ay bunu gördüğüm iyi oldu. idrara sıkışık olmam gerektiği tamamen aklımdan çıktııBen 5+3teyken görmüştüm ama şöyle soyliyim usgden tam 1 hafta önce kan vermiştim 2000 çıkmıştı sonra tekrar vermedim garanti olsun diye 1 hafta beklemiştim. Beta hcg herkesde farkli artiyor o yuzden haftayı baz almak dogru olmayabilir. Bir de doktora gittiğinizde mutlaka idrara sıkışık olun yoksa karindan zor gorunuyormjs vajinal bakıyorlar. Bu arada masallah saglikla ilerlesin insallah gebeliginiz
bilmiyorum artık gidince göreceğizzEğer geç yumurtlamıyorsan görünür. 14.gün döllenmiş olsa mesela yine görünür gibi 5+1’de. İnşallah hayırlısıyla görürsün canım sağlıkla ilerlesin büyüsün bebişinNe güzel heyecanlar vallahi özledim ben de bu heyecanı yaşamayı
eğer o benim konuştuğumuz hareket ettikçe batan kasık ağrım çatlama ise bata 2 gün eken yumurtladıysamEğer geç yumurtlamıyorsan görünür. 14.gün döllenmiş olsa mesela yine görünür gibi 5+1’de. İnşallah hayırlısıyla görürsün canım sağlıkla ilerlesin büyüsün bebişinNe güzel heyecanlar vallahi özledim ben de bu heyecanı yaşamayı
Canım ara lekelenme hiç normal değil ama benimde ara kanamam olmuştu hamileymişim anlamamıştm. Tabi güzel sonuçlanmadı ama seninki olumlu geliyor banaCanım benim bat bugün. Bir 5 gün önce de olmuştu lekelenme hatırlarsan. Dün de oldu ben adet gelecek sandım ama bugün hiçbir şey yok. Bide dün neden yaptım bilmiyorum lekelenme olunca duphaston içtim bir tane. Belki o kesti adeti diye de düşünmedim değil
Genetik olabilir belki çünkü teyzemlerde de varBunu ilk defa görüyorum , ne bende nede çevremde kimsede yok ama sevimli küçük noktacık :)
Duphaston gebelik olursa bebeğin tutunmasını gebelik yoksa regl söktürüyor. Zararı yok kuzum ben hala kullanıyorum günde 1 tane alıyorumCanım ara lekelenme hiç normal değil ama benimde ara kanamam olmuştu hamileymişim anlamamıştm. Tabi güzel sonuçlanmadı ama seninki olumlu geliyor bana.
Bu duphaston neden içiyorsunuz anlamadm zararı olmazmı hamilelik düşünüyorken.
Reglinden 3-4 gün sonra başla kuzum. Her gün aynı saatte yapmalısın ilk idrarla yapmamalısın. Testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımını bırakmalısın. Pik görene kadar devam.Hepinize tekrar merhaba arkadaşlar benim de reglim bugün bitti. İlk defa ovulasyon testi aldım ama hiç bir fikrim yokGeçen ay korunmadım ve 1 hafta gecikti reglim o yüzden yumurtlamayı hiç kestiremiyorum yarından itibaren ovulasyon yapmaya başlayayım mı yoksa biraz daha bekleyeyim mi bilemedim Ovulasyonda püf noktalar varsa soylerseniz çok mutlu olurum Bu ay çok heyecanlıyım ilk kez düzenli deneyeceğim inşallah hepimiz pozitif görürüz
Yanlışlıkla mı beni etiketledin acabaeğer o benim konuştuğumuz hareket ettikçe batan kasık ağrım çatlama ise bata 2 gün eken yumurtladıysam
değilse uygulamaya göre bata son 6 gün
kasık ağrım var ama ben belirtiden çıkardım onu artık malum
onun dışında benimde belirtim yok , ilk gebelikte de hiç olmamıştı zaten
Hamileliğinizi öğrenmeden önce mi kullanmaya başlamıştınız? Kimyasal gecirdigim icin yine tutunmayacak korkusu var benimde icimdeDuphaston gebelik olursa bebeğin tutunmasını gebelik yoksa regl söktürüyor. Zararı yok kuzum ben hala kullanıyorum günde 1 tane alıyorum
Çok teşekkür ederim dikkate alacağımReglinden 3-4 gün sonra başla kuzum. Her gün aynı saatte yapmalısın ilk idrarla yapmamalısın. Testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımını bırakmalısın. Pik görene kadar devam.
Evet reglim gelmeden 5 6 gün önce başladım. Doktorun onayı ile. 12 saat arayla günde iki kez al dedi. 4 gün öyle kullandım. Sonra bıraktım. Öğrendikten sonra da günde 1 kere almaya devam ettimHamileliğinizi öğrenmeden önce mi kullanmaya başlamıştınız? Kimyasal gecirdigim icin yine tutunmayacak korkusu var benimde icimde
Canım yeşil çayın gebelik şansını artırdığını okumuştum. Gebelikte önerilmiyor fakat gebeliğe hazırlıkta hem erkekte hem kadında işe yarıyor diye biliyorumYeşilçay yumurtlamayı olumsuz etkiliyor mu kızlar?
EveeetYanlışlıkla mı beni etiketledin acabaSen yazmışken söyleyim benim de hiç belirtim yok
İnşallah inşallahhadiiiii bakalımm inşallah gelmeeez
Sadece peçeteye bir kere geldi iki seferde de.Canım ara lekelenme hiç normal değil ama benimde ara kanamam olmuştu hamileymişim anlamamıştm. Tabi güzel sonuçlanmadı ama seninki olumlu geliyor bana.
Bu duphaston neden içiyorsunuz anlamadm zararı olmazmı hamilelik düşünüyorken.
Bir sitede dediğin gibi yazıyor canım ama şimdi bir sitede okudum canım folik asit emilimini azalttığı için önerilmiyormuş.Canım yeşil çayın gebelik şansını artırdığını okumuştum. Gebelikte önerilmiyor fakat gebeliğe hazırlıkta hem erkekte hem kadında işe yarıyor diye biliyorum
Evet canım olabilirBir sitede dediğin gibi yazıyor canım ama şimdi bir sitede okudum canım folik asit emilimini azalttığı için önerilmiyormuş.
ayyy cezan bitmiş hoş geldin canımCanım nasılsın? Dünkü kan değerini gördüm çok güzel yükselmiş inşallah sağ salim kucağında görmek nasip olurbizede dua et olur mu gerçekten ihtiyacımız var, güzel kalpli bir hamişin içten duasına