- 17 Ocak 2018
- 10.295
- 9.808
Ama ne zaman yumurtladığınıbilmemiz gerekKızlar ben Aralık'ta düşük yaptım ve regl olmadım kaç ay düşükten sonra ilk reglm duphaston ile 17 Mayıs leke gördüm 18 de söküldü ve 24 Mayıs'ta bitti o ay duphaston kullandım 8 gün gebelik olunca tutunmayı sağlıyo diye okumuştum ama bende olmadı ve 22 gün arayla regl oldum yani 14 Haziran da regl oldum sadece sulu ve az az geldi 19 Haziran'da da bitti , şimdi ise uygulama da 31 gün oldu regl olmayalı ve 2 gün geçmiş görünüyor uygulama 13 hazirana göre hesaplıyor şimdi benim sorum ben adetimi 13 diye mi hesaplıyayım ki öyle olursa 2 gün geçmiş oluyor yoksa 18 i hesaplayıp bekleyeyim mi nasıl yapayım bilmiyorum bu adetim gelirse düşükten sonra 3. Regl görüşüm olcak ki inşallah gelmezde gebelik oluşur , ben napayım şimdi bekliyim mi yoksa ne zaman gebelik testi yapayım bide yanlış değilsem ayın 11 de yapmıştım negatifti ki sanki vardı varla yok arası ama yoktu da sanırım öyle görmek istediğim için görüyodum çünkü eşim baktı yok demişti şimdi ben napayım ne zaman yapayım bana bşey söyleyin