- 24 Nisan 2023
- 1.393
- 935
Günaydın kızlar. Bugün de negatifle uyandık. Hala adet yok galiba doktor yolu gözüktü bize Eki Görüntüle 3459201
Ah canım benim ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlar. Bugün de negatifle uyandık. Hala adet yok galiba doktor yolu gözüktü bize Eki Görüntüle 3459201
Zaten hiç hamile gibi hissetmiyordum hazırdım bu sonucaAh canım benim ya
Kızlar asm'lerde kandan gebelik testi verebiliyorsunuz, hem test almakla uğraşmayın hem de sonuç garanti olurBen utanıyorum artık gidip almaya 2 günde bir
Bi umut dedim ama bu ay herkesinki gecikmiş havadan mı sudan mı anlamadımZaten hiç hamile gibi hissetmiyordum hazırdım bu sonuca
Aynen ya herkeste gecikme var. Tekrar doktora gidicem zaten tekrar detaylıca baktırıcam herşeyeBi umut dedim ama bu ay herkesinki gecikmiş havadan mı sudan mı anlamadım
Aynen ya herkeste gecikme var. Tekrar doktora gidicem zaten tekrar detaylıca baktırıcam herşeye
Avakado rahim ve yumurtaları müthiş güçlendiriyor, her gün 1 tane avakado tüket. Ayrıca posalı beslen yani sebze yönünden güçlü beslen, d-vitaminini ve folikasidini unutma ayrıca OMEGA da alabilirsin. Bol su ve temiz beslenme tercih et, paketli gıda asla tüketme, ekmek yeme, bol sebze ve meyve ye, kavrulmuş kuruyemişlerdense çiğ tercih et çiğ badem, çiğ fındık, çiğ kaju sabah kahvaltılarına eklemeye çalış, ben de tüp bebek yolcuyum böyle söylemişlerdi hastanedenKizlarr nasilsiniz ben cuma gunu ignelere yeniden basliyorum 6 kez asilama icin bu son sansim asilamak icin insallah olur sizce yumurtaliklar icin ne yiyim ?
İnşallah pcos yüzünden kuzum bütün bunlar. Yumurtlama problemim var bu da adeti etkiliyor. Yumurtlayabildiğim zamanlar kimyasal da olsa bir gebelik oluşuyor ama işte yumurtlayamamak en kötüsüİnşallah bişi çıkmaz canım mevsimseldir ve hemen gelir
Bu mu?Femometre uygulamanın adı canım
İnşallah pcos yüzünden kuzum bütün bunlar. Yumurtlama problemim var bu da adeti etkiliyor. Yumurtlayabildiğim zamanlar kimyasal da olsa bir gebelik oluşuyor ama işte yumurtlayamamak en kötüsü
Günaydın gecikmeye regl gününde ekliycekmiyiz olmamız gereken günüBi umut dedim ama bu ay herkesinki gecikmiş havadan mı sudan mı anlamadım
Olmadin demi hala reglKuzum nasılsın bebiş nasıl? Biliyorum hep takiptesin güzel haberimi bekliyorsun ama olmuyor maalesef. Çaresiz kaldım ne yapıcağımı bilmiyorum ggerçekten Minaa95
Kaçıncı gün bugün canımGünaydın kızlar. Bugün de negatifle uyandık. Hala adet yok galiba doktor yolu gözüktü bize Eki Görüntüle 3459201
Soruyu anlamadım kuzumGünaydın gecikmeye regl gününde ekliycekmiyiz olmamız gereken günü
Duphaston kullanıyorum zaten bir haftadır ama hala gelmediEvet geciktikçe vücutta çok köyü oluyo şişip kalıyo , inşallah bi an önce gelir. Tarlusal kullansan doktoruna sorup o getiriyor kuzum
Olmadım vallaOlmadin demi hala regl
Gecikmenin 9.günü canımKaçıncı gün bugün canım
Kaçıncı gün bugünGünaydın kızlar. Bugün de negatifle uyandık. Hala adet yok galiba doktor yolu gözüktü bize Eki Görüntüle 3459201
Artık doktor gerekiyo bencede seni rahatsız eder bu durumGecikmenin 9.günü canım