- 8 Temmuz 2024
- 991
- 409
- 38
Bunda goruyomusun beklemiş hali budaDünküde bende görmedim. Ayy hadi inşallah koyulaşır gider
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunda goruyomusun beklemiş hali budaDünküde bende görmedim. Ayy hadi inşallah koyulaşır gider
Evet ortada değil miBunda goruyomusun beklemiş hali buda
Evet yarın sabah yapamiycam teknede olacaz pazartesi yine ilk idrarla yapacam inşallah koyulaşma olur eğer pazartesi koyulaşma olursa hemen kan vermeye gidecemEvet ortada değil mi
Aynen öyle yap hergün yapınca koyulaşma pek belli olmuyor günaşırı daha doğru sonuç veriyorEvet yarın sabah yapamiycam teknede olacaz pazartesi yine ilk idrarla yapacam inşallah koyulaşma olur eğer pazartesi koyulaşma olursa hemen kan vermeye gidecem
Az önce ovulasyon yaptım üstteki düne ait alttaki az önce sanki buda koyulasiyoAynen öyle yap hergün yapınca koyulaşma pek belli olmuyor günaşırı daha doğru sonuç veriyor
Ay bir umutlandım şimdi sende var bir şeyler hem ovulasyon koyulaşıyor hem testinde dün olmayan şeyler görünmeye başladı ayy hadi inşallahAz önce ovulasyon yaptım üstteki düne ait alttaki az önce sanki buda koyulasiyo
Ve iki testtede bugün değişimler var ay hadi İnşallah yaAy bir umutlandım şimdi sende var bir şeyler hem ovulasyon koyulaşıyor hem testinde dün olmayan şeyler görünmeye başladı ayy hadi inşallah
Aynen inşşlah inşallahVe iki testtede bugün değişimler var ay hadi İnşallah ya
Döngülerin baya uzunmuş kuzum seninCandy7777 canım beni günceller misin 16 Ağustos 1 Ekim
Kendi ben bugün kendimi kaybettim ilk idrar değil ama elimde 2 tane kaset test vardı dedim hadi yapayım bak bakalimDöngülerin baya uzunmuş kuzum senin
O kadar haklısın ki şey deriz otel olmayan yerden duman çıkmaz boşuna ironi gibi ama değil sonumuz hayrolsun
Yaa kuzum geçmiş olsun gelmez inşallah sizin oralara. İyisiniz değil mi
Evet canım haydi değerlendirmeye başlaMerhaba kızlar, dün sabah saat 10 da pikti şimdi saat 10 da yaptım böyle silik. Çatlamış mıdır acaba yumurta?
Teşekkür ederimEvet canım haydi değerlendirmeye başla
Ben bunda pek göremedim ya kasetler erken gebelik gibi hassaa değil zatenKendi ben bugün kendimi kaybettim ilk idrar değil ama elimde 2 tane kaset test vardı dedim hadi yapayım bak bakalim
Eveeeettt çatlamışşşMerhaba kızlar, dün sabah saat 10 da pikti şimdi saat 10 da yaptım böyle silik. Çatlamış mıdır acaba yumurta?
İyi bari sevindim iyi olmanızaİyiyiz kuzum gece baya takip ettim öyle uyumuşum en sonda normalde telefonu uçak moduna alır yatarım açık bırakıp yattım