- 22 Mart 2023
- 3.357
- 1.788
- 30
Deviti oğlana ocean kullanıyodum bende şimdi folik asitini aldım inşallah iyidir balık yağı başarılı değil ama onu biliyorumAmin insaallah benim de selenyum Ocean
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Deviti oğlana ocean kullanıyodum bende şimdi folik asitini aldım inşallah iyidir balık yağı başarılı değil ama onu biliyorumAmin insaallah benim de selenyum Ocean
Zere sarımsak nasıl belli etti kendini. Bu ay ben yoğurtlarına çiğ sarımsak rendeledim hep onla beraber benimde tüketimim arttı. A dan z ye ovü dönemini anladım yani avokadoyu severek yiyemiyorum limonda sıktım ama zorla gidiyo bende. Kocam bey işten geldi kavak çekirdeği vardı masada baya yardırdı yiyodu neyse kayınpeder yatmaya gittiği gibi kabak cekirdeğinin yağını yemek kaşığını doldurup ağzına soktum adam şok ee dedim gülüm ne oldum değil ne olacağım diyeceksin bu ay ağzıma kadar sperm doluydum şimdi bi ay senin ağzın kabak çekirdeği yağıyla dolacak ahhagsggsgs yaşasın kötülükEvet kabak cekirdegi,findik, ceviz, muz, bitter cikolata spermlere iyi geliyormus ben menulerimizi de ona gore hazirliyorum yumurta,avakado, zeytin, zeytin yagi, baklagiller, taze sebze, sarimsak, kefir de yumurtlama donemine katki sagliyormus
Kız o ne ki vajen girişine sülük tutturan varmış hshdhdhhdhsh ben razı olurum kocamın ayaklarımı sallamasına valla gözlerim kör olaydı da okumayaydım sülük muhabbetiniAaa kocana ayaklarindan tutturup sallattin mi mesela bir grupta bi arkadas bunu da yapmisti
Allah seni korkutmasaydin adamcagiziZere sarımsak nasıl belli etti kendini. Bu ay ben yoğurtlarına çiğ sarımsak rendeledim hep onla beraber benimde tüketimim arttı. A dan z ye ovü dönemini anladım yani avokadoyu severek yiyemiyorum limonda sıktım ama zorla gidiyo bende. Kocam bey işten geldi kavak çekirdeği vardı masada baya yardırdı yiyodu neyse kayınpeder yatmaya gittiği gibi kabak cekirdeğinin yağını yemek kaşığını doldurup ağzına soktum adam şok ee dedim gülüm ne oldum değil ne olacağım diyeceksin bu ay ağzıma kadar sperm doluydum şimdi bi ay senin ağzın kabak çekirdeği yağıyla dolacak ahhagsggsgs yaşasın kötülük
Evet ayaklardan sallatmak daha kolay gorunuyor Ben boyun fitigim icin suluk yaptirdim cok da iyi geldi. Hijyenik bir ortamda uzmanina yaptirilirsa suluk sifa oluyor ama vajina ya koydurmak buyuk cesaret ben yaptiramazdim sanirimKız o ne ki vajen girişine sülük tutturan varmış hshdhdhhdhsh ben razı olurum kocamın ayaklarımı sallamasına valla gözlerim kör olaydı da okumayaydım sülük muhabbetini
Kız onlar 2-3 ayda bir yapıyormuş ama onlara göre aşırı oluyor bizim ki ahahahshahaAşırı yüklenme mi kız ayda 8 9 az değil mi biz bebeden önce yapışık geziyoduk söyletme beni
Ayy evet evet bende okudum ama şu ayak sallandırma işini bi konuşucam eşimle birde öyle deneyelim ahahahhahaha B Beyond the skyKız o ne ki vajen girişine sülük tutturan varmış hshdhdhhdhsh ben razı olurum kocamın ayaklarımı sallamasına valla gözlerim kör olaydı da okumayaydım sülük muhabbetini
Evet evet bana da çatlamış gibi geldi değerlendirmelere devamGünaydın kızlar en üstteki 2 gün önce ortadaki 2 tane dün en alttaki bugün ben piki yakalamaya çalışırken galiba dün pikmis bugün çatlamış gorunuyo hadi hayırlısı tabi doğru yorumladiysam testlerimi
Oooooo calisma yapmam mi hem dün gece hem bu sabah 6 da ama bu ayak sallamayi şimdi okudum onudami denesek kızEvet evet bana da çatlamış gibi geldi değerlendirmelere devam
Bu akşamı da kaçırmayın valla sabah kalkınca bende bir düşündüm eğer eşim delirdiğimi düşünmezse bir teklif edicem ahahahhahahah sende deneOooooo calisma yapmam mi hem dün gece hem bu sabah 6 da ama bu ayak sallamayi şimdi okudum onudami denesek kız
Bu akşam nasıl olacak bilmiyorum öğleden sonra Yozgat'a annemle babamı görmeye gidecez birde baba evinde tutuyomus bebek ne gülerim halime varyaBu akşamı da kaçırmayın valla sabah kalkınca bende bir düşündüm eğer eşim delirdiğimi düşünmezse bir teklif edicem ahahahhahahah sende dene
Hahaha valla olur mu olur benim de bir arkadaşım anne babasının yazlığında ki ilişkiden hamile kalmıştıBu akşam nasıl olacak bilmiyorum öğleden sonra Yozgat'a annemle babamı görmeye gidecez birde baba evinde tutuyomus bebek ne gülerim halime varya
Kız tlf programa dünki ovu test resmiyle ölçüm yaptım doruk çıktı bugün kini yaptım düşük çıktı ben dün piklenmisim vallaHahaha valla olur mu olur benim de bir arkadaşım anne babasının yazlığında ki ilişkiden hamile kalmıştı
Evet evet belli zaten çatlama olduğuKız tlf programa dünki ovu test resmiyle ölçüm yaptım doruk çıktı bugün kini yaptım düşük çıktı ben dün piklenmisim valla
Sanki 30 yazan dünden daha koyu gibiKızlar testlerim git gide siliniyor. Ama dün ki ve bugün ki kafamı karıştırdı. Ben yanlış mı görüyorum yoksa dün ve bugün aynı mı yoksa bugün silinmiş mi bir bakar mısınız ? ArasaNillGerek Candy7777 silatansueco ve diğer kızlar
İnşallah gerçek olanlarıni da görürsün inşallahKızlar testlerim git gide siliniyor. Ama dün ki ve bugün ki kafamı karıştırdı. Ben yanlış mı görüyorum yoksa dün ve bugün aynı mı yoksa bugün silinmiş mi bir bakar mısınız ? ArasaNillGerek Candy7777 silatansueco ve diğer kızlar