- 1 Kasım 2023
- 739
- 429
- 29
Bence de bir kontrole gitsem iyi olacak.Canım sen bi doktora git denizin adet getirdiğini senden duydum ilk defa. Ben de hep adet sonrası giderim rahat kafayla çünkü bidaha geldiği olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence de bir kontrole gitsem iyi olacak.Canım sen bi doktora git denizin adet getirdiğini senden duydum ilk defa. Ben de hep adet sonrası giderim rahat kafayla çünkü bidaha geldiği olmaz
Insallah canim.Ilk bebeğin mi olacak nasipseEvet benimde kasık ağrısı, göğüs ağrısı var ama adete yakın da olur zaten
Dediğin gibi hayırlısı olsun
İnşallahh gebeyizdir
Çok teşekkür ederim aminnmpozitiiiiif sağlıkla gelsiiin
Anladım canımE2 yi bilmiyorum am progesteron düşüklüğü gebelik olursa bebeğin tutunmasını zorlaştırıyor
Kızlar döngünün 9. Günü çok şükür bu ay daha erken göreceğim sanırım. Geçen ay 18. Günde pik görmüştüm ağrılar vs. Sıkıntılı bir ay geçirmiştim inşallah bu aydan umutluyum Hepinize hayırlı haberler diliyorum
Eki Görüntüle 3468396
Evet canım ilk olacak inşallahInsallah canim.Ilk bebeğin mi olacak nasipse
Ne güzel test o öyle aynısı 14 gün sonra gebelikte görürsün öyleEki Görüntüle 3468502 bende umutluyum insallahhhhh
Sabah ilk idrarla yap eğer varsa daha koyu çıkarEki Görüntüle 3468563 Eki Görüntüle 3468564 Eki Görüntüle 3468565 Eki Görüntüle 3468566 bu şekilde çıktı sizce nasıl ilk 5 dk icinde çıktı ama teste guvenemedim sanki yapmadan öncede yerleri belli gibiydi
Ben görüyor gibiyim ama umutlandirmak istemem tabiki , sabah ilk idrarla yaparsan bence silikte olsa belirgin çıkar inşallahEki Görüntüle 3468563 Eki Görüntüle 3468564 Eki Görüntüle 3468565 Eki Görüntüle 3468566 bu şekilde çıktı sizce nasıl ilk 5 dk icinde çıktı ama teste guvenemedim sanki yapmadan öncede yerleri belli gibiydi
Ya 2.kez yumurtluyorsun ya daaaaaaaEki Görüntüle 3468502 bende umutluyum insallahhhhh
inşallah isteyen herkes en yakın zamandaNe güzel test o öyle aynısı 14 gün sonra gebelikte görürsün öyle
yaa yumurtlama bana göreYa 2.kez yumurtluyorsun ya daaaaaaa
Ay ben karıştırdım galiba kaçıncı günün bugün çok güzel bir pikyaa yumurtlama bana göre
bendeeeeeeCandy7777 yine olmadı adet oldum bugün çok yoruldum çok yıprandım artık