Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay aynısı geçen gün bendede oldu bir anda ağlamaya başladım valla benim işler karışık ama inşallah senin bebiştendirCanim ayni durum bende de var göğüsum hassas yumurtlamadan da 1 hafta falan geçmiştir hiç bu kadar uzun sürmezdi hassasligi ve bu sabah kahvalti yaparken çok saçma bi şekilde hem ağladim sonra güldüm ama neye ağladığımi da bilmiyorum sebepsiz yere ağladığm aklima gelince tekrar gülüyorum su kesilmiş diye ağlıyorum falan garip bişeydi hayırlara gelsin ya daha çok erken olduğu için umutlanmak istemiyorum da aslında bilemedim yani
ben o zaman sigorta yaptırırken sigortam 8.500 tl di . Doğumu kapsayan 35 bindi o zaman bebek düşünmüyorduk yaptırmadıkyani doğumu ve muayeneleri düşününce şuan için bence gayet makul. normal muayene 1600 olmuş
ben o zaman sigorta yaptırırken sigortam 8.500 tl di . Doğumu kapsayan 35 bindi o zaman bebek düşünmüyorduk yaptırmadık
ben martta yaptırdım. doğum şeyli olan axa, anadolu, sompo falandıkız o ne öyle... çok fazla. hangi sigortaydı acaba. ben makul bi fiyata yaptırmıştım ocak ayında.
ben martta yaptırdım. doğum şeyli olan axa, anadolu, sompo falandı
gebe kalınca fiyat teklifi aldım sompodan, 53 bin dedianladım , benimki de anadolu...
gebe kalınca fiyat teklifi aldım sompodan, 53 bin dedi
Benim 4 ay kaldı bitmesine 10 aylikti diye biliyorumSenin ne zaman bitiyor kuzum, aynen olsun da geçtim artık herşeyden
İnşallah canim senin de öyledir bakalım hayırlısıAy aynısı geçen gün bendede oldu bir anda ağlamaya başladım valla benim işler karışık ama inşallah senin bebiştendir
Benim 4 ay kaldı bitmesine 10 aylikti diye biliyorum
Benimde çatlatma iğnesi 9. Gün kızlar en olun normalde kamera dışında daha net ve koyu ne dersiniz ?Aşılama 9.gun,benim mutlaka catlatma ignesi oldugumda 7 veya 8.gun negatife dönerdi bugün 9.gündeyim kan versem cok erken biliyorum sabah yine tekrarlasam mi?
9.gunde öğrenen cok kişi olduğu için sormak istedim
İlk düşüğümde çatlatma ignesiyle 11.gunde öğrenmiştim beta degerim 8 idi.
Bende de var kaç senedir, bu sene martta doğum paketi eklettim Hsg çekilicem çatlatma iğnesi vurulucam tutar İzmir de doğumlar çok pahalanmış diye. Gebelik yok maalesef doğum teminatı eklettiğimle kaldımAynen canım ya kesinlikle öyle.. bak tamamlayıcı yaptırdım malesef daha yok gebelik mecbur yeniletcem., yenilenmese bile geçtim tüm maaşımı vermeye yeter ki sağlıkla alayım kucağıma
Peki bu sigortada hsg , çatlatma vs kapsıyor muBende de var kaç senedir, bu sene martta doğum paketi eklettim Hsg çekilicem çatlatma iğnesi vurulucam tutar İzmir de doğumlar çok pahalanmış diye. Gebelik yok maalesef doğum teminatı eklettiğimle kaldım
Teşekkür ederiim, Allah maddi manevi hepimizin yardımcısı olsun inşallahhhooooo o da çok aşırı söylemiş. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah