- 14 Haziran 2023
- 6.286
- 4.995
- 23
Hayır canım olmamız gereken günün ertesi günü bir diye saymaya başlıyoruzGünaydın gecikmeye regl gününde ekliycekmiyiz olmamız gereken günü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır canım olmamız gereken günün ertesi günü bir diye saymaya başlıyoruzGünaydın gecikmeye regl gününde ekliycekmiyiz olmamız gereken günü
Benim o zaman bugün 2 günHayır canım olmamız gereken günün ertesi günü bir diye saymaya başlıyoruz
Rahatsızım hemde çok yarın ya da öbür gün giderim artık bugüne randevu bulamamKaçıncı gün bugün
Artık doktor gerekiyo bencede seni rahatsız eder bu durum
Mesela ben 29 da adet olmam lazımdı şimdi ayın 31 benim gecikmem 2 gün mü 3 gün mü oluyoSoruyu anlamadım kuzum
Evet git canım rahatlaRahatsızım hemde çok yarın ya da öbür gün giderim artık bugüne randevu bulamam
tatlım senin adet baya gecikti istersen bu söktürücü masajlar var onları bı deneGünaydın kızlar. Bugün de negatifle uyandık. Hala adet yok galiba doktor yolu gözüktü bize Eki Görüntüle 3459201
2 gün geciktim diye dün ve bugün ovulasyon yaptım üstteki düne alttaki bugüne ait sanki koyulaşma var gibi bakarmisin canımRahatsızım hemde çok yarın ya da öbür gün giderim artık bugüne randevu bulamam
Duphastonu bir haftadır kullanıyorum zaten sökmesi için ama fayda etmedi normalde 5.günde adet olurdumtatlım senin adet baya gecikti istersen bu söktürücü masajlar var onları bı dene
Evet canım koyulaşma var sen ne zaman yumurtladığını bilmiyor musun2 gün geciktim diye dün ve bugün ovulasyon yaptım üstteki düne alttaki bugüne ait sanki koyulaşma var gibi bakarmisin canım
Evet 16 da pikti 17 si öğleden sonra yaptım siliklesmistiEvet canım koyulaşma var sen ne zaman yumurtladığını bilmiyor musun
Hmmm ozaman varsa şimdiye çıkması lazımdıEvet 16 da pikti 17 si öğleden sonra yaptım siliklesmisti
tatlım bir gebenin günlüğü var orda adaet sökülmesi için masajlar var özellikle parmak masajı var dene bende denedim akşamına adetim söküldü baş parmagını bük orta kısmına basınçla ov etkisini göreceksinDuphastonu bir haftadır kullanıyorum zaten sökmesi için ama fayda etmedi normalde 5.günde adet olurdum
canım catlamadan 14 gün sonra adet gelir normalde bu durumda henüz adet günün gecmemiştir 14. güne kadar umut varBenimde negatif adetim bugünle 3 gün gecikti sma bugun catlamanin 11. Günü olsa çıkardı herhalde değil mi kizzlarr
yumurtlaman yeni oluyor olabilir2 gün geciktim diye dün ve bugün ovulasyon yaptım üstteki düne alttaki bugüne ait sanki koyulaşma var gibi bakarmisin canım
Ya cnm bn 30 gunde adet oluyorum ama bu ay ya 2 kere yumurtladim yada geç yumurtlama oldum kasuk ağrım vardi rastgele ovu yaptim yumurta olayını gördüm 4 gün takip ettim. Yani şöyle aslında 28 temmuzda olmam gerekiyorud ama 20 temmuzda catlama gördüğüm için otomatik adette ileri atticanım catlamadan 14 gün sonra adet gelir normalde bu durumda henüz adet günün gecmemiştir 14. güne kadar umut var
16 da yumurtladimyumurtlaman yeni oluyor olabilir
Ben şimdi ovulasyon yaptim biliyorum pil değil ama koyulasir mi bilmiyorum ilk hamileligimdede ovualsyonla öğrenmiştim
Ben de bu kafada olmak istiyorum ya gerçekten reglimin geçtiğini farkedemeyecek kadar dalgın ve umursamaz olmak istiyorumK
Bizler karnın şişmesine fırsat vermeden belirti aramaya başlıyoruz maalesef ben bu ay ful göbek sevdim bebek diye regl şişliğiymiş ya reglim bir hafta gecikse de farkında olmasam hani öyle bi kafa istiyorum