- 22 Şubat 2023
- 742
- 288
Olsun canım bu ay herkes de bi değişiklik var, yeni ay yeni umutlar inşallahGünaydın bu sabah ilk defa ağrısız sızısız adet oldum yani yeni güncelleme
sat 09.08 bat 07.08
imermeri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun canım bu ay herkes de bi değişiklik var, yeni ay yeni umutlar inşallahGünaydın bu sabah ilk defa ağrısız sızısız adet oldum yani yeni güncelleme
sat 09.08 bat 07.08
imermeri
Ah inşallahh 3 yıldır bekliyoruz nasip olmadıEvet öyle yapsanda olur. Hormon baktırmak için aldığın randevuda gebeliğini konuşmak için gidersin belki de inşallah
İyi bakalım kuzum. İnşallah değerlerin iyi gelir. Bende bugün gidicem bakalım ne dicekBugün gittim kuzum hormon baktırmak için kan verdim. Pazartesi gidicem doktoruma önce hormonlara bakalım sonuca göre yol alırız dedi
Hadi bakalım sende git gel bakalım seninki ne diyecekİyi bakalım kuzum. İnşallah değerlerin iyi gelir. Bende bugün gidicem bakalım ne dicek
Ben de bu ay yumurtlamaya baklamdim valla. Adetten sonra biz de aynen bir dolu bir bos ilerliyoruz bir de hep modumu yuksek tutmaya calisiyorum, komedi filmleri fln bakiyorum hep.Bizde adet bitiminden beri bi dolu bi boş ilerledik bugüne kadar. 20 mm yumurtam varmış çatlamış demedi Dr da. Bugün kayınpederim geldi olur mu olmaz mı fikrim yok valla inşallah güzel haberler verebiliriz birbirimize
26 haziran da oldum en sonSat neydi canım. Bu ay herkes gecikti valla bende 16 gün geciktim
Regl den 1 gün önce yaşamıştım canım. Kahverengi 1 kez silmeyle gelmişti bir daha olmadı. Ertesi günü kaşık bel ağrısı başlamıştı. Beta 45 ti yerleşmenin ertesi günüMerhaba kızçeler, daha önce yerleşme kanaması yaşayan varsa bilgilendirebilrse çok sevinirim reglime 3 gün kaldı (normal şartlara göre) . Kasık, karın, bacak , bel , göğüs ağrısı yaşıyorum 8-9 gündür genel olarak tüm belirtileri hissediyorum :/ (psikolojikte olabilir tabi bilmiyorum ) reglime normalde 3 gün var ama bu sabah idrarımı yaptıktan sonra peçeteye yumurtlama akıntısı şeffaf akıntı geldi içinde çizgi çizgi açık renkli hafif kan vardı. Bu yerleşme kanaması mı sizin yerleşme kanamanız olduysa ne miktarda nasıl ve ne zaman oldu bilgi verebilir misiniz lütfen üzülsem mi sevinsem mi bilmiyorum kasık ağrımda arttı gibi
Ben 3 gün önce başladım biraz ishal yapıyor ama yapacak bişey yok cekecezarkadaslardan merak ettigim gebe kalmadan folik asit baslayaniniz varmi
Anladım teşekkür ederim. Benimde bu sabah başladı o da peçete sildiğimde şeffaf akıntı içinde açık renk iplik gibi kan vardı incecik. Kasıklarım karnım ve belim 1 haftadır ağrıyo hala ağrıyo. Regl kanaması değldir umarım daha 3-4 gün vardı reglime teşekkür ederim tekrarRegl den 1 gün önce yaşamıştım canım. Kahverengi 1 kez silmeyle gelmişti bir daha olmadı. Ertesi günü kaşık bel ağrısı başlamıştı. Beta 45 ti yerleşmenin ertesi günü
Sırf senin için girdim cuma dıyordun diye aşırı merak içindeyim yap testini artık maşallah kaç gün geçmişBen cumartesi test yapip bilgilendiricem Ona gore update edebiliriz
Canım bende gelen giden yok bel ağrım var kasıklarım ağrıyor bir de gazım var ama 6 sında evde test yaptım çıkmadı bekliyorum adetimi o yüzden yazmadım dün regl ağrıları başladı bugün geçti birşey anlamadım ben de@bademlicikolata Lorelailai @cookiep @morciveert @sifa1986 @iremhm @sonsuzlugunyanks @yagmursonmz @kimyonkokusu @espressoc @neysh @efnan213 @Dileekkg @UzayKeki @LLmelek @vaveylakin ArasaNillGerek @alyanil @bluecam @kisgunesim1101 E elifffffE @nedesembilemedim33 @esmanurrrr @merisuu @ogretmennnhaniiimm1 @merve0001 @miracler @Burcinouz @hayatbeninedenyoruyosun @gaydiragubbakcemile @Momyteam @Bilgee1 beezuus @MehmetinAnnesii @esraden @Denizz41 E ertyul @yasemincimmm @minerva94 @brckm @ruyaruzgar08 @Gzde3594 @kanguruf
Herkesi etiketleyene kadar canım çıktı. Kızlar gününüz geçmiş, tabloyu aktif tutalım lütfen güzel haberi olan yok mu? Ya da sat bat güncelleyecek olan. Ses verinnn️️️
Teşekkür ederim belirtilerim adet olacak gibi karın bel kaşık ağrım ve kasıklarımda çekilme vardı adet olamayınca test yaptım pozitifti inşallah sende en yakın zamanda bu güzel haberi alırsınHayırlı olsun canımm Belirtilerin nelerdi? Benim ilk olacak inşallah o yüzden bir bilgim yok
İnşallah hepimiz pozitifi görelimTeşekkür ederim belirtilerim adet olacak gibi karın bel kaşık ağrım ve kasıklarımda çekilme vardı adet olamayınca test yaptım pozitifti inşallah sende en yakın zamanda bu güzel haberi alırsın
İnşallahİnşallah hepimiz pozitifi görelim
Canımm çok teşekkür ederim. Sen de inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişiniTeşekkür ederim belirtilerim adet olacak gibi karın bel kaşık ağrım ve kasıklarımda çekilme vardı adet olamayınca test yaptım pozitifti inşallah sende en yakın zamanda bu güzel haberi alırsın
kuzum evet pazar olmam gerekiyodu olmadim yani hamile degilsem de baska bi sorun vardir bu kadar olmamama, yarin sabah geliyorum etiketlicem hepimiziiiikSırf senin için girdim cuma dıyordun diye aşırı merak içindeyim yap testini artık maşallah kaç gün geçmiş
İnşallah ya size de en yakın zamanda bu duyguyu tattırsın rabbim dualarım sizinleCanımm çok teşekkür ederim. Sen de inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini