- 9 Ağustos 2016
- 6.348
- 20.805
Verdin mi?İnşallah kızlarım teşekkür ederim haber vericem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Verdin mi?İnşallah kızlarım teşekkür ederim haber vericem
Yok kuzum daha gidiyorumVerdin mi?
Ben de bugün dönünce vermeyi planlıyorum ama acilde alırlar mı?Yok kuzum daha gidiyorum
Ben de bugün dönünce vermeyi planlıyorum ama acilde alırlar mı?
Normal gebelik testi dimi bu eğer ki oysa maşallah hamilesin darısı bize inşallahKızlar hamile miyim bakar mısınız acilEki Görüntüle 3455343
Evet evet evetttt maşallahh. Reglin gecikmiş olmalıKızlar hamile miyim bakar mısınız acilEki Görüntüle 3455343
Hayırlı olsun canım hemen kan vermelisinKızlar hamile miyim bakar mısınız acilEki Görüntüle 3455343
Hayırlı olsun sağlıkla huzurla gelsin bebiş kaç gün gecikti adetinKızlar hamile miyim bakar mısınız acilEki Görüntüle 3455343
Ben laboquick kullanıyorum uzun zamandır. Yanlış gösterdiğini görmedim hatalı da çıkmadı. Tavsiye edebilirim.Selamlar, merhabalar.
2. Tüp bebek denemesi öncesi bu ay ovulasyon testi denemek istedim, ilk defa alacağım. Bu ovulasyon testlerinde daha iyi/kötü gibi bir şey var mı acaba? Hepsinde %99 doğruluk diyor ama hangi marka daha güvenilirdir, yani böyle bir ayrım yapılıyor mu? Marka ismini özelden de yazabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim, ondan almıştım olmazsa iptal ederim siparişi dedim. 30'lu aldım çok mu? Yani normalde kaçlı alınıyor nasıl uygulanıyor sabah akşam mı hiç bilmiyorum, kargo gelene kadar da araştırım diye düşündümBen laboquick kullanıyorum uzun zamandır. Yanlış gösterdiğini görmedim hatalı da çıkmadı. Tavsiye edebilirim.
Yani 30 lu alabilirsin tabi ama elinde fazla kalır. Adetten sonra 3. Ya da 4. Gün başla. Her gün aynı saatte yapmalısın, ilk idrar olmayacak. Yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kesmelisin kuzum. Yumurtlama pik görene kadar devam et. Uzun da sürebilir. Sabır işi. İnşallah olurÇok teşekkür ederim, ondan almıştım olmazsa iptal ederim siparişi dedim. 30'lu aldım çok mu? Yani normalde kaçlı alınıyor nasıl uygulanıyor sabah akşam mı hiç bilmiyorum, kargo gelene kadar da araştırım diye düşündüm
Regl döngün kaç günde bir canım?Çok teşekkür ederim, ondan almıştım olmazsa iptal ederim siparişi dedim. 30'lu aldım çok mu? Yani normalde kaçlı alınıyor nasıl uygulanıyor sabah akşam mı hiç bilmiyorum, kargo gelene kadar da araştırım diye düşündüm
Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruzKızlar bugün kan vericem çok tedirginim bilmiyorum
Ayyyy evet maşallah çizgi cok net hayırlı olsun. Hemen kan vermeye bizi de haberdar et Darısı hepimizin başınaKızlar hamile miyim bakar mısınız acilEki Görüntüle 3455343
Sen nerde veriyorsunSaat 5 ten sonra gidersen alırlar diye düşünüyorum
MaşallahKızlar hamile miyim bakar mısınız acilEki Görüntüle 3455343