- 19 Aralık 2020
- 618
- 1.818
- 38
Hadi insallah bakalim... Firsatin olursa biraz esneme acilma hareketleri yapmani oneririm.Az az gelmeye başladı canım inşallah yarına falan tam sökülür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi insallah bakalim... Firsatin olursa biraz esneme acilma hareketleri yapmani oneririm.Az az gelmeye başladı canım inşallah yarına falan tam sökülür
Ay evde bulamadım ya neyse az az gelmeye başladı zaten ağrılarım da başladıSelam, Aspirin aldın mı Candyyy?
Hemen yapıyım onu da soğan kürüne de başladım zaten onun da faydası oldu galibaHadi insallah bakalim... Firsatin olursa biraz esneme acilma hareketleri yapmani oneririm.
Eve gidince bir bakayım o zaman bendeKasık bölgesine yapılıyor canım youtube da falan var
Paylaş tabi canım bende birkaç ay daha klomen, femara deneyip olmazsa aşılamaya geçmek istiyorum. Fikir olmuş olur. İnşallah tutar da bize de umut olursunmrb kizlar bnde cuma gunu asilama olcam insallah guzel sonuclanir sizlerinde duasini bekliyorum asilama sonrasi hergun neler yasadigimi sizlerlede paylasacagim
Sabah ilk işim test yapmak olacakHe ozaman tamam. 10 dakikada kuruma çizgisi çıkmaz ki
insallah cnm insallah seninde olurda asilamaya gerek kalmazPaylaş tabi canım bende birkaç ay daha klomen, femara deneyip olmazsa aşılamaya geçmek istiyorum. Fikir olmuş olur. İnşallah tutar da bize de umut olursun
Kızlar freely kaset test beyaz olan kullanan varmı kuruma çizgisi yapıyormu?
Gölge çıkan testini de atsana canım bakalım. İnşallah yarın koyulaşmış olurSabah ilk işim test yapmak olacak
Naptın bacım var mı gelen gidenValla öyle görünüyor Allah yardımcım olsun
Var var çoğalıyor geliyor gelmekte olan. Hay Allahım hiç aklıma gelmezdi regl gelsin diye dua edeceğimNaptın bacım var mı gelen giden
Freely hiç kuruma çizgisi gölge falan yapmıyorKızlar freely kaset test beyaz olan kullanan varmı kuruma çizgisi yapıyormu?
Bugün iptal olma da gelsin bi an önce hayır korktuğum şey artık duphaston da işe yaramıcakVar var çoğalıyor geliyor gelmekte olan. Hay Allahım hiç aklıma gelmezdi regl gelsin diye dua edeceğim
Valla ya ne inatçıymış arkadaş. Kıçım belim heryerim ağrıyorBugün iptal olma da gelsin bi an önce hayır korktuğum şey artık duphaston da işe yaramıcak
Kızlar ben test yaptım ama ilk başta ikinci çizgi silik çıktı.5 dakika sonunda da tamamen negatif oldu. daha önce hiç başıma gelmemişti Candy7777 ArasaNillGerek
Silikten sonra kaybolduysaKızlar ben test yaptım ama ilk başta ikinci çizgi silik çıktı.5 dakika sonunda da tamamen negatif oldu. daha önce hiç başıma gelmemişti Candy7777 ArasaNillGerek