- 22 Mart 2023
- 3.357
- 1.788
- 30
Amiiiiiiiiiiinnnnn kuzucumAyhhh ağzından ball damlıyor ArasaNilGerekcimm aminn aminn Hepimiz bunun haberini verelim, sütler fazla geliyor napıyosunuz, sürü ne arttırıyor diye fln soralımlı levellere geçelim inşallahh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiiiiiiiiiiinnnnn kuzucumAyhhh ağzından ball damlıyor ArasaNilGerekcimm aminn aminn Hepimiz bunun haberini verelim, sütler fazla geliyor napıyosunuz, sürü ne arttırıyor diye fln soralımlı levellere geçelim inşallahh
Eee nerenin sınav soruları bunlarYok kız doktor değilim :)) Hemşire de deilim
Yani neredeyse hiç gecikmem olmazdı ondan şaşırdım ben de balım. Battan dört beş gün önce negatifti yarın tekrar yapacağım bakalımİnşallah geç döllenmedir canım daha önce gecikmiyorsan olası bir durum bu
Yarın vericem canım iki gündür çok uykum da geliyor sanırım bu sefer oldu şükürHer kişinin belirtisi aynı olmaz mesela mide bulantısı tiksinti hiç olamaya da bilir, ya da göğüs hassasiyetin hiç olmaya da bilir ama asıl en belirgin belirti regli gecikmesi tabi... Blraz daha bekle vebkan testi ver bence en güvenilir yöntem o
Ay hadi İnşallahYarın vericem canım iki gündür çok uykum da geliyor sanırım bu sefer oldu şükür
Bir boş gebelik yaşadım sonra oğlum oldu oğlumdan sonra 2 tane kayıp yaşadım bu sırada araştırmalar yapıldı ve protein c eksikliğim çıktı Ufak oğlum da 9 ay iğne kan sulandırıcı kullandım. İlk defa nasıl hamile kaldığımı bilmiyorum demek ki dedikleri gibi tek şey kafa rahatlığı. Rabbim buradaki tüm kardeşlerimin kalplerindeki dualarını hayırlısıyla kabul etsin inşallahHey maşallah ablacım Nisan mayıs gibi deneme yapıp o defteri bizde kapatabilseydik demek ki sen gibi şimdiye topic bebelerin olurdu şaka bi yana tebrik ederim çokcaa
Patolojiye gitti bebiş. Çıkan sonuca göre tekrar konuşalım dedi doktorum 2 hafta sonrasına kontrol var bakalımÇookk çokk geçmiş olsun
Her şeyde vardır bir hayır diye düşünmeye çalış nolur Geçecek tabiki şuan çok zor senin için kim ne dese nasıl teselli etse boş... Ama günü gelince toparlanacaksın ve daha güçlü olucaksın inanıyorum
Ben en az 6 ay sonra yeniden denenebilir diye biliyorum ama özel bir durumun vardır fln onu bilmiyorum... Taburcu olurken söylemişlerdir diye düşünüyorum bazı şeyleri...
Patolojiye gitti bebiş. Çıkan sonuca göre tekrar konuşalım dedi doktorum 2 hafta sonrasına kontrol var bakalım
Patolojiye gitti bebiş. Çıkan sonuca göre tekrar konuşalım dedi doktorum 2 hafta sonrasına kontrol var bakalım
Anladım önceden biraz serüven var sende de nasibinizi de varmış Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahBir boş gebelik yaşadım sonra oğlum oldu oğlumdan sonra 2 tane kayıp yaşadım bu sırada araştırmalar yapıldı ve protein c eksikliğim çıktı Ufak oğlum da 9 ay iğne kan sulandırıcı kullandım. İlk defa nasıl hamile kaldığımı bilmiyorum demek ki dedikleri gibi tek şey kafa rahatlığı. Rabbim buradaki tüm kardeşlerimin kalplerindeki dualarını hayırlısıyla kabul etsin inşallah
Olmadı maalesef bu ay. Sat 4 Ağustos bat 30 Ağustos@bademlicikolata Lorelailai @cookiep @morciveert @sifa1986 @iremhm @sonsuzlugunyanks @yagmursonmz @kimyonkokusu @espressoc @neysh @efnan213 @Dileekkg @UzayKeki @LLmelek @vaveylakin ArasaNillGerek A alyanil @bluecam @kisgunesim1101 @elifffffE @nedesembilemedim33 @esmanurrrr @merisuu @ogretmennnhaniiimm1 @merve0001 @miracler @Burcinouz @hayatbeninedenyoruyosun @gaydiragubbakcemile @Momyteam Bilgee1 @beezuus @MehmetinAnnesii @esraden @Denizz41 @ertyul @yasemincimmm @minerva94 @brckm @ruyaruzgar08 @Gzde3594 @kanguruf
Herkesi etiketleyene kadar canım çıktı. Kızlar gününüz geçmiş, tabloyu aktif tutalım lütfen güzel haberi olan yok mu? Ya da sat bat güncelleyecek olan. Ses verinnn️️️
Bu durumun neden olduğuna yönelik araştırılması için değil mi? Bebeğin eşiğinden mi plesantan mı örnek alıyorlardı o değil mi? Hangi hastane?Patolojiye gitti bebiş. Çıkan sonuca göre tekrar konuşalım dedi doktorum 2 hafta sonrasına kontrol var bakalım
Devlet hastanesi. Evet araştırılacakmis bazen hiçbir sonuç da cikmayabiliyor dedilerBu durumun neden olduğuna yönelik araştırılması için değil mi? Bebeğin eşiğinden mi plesantan mı örnek alıyorlardı o değil mi? Hangi hastane?
Çok üzüldüm Allah bidaha yaşatmasın inşallahDevlet hastanesi. Evet araştırılacakmis bazen hiçbir sonuç da cikmayabiliyor dediler
Ve bugün 12 adet prodoctor erken gebelik testi sipariş ettim hazırlık olsun diyeCendyy bugün yaptığım ovu testinde çizgi iyice siliklesti işlem tamam mı yani yapmaya devam edeyim mi elimde daha açılmamış 2 kutu ovu testi var
Ve bugün 12 adet prodoctor erken gebelik testi sipariş ettim hazırlık olsun diye
12 az değil mi
Kız gün gün takip etmek istiyorum tekne kazinti bebişim olacak
Belki arkası gelir daha niye tekne kazıntısı diyosun hemenKız gün gün takip etmek istiyorum tekne kazinti bebişim olacak
Hayatım benim 18 ve 16 yaşında iki kızım var bu kadar aradan sonra olursa inşallah tüpleri baglatacam o yüzden tekne kazintisi e benim yaşımda 38 yeter bu kadarBelki arkası gelir daha niye tekne kazıntısı diyosun hemen