- 9 Mayıs 2024
- 951
- 288
- 23
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şaka maka Kasım gelirse 3 sene olcak bir kere pozitif görmedim yalancısını bile. Testlerim bile ben gibi dobra yazan bir deli manyakAhahhahahahah artımed galiba bir tanesi
Fotolarda göremedim ben belki çıplak gözle daha iyi görülüyodurEki Görüntüle 3467528 Eki Görüntüle 3467529 Eki Görüntüle 3467530 Kızlar 7 gün kala 6 gün kala 5 gün kala hep hayalet çizgi çıkıyor 2 tanesi prodoctor 1 tanesi days comfort sizce olabilme ihtimali nedir
Rabbim hayirlisiyla tez zamanda gercegini gostersin canimŞaka maka Kasım gelirse 3 sene olcak bir kere pozitif görmedim yalancısını bile. Testlerim bile ben gibi dobra yazan bir deli manyak
Bende de çıkmadı sayılır 1-2 kere kuruma çizgisi çıktı saatler sonra kız sen en azından hayatında bir kere gerçek pozitifi görmüşsün biz NapalımŞaka maka Kasım gelirse 3 sene olcak bir kere pozitif görmedim yalancısını bile. Testlerim bile ben gibi dobra yazan bir deli manyak
Hafif bir pembelik var gibi ama ben de tam goremedim yarin belki daha net cikabilirEki Görüntüle 3467528 Eki Görüntüle 3467529 Eki Görüntüle 3467530 Kızlar 7 gün kala 6 gün kala 5 gün kala hep hayalet çizgi çıkıyor 2 tanesi prodoctor 1 tanesi days comfort sizce olabilme ihtimali nedir
Amin darısı isteyen herkesin başına inşallahMasaallah hayirli olsun saglikla ilerlesin insaallah
Amiiiinn kuzum cümlemize dileyen isteyen hepimize inşallaahhRabbim hayirlisiyla tez zamanda gercegini gostersin canim
O sayılmaz doğuma gidecektim öğrendiğimde neyse oğlan diyo dün akşam anne bebek alalım bebek istiyorum müracatını babana yap diyorum bende gidiyo babasından istiyo garibim ne bilsinBende de çıkmadı sayılır 1-2 kere kuruma çizgisi çıktı saatler sonra kız sen en azından hayatında bir kere gerçek pozitifi görmüşsün biz Napalım
Ahhahahaha ya keşke bende hiç bilmeseydim diyorum bazı şeyleri isteyince olsa keşke ay hastalıktan ölüyorum hala ya ilaçta içmek istemiyorum bir kaç kere içmek durumunda kaldım ama zorlanmadıkça içmek istemiyorum. Yarın bir doktora da danışacağım çünkü geçmeyecek bu durum belli kiO sayılmaz doğuma gidecektim öğrendiğimde neyse oğlan diyo dün akşam anne bebek alalım bebek istiyorum müracatını babana yap diyorum bende gidiyo babasından istiyo garibim ne bilsin
İyileşemedin mi daha bacım sen soğukalgınlığı gibi düşündüm ben de neyin var başka bişi miAhhahahaha ya keşke bende hiç bilmeseydim diyorum bazı şeyleri isteyince olsa keşke ay hastalıktan ölüyorum hala ya ilaçta içmek istemiyorum bir kaç kere içmek durumunda kaldım ama zorlanmadıkça içmek istemiyorum. Yarın bir doktora da danışacağım çünkü geçmeyecek bu durum belli ki
Kız yok keşke soğukalgınlığı olsa 2 gün boğaz ağrısıyla başladı. Sonra boğaz ağrısı geçti öksürük öksürünce göğüs kafesinin acıması vs. Süründüm 3 gün resmen şimdi tekrar boğaz ağrısı başladı inanılmaz bir döngü içindeyim 1 haftadır ama 2 gündür ayaklandım yataktan çıkabildim allahtanİyileşemedin mi daha bacım sen soğukalgınlığı gibi düşündüm ben de neyin var başka bişi mi
Regl oldun mu canımKızlar bu HCG değeri kaç günde sıfırlanıyor. Benim meleğim cennete gideli 40 günü geçti değerim sıfırlanmış mıdır acaba?
Gecmis olsun ada cayi bogaz agrisina iyi geliyor. Icmeden gargara seklinde yapsaniz o bile fayda eder. Ilik bal+ limon+az taze zencefil cayi da icebilirsiniz. Sifalar diliyorumKız yok keşke soğukalgınlığı olsa 2 gün boğaz ağrısıyla başladı. Sonra boğaz ağrısı geçti öksürük öksürünce göğüs kafesinin acıması vs. Süründüm 3 gün resmen şimdi tekrar boğaz ağrısı başladı inanılmaz bir döngü içindeyim 1 haftadır ama 2 gündür ayaklandım yataktan çıkabildim allahtan
Ihlamur içtim 2 kez bu süreçte ama adaçayını duymamıştım. Çokta bişey içmek istemiyorum yumurta kalitesini etkilemesinden korkuyorum ama içmedikçede başa sarıyor hastalık teşekkür ederimGecmis olsun ada cayi bogaz agrisina iyi geliyor. Icmeden gargara seklinde yapsaniz o bile fayda eder. Ilik bal+ limon+az taze zencefil cayi da icebilirsiniz. Sifalar diliyorum
Reglden 4 gun oncesi ideal geliyor bana ama sen kendine gore dusun negatif gorursen etkileneceksen adete yakin basla ama yok etkilenmem dersen hemen testlere baslayabilirsinB Beyond the sky ne zaman test yapsam
Yok icme ada cayini taze demleyip gargara yap sadece rica ederim sifa olsun insaallahIhlamur içtim 2 kez bu süreçte ama adaçayını duymamıştım. Çokta bişey içmek istemiyorum yumurta kalitesini etkilemesinden korkuyorum ama içmedikçede başa sarıyor hastalık teşekkür ederim