneyelim ahahahhahaha B Beyond the sky
Kız bugün yaptığın daha koyu gibi mi neKızlar testlerim git gide siliniyor. Ama dün ki ve bugün ki kafamı karıştırdı. Ben yanlış mı görüyorum yoksa dün ve bugün aynı mı yoksa bugün silinmiş mi bir bakar mısınız ? ArasaNillGerek Candy7777 silatansueco ve diğer kızlar
Bana da ayni gibi geldiKızlar testlerim git gide siliniyor. Ama dün ki ve bugün ki kafamı karıştırdı. Ben yanlış mı görüyorum yoksa dün ve bugün aynı mı yoksa bugün silinmiş mi bir bakar mısınız ? ArasaNillGerek Candy7777 silatansueco ve diğer kızlar
Kızlar ben yokken neden fofenkli şeyler konuştunuz ahh şu saat farkı ArasaNillGerekKız onlar 2-3 ayda bir yapıyormuş ama onlara göre aşırı oluyor bizim ki ahahahshaha
Biz eslerimize ayaklarimizdan salandiracaz sonra eşlerimiz bebek diye cildirdigimizi düşünecekKızlar ben yokken neden fofenkli şeyler konuştunuz ahh şu saat farkı ArasaNillGerek
valla bende yaptım bu sallama işini ama o kadar komik oluyoki ay neler yaptırıyor bize bu çocuk isteği rabbim sağlıkla huzurla nasip etsin bebişlerimizi gerçektenBiz eslerimize ayaklarimizdan salandiracaz sonra eşlerimiz bebek diye cildirdigimizi düşünecek
İnşallah hepimiz görelimİnşallah gerçek olanlarıni da görürsün inşallah
Aynen yarın sabah ilk idrarla yapıcam daha net anlarızYarın bidaha yapman lazım ki ilk idrarla aradaki farkı görelim ama dediğim gibi bana bugün ki koyu geldi biraz
Haber vericem buraya ahahhahahah
Ben anlayamadım vallahi. Bakalım yarında sabah yapayım daha net anlarızKız bugün yaptığın daha koyu gibi mi ne
Ay heyecan yaptım he yarın gidip kan vermemek için tutun beniBana da ayni gibi geldi
Bize göre uyuyup uyanman lazım çok ayıplı şeyler konuşulduKızlar ben yokken neden fofenkli şeyler konuştunuz ahh şu saat farkı ArasaNillGerek
En garanti beklemek benim ıcın. Böyle karar aldk eşimle. Sürekli şehir değiştiriyoruz bunun da etkısıyle acaba gecikme normal mi diyorum. Gecen yıl doğuya gittik batıdan. İnanır mısınız 1 yıldaki yumurtlama tarihlerim çok komik degısken. Bu yaz evımdeydım ama şimdi yine yolculuk doğuya. Yine bir fizyolojik etkilenme olucak.Adetiniz gecikmis kan testi verseniz cikar aslinda
Aaa o nasıl anlasılıyr benim kızım oğlak. Ben de oğlağımkızlar ben tarot baktırdım allah affetsin bir kaç kere. bana dediki kasım ayımda kesın bi gebelik gözüküyor iş nerelere kadar gitti o yuzden bu ayları hıc umursamıyorum zaten olmaz diye açıkcası ama kasımda beklentiye gireceğim muhtemelen. Hayatımda hep donum noktalarım kasım ayında oldu. nikahımda kasım ayında olmustu. bir de doğum haritasında 5.evimizdeki burç neyse ilk doğacak çocuğumuz o burçtan oluyor diyolar ne kadar doğru bilmem ama sorduğum bir kaç kişinin gerçekten öyle benımde kasımda tutarsa aslan burcunun ayında temmuz ağustos gibi doğacak burdan bi bağlantı kurdum ilk çocuğunun burcu 5.evindeki burc olan varmı arkadaşlar
evet ben anestezi olmadan çektirdimSelam kızlar, benimde 1 seneyi geçince doktora gittim. Eşimden sperm testi istedil bende de adetin 20. Günü gel kan ver progesteron hormonuna bakalım dedi yumurtlama başarıyla gerçekleşmiş mi diye eğer başarılı bi şekilde olmuşsa demek ki diğer hormonların düzgün çalışıyor şuan bakmaya gerek yok dedi ve bi sonraki adetim bitince rahim filmi istedi anestezisiz çekiyorlarmış çok korkuyorum var mı anestezi olmadan çektiren? Şimdilik doktorumun çizdiği yol bu şekilde
doğum saatinizi biliyorsanız doğum haritasından bakılıyor beşinci eveAaa o nasıl anlasılıyr benim kızım oğlak. Ben de oğlağım
Ay ben daha önce hiç denemedim eşime desem yüzüme böm böm bakar kesinBiz eslerimize ayaklarimizdan salandiracaz sonra eşlerimiz bebek diye cildirdigimizi düşünecek