Yumurta takibine mi başlayacaksın sende yoksa aşılama falan mıAy ilk defa bende regl olmak istedim. Sabırsızlanıyorum tedaviye başlamak için valla. İnşallah sana da nasip olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurta takibine mi başlayacaksın sende yoksa aşılama falan mıAy ilk defa bende regl olmak istedim. Sabırsızlanıyorum tedaviye başlamak için valla. İnşallah sana da nasip olsun
Bilmiyorum daha canım doktorum hormonlara bakmak istedi. Hangi tedaviyi uygun görürse okeyim zatenYumurta takibine mi başlayacaksın sende yoksa aşılama falan mı
Bende adet olsaydım yine yumurta takibine başlayacaktım. Sonrasında aşılama denemek istiyordum ama zaten 1 ayım boşa gitti napacağımı bilmiyorum ya bütün planlarım altüst olduBilmiyorum daha canım doktorum hormonlara bakmak istedi. Hangi tedaviyi uygun görürse okeyim zaten
Gölge çıktı da oyuzden yarın daha belli olurBen kullanmıştım yapmıyordu
Aynen ya koca bir ayı boşa geçirdik ne güzel şimdiye tedavinin yarısı bitmiş olacaktı. Az daha beklesek diğer adet geliyor zaten. Bizimle batı aynı olanlar tekrar yumurtladı bilemBende adet olsaydım yine yumurta takibine başlayacaktım. Sonrasında aşılama denemek istiyordum ama zaten 1 ayım boşa gitti napacağımı bilmiyorum ya bütün planlarım altüst oldu
Sonradan mı çıktıGölge çıktı da oyuzden yarın daha belli olur
Bizimle batı olanlar gerçekten tur bindirdi bize sende beni geçtin zaten bi ben kaldım en gerideAynen ya koca bir ayı boşa geçirdik ne güzel şimdiye tedavinin yarısı bitmiş olacaktı. Az daha beklesek diğer adet geliyor zaten. Bizimle batı aynı olanlar tekrar yumurtladı bilem
Sende hemen arkamdan geliceksin bence masaj yap kız çok fayda ediyor ben yapıyorum dünden beri. Eğer gebelik olmadığına eminsen tabiBizimle batı olanlar gerçekten tur bindirdi bize sende beni geçtin zaten bi ben kaldım en geride
Nasıl bir masaj bende yapayım artık sökülsün yaSende hemen arkamdan geliceksin bence masaj yap kız çok fayda ediyor ben yapıyorum dünden beri. Eğer gebelik olmadığına eminsen tabi
10dk olmuştuSonradan mı çıktı
Ay konudan alakasız dün gece bir rüya gördüm. Askında başı ve sonu çok saçma ama bir kısmının hala etkisindeyim. Çocuğumu emziriyordum emzirirken çok güzel bir his yaşadım. Hatta rüyamda da dedim ne güzel bir şeymiş diye. Sabah 7 de uyandım o rüyada ki hissin etkisinden çıkamadım. Kaç saat oldu hala aklımda. Ve hissi yaşıyorum Allah bizede gerçeğini nasip etsin inşallahSende hemen arkamdan geliceksin bence masaj yap kız çok fayda ediyor ben yapıyorum dünden beri. Eğer gebelik olmadığına eminsen tabi
İnşallah güzel haberler verirsin bizemrb kizlar bnde cuma gunu asilama olcam insallah guzel sonuclanir sizlerinde duasini bekliyorum asilama sonrasi hergun neler yasadigimi sizlerlede paylasacagim
Candycim civanpercemi cayi ictin mi? O bende hep ise yarar adet gecikmemde,Aynen ya koca bir ayı boşa geçirdik ne güzel şimdiye tedavinin yarısı bitmiş olacaktı. Az daha beklesek diğer adet geliyor zaten. Bizimle batı aynı olanlar tekrar yumurtladı bilem
insallah cnm cok tesekkur ederimİnşallah güzel haberler verirsin bize
Selam, Aspirin aldın mı Candyyy?Aynen ya koca bir ayı boşa geçirdik ne güzel şimdiye tedavinin yarısı bitmiş olacaktı. Az daha beklesek diğer adet geliyor zaten. Bizimle batı aynı olanlar tekrar yumurtladı bilem
Kasık bölgesine yapılıyor canım youtube da falan varNasıl bir masaj bende yapayım artık sökülsün ya
He ozaman tamam. 10 dakikada kuruma çizgisi çıkmaz ki10dk olmuştu
Ay çok güzel bir rüya. İnşallah canım inşallah hepimize nasip olsun o güzel duyguAy konudan alakasız dün gece bir rüya gördüm. Askında başı ve sonu çok saçma ama bir kısmının hala etkisindeyim. Çocuğumu emziriyordum emzirirken çok güzel bir his yaşadım. Hatta rüyamda da dedim ne güzel bir şeymiş diye. Sabah 7 de uyandım o rüyada ki hissin etkisinden çıkamadım. Kaç saat oldu hala aklımda. Ve hissi yaşıyorum Allah bizede gerçeğini nasip etsin inşallah
Az az gelmeye başladı canım inşallah yarına falan tam sökülürCandycim civanpercemi cayi ictin mi? O bende hep ise yarar adet gecikmemde,