Zaten çok umudum yoktu ama ilk defa başıma geldi o yüzden şaşırdımSilikten sonra kaybolduysa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten çok umudum yoktu ama ilk defa başıma geldi o yüzden şaşırdımSilikten sonra kaybolduysa
İnanır mısın bende. Bu ay ilkleri yaşıyorum resmenİlk defa duyuyorum
Ay vallahi bozuk mu bilmiyorum. Yaptım hatta inanamadım çizgiyi görünce sonra gitgide silindiAy ben heyecanından konuyu tersten anlamışım silik çizgi kayıp mı oldu test bozuk mu anlamadım benim de en son yaptığım test tee milattan önce ki yıllarda önce c mi beliriyor testlerde benim önce t belirdi sonra silindi gitti test bozukmuş o son oldu bidaha test yapmadım
İnşallah canım ya çok etkilendim ama gerçektenBende böyle benzer bir rüya görmüştüm. Kısa bir süre sonra anne olacağımı öğrenmiştim kısmet olmadı bana ama belki sana kısmet olacak bu rüyanda sana habercidir kim bilir.
çok fazla artmış ikiz olabilir mi acaba :) doktora gittiniz mi? keseyi görebilirsinizzz1 Ağustos beta hcg: 220
6 Ağustosla b. Hcg: 3637
Normal mi ?
Biz evde çatladık hatun avm de test yapıyo noldu şimdi yarın sabaha mı kaldı tekrar testAy vallahi bozuk mu bilmiyorum. Yaptım hatta inanamadım çizgiyi görünce sonra gitgide silindi
cinsiyet erkek olursa beni bul ve etiketle1 Ağustos beta hcg: 220
6 Ağustosla b. Hcg: 3637
Normal mi ?
Ay dayanamadım yapayım dedim ama lavaboların ışıkları çok aydınlık değildi zaten kör oldum inceleyemedim de bir türlü testi kafayı yedim şimdi eve geçiyorum incelicem testiBiz evde çatladık hatun avm de test yapıyo noldu şimdi yarın sabaha mı kaldı tekrar test
Evet canım pik değerlendir bugün yarın ve ertesi günü mutlakaKızlar merhaba ilk defa miratech ovülasyon testi kullanıyorum kasık ağrım var diye eczaneden aldım az önce. Bu pik dimi ?
Ay takvime göre 3 gün üst üste değerlendirmiştim zaten yine değerlendireyim teşekkür ederimEvet canım pik değerlendir bugün yarın ve ertesi günü mutlaka
Ne zaman gördün pik canım ? Adetine yakın mı şuanAy takvime göre 3 gün üst üste değerlendirmiştim zaten yine değerlendireyim teşekkür ederim
Yok yumurtlama günlerimdeyim 17. Günüm bugün ovulasyon testi almamıştım bu ay takvime göre 2 gün önce yumurtlama gösteriyordu değerlendirdim. Bugün kasık ağrım olunca acaba yenimi yumurtlama olacak bi ovulasyon alayım dedim o pik çıktıNe zaman gördün pik canım ? Adetine yakın mı şuan
Belki iki defa yumurtlama olmuştur kuzum sen yine de değerlendir benimde bu ay yumurtlamadan 4 gün sonra kanama geldi şeffaf akıntı ile birlikte bende acaba dedim geç mi yumurtladım şuan 6 7 gün var adetime nasıl ağrım var ayağa kalkamıyorumYok yumurtlama günlerimdeyim 17. Günüm bugün ovulasyon testi almamıştım bu ay takvime göre 2 gün önce yumurtlama gösteriyordu değerlendirdim. Bugün kasık ağrım olunca acaba yenimi yumurtlama olacak bi ovulasyon alayım dedim o pik çıktı
Naptınnn inceledin mi bidahaAy dayanamadım yapayım dedim ama lavaboların ışıkları çok aydınlık değildi zaten kör oldum inceleyemedim de bir türlü testi kafayı yedim şimdi eve geçiyorum incelicem testi
İnceledim o ilk çizgiyi gördüğüm yerde çok silik bir çizgi var gibi. Ya da gözlerim benimle oyun oynuyor fotoğrafta belli olmuyor. Altta ki avm de çekmeye çalıştığım test üsteki şimdi çektiğimNaptınnn inceledin mi bidaha
Değerlendiricem bakalım ay umutlandırmak istemem ama geçen gün bi yazı okudum yumurtlamadan sonra sperm yumurtaya girdiğinde pembe şeffaf akıntı gelebilirmiş yani döllenmemin başarılı olduğu anlamına gelirmiş buBelki iki defa yumurtlama olmuştur kuzum sen yine de değerlendir benimde bu ay yumurtlamadan 4 gün sonra kanama geldi şeffaf akıntı ile birlikte bende acaba dedim geç mi yumurtladım şuan 6 7 gün var adetime nasıl ağrım var ayağa kalkamıyorum
Çok aşırı detaylı inceleyince var gibi sankiİnceledim o ilk çizgiyi gördüğüm yerde çok silik bir çizgi var gibi. Ya da gözlerim benimle oyun oynuyor fotoğrafta belli olmuyor. Altta ki avm de çekmeye çalıştığım test üsteki şimdi çektiğim Eki Görüntüle 3462528 Eki Görüntüle 3462529