Karşılıklı ağlaşalım o zaman, ah kuzum çok çok geçmiş olsun, başın sağolsun... Ama ömür boyu bununla yaşayamazsın be güzelim... Evet onlar senin, canlarındı canından bi parçaydı... Haklısın çok zor, senin kendi ciğerini, organını bişeyini canlı canlı alsalar senden daha iyiydi belki... Kucağına almak bağ kurmak bambaşka... Ama bu şekilde yaşayamazsın, artık bağını koparman lazım... Gerekirse profesyonel destek almaktan çekinme olur mu? Göreceksin ki her şey yoluna girecek. Ama sen yenilerine kalbini açamadığın sürece olmaz... Ne kadar çıkardım aklımdan tamam düşünmüyorum desen de en basiti bak kullanıcı adının açıklanmasında bile var... Yok sayamazsın yaşadıkların çok ağır ama sen de güçlüsün daha da güçlü olucaksın...
Hastaneden çıktıktan 2-3 ay sonra neden erken doğum oldu bi daha olur mu fln diye kontrollere giderken dediler ki tüp bebek yapman lazım senin amh düşüklüğün var nedenini niyesini bırakın asıl buna bakın, ok dedik tüp bebeğe başladık ki dipsiz kuyu hiçbir şey bilmiyorum... Ay dedim biri bitmeden öteki başlıyor neler yaşıcaz daha acaba... Sonra Transferden sonra dış gebelik geçirdim canımdan oluyordum resmen ve resmen kendim çağırdım biliyo musun. Evren dedi ki al bi de bunu yaşa bakalım, merak ediyordun gör bak bakalım...
Yaşadıklarımızı hissettiklerimizi kendimiz çekiyoruz kendimize...