- 14 Haziran 2023
- 6.282
- 4.988
- 23
Off ne sen sor ne ben söyliyimBeklemekte ayrı olay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Off ne sen sor ne ben söyliyimBeklemekte ayrı olay
Ay o hataya düşme eğer bodrum tarafına gideceksen evden götür muhakkakkız yok yumurtlama bugün yarın olursa o zamana denk gelirsee 12.13 gün diyeeee :))))) ( Sanki orda eczane yok ) :))))))
Ay vallahi hiç bilmiyorum. Yarın doktora gidicem zaten bakalım o ne diyecekYaaa ne yapıcaz biz
oraları düşünüyoruz canım ne olur ne olmz bi erken gebelik birde kaset alayım ben eczaneden. zaten internetten çoklu almıcam artık yeter bu ikisiAy o hataya düşme eğer bodrum tarafına gideceksen evden götür muhakkak
Aksam bakarim o zamanYok kız üzülmüyorum akşam yaparım yine
Biz tuttuğumuz otele aldandık güzel diye merkeze uzakmış bide kulak enfeksiyonu oldum hastaneler eczaneler hep çok uzaktı. Taksilere dünya para ödedik git geloraları düşünüyoruz canım ne olur ne olmz bi erken gebelik birde kaset alayım ben eczaneden. zaten internetten çoklu almıcam artık yeter bu ikisi
Biz tuttuğumuz otele aldandık güzel diye merkeze uzakmış bide kulak enfeksiyonu oldum hastaneler eczaneler hep çok uzaktı. Taksilere dünya para ödedik git gel
Öyle valla kuzum yapcak bişey yok sağlıktan önemli değil kiah canım benim ya bişeyin yanına yaklaşılmıyor ki :)
Teşekkür ederim canımSAT: Son Adet Tarihi
BAT: Beklenen Adet Tarihi canım :)
Öyle valla kuzum yapcak bişey yok sağlıktan önemli değil ki
Canim ayni durum bende de var göğüsum hassas yumurtlamadan da 1 hafta falan geçmiştir hiç bu kadar uzun sürmezdi hassasligi ve bu sabah kahvalti yaparken çok saçma bi şekilde hem ağladim sonra güldüm ama neye ağladığımi da bilmiyorum sebepsiz yere ağladığm aklima gelince tekrar gülüyorum su kesilmiş diye ağlıyorum falan garip bişeydi hayırlara gelsin ya daha çok erken olduğu için umutlanmak istemiyorum da aslında bilemedim yaniBenim regl öncesi göğüslerim hassaslaşır. Yanlardan başlar ağrımaya birde büyürler klasik regl öncesi yani. Ama bu sefer uçları acıyor. Ya aslında benim göğüsümde kistlerim var yılda 1 kontroldü en son doktorum 6 aya indirdi. hatta biri bu ay büyümüş ondan dolayı mı dedim ama diğer göğüs ucumda ağrıyor. Ve göğüs kistlerim büyüdüğünde böyle değildi ağrısı farkı hissediyorum aslında. Bakalım bilmiyorum dedim ya züğürt tesellisi olabilir benim ki
Bende yaptırmıştim onu canim ben de uzatacagim mecbur dedigin gibi yeter ki olsun daAynen canım ya kesinlikle öyle.. bak tamamlayıcı yaptırdım malesef daha yok gebelik mecbur yeniletcem., yenilenmese bile geçtim tüm maaşımı vermeye yeter ki sağlıkla alayım kucağıma
Bende yaptırmıştim onu canim ben de uzatacagim mecbur dedigin gibi yeter ki olsun da
Ahh adasimm ahhÖyle dusunme çok haklısın hak veriyorum sonuna kadar ama öyle deme
gebeliği kapsayan sigorta mı yaptırıyorsunuz?Aynen canım ya kesinlikle öyle.. bak tamamlayıcı yaptırdım malesef daha yok gebelik mecbur yeniletcem., yenilenmese bile geçtim tüm maaşımı vermeye yeter ki sağlıkla alayım kucağıma
gebeliği kapsayan sigorta mı yaptırıyorsunuz?
Ben normal sağlık sigortası yaptırırken o baya uçuktu.evet onu yaptırmıştım muayene ve doğumu kapsıyordu, tamamlayıcı sağlık sigortası
Ben normal sağlık sigortası yaptırırken o baya uçuktu.