- 30 Mayıs 2019
- 1.309
- 1.683
- Konu Sahibi Glueckwunsch
- #1.781
Günaydın bebek doğmadan önce işle alakalı bitirmem gereken şeyler var ve uzadı işler (( evden halletmeme rağmen cok yavaş gidiyor , sonra belki 1 yıl işten uzak kalacağım .... 6 ay ücretsiz izin almayı planlıyorum (ben almayı düşünmesem eşim istiyor zaten minimum 1 yıl bebeğin yanında sen ol diyor)kızlar günaydın çoğumuzun ailesi yanında değil bebeğinizin kıyafetlerini ne zaman yıkamayı düşünüyorsunuz çanta hazırlama işini ben çok ağırlaşmadan bu haftalar içinde yıkayım güzelce hurclara koyayım diyorum 34. haftada çantamı hazır edeyim diyorum sizlerin düşüncesi nedir ikiz anaları hariç onlar daha evvel davranır diye düşünüyorum
En son eksiğimiz odasıydı (acele etmiyorduk nasıl olsa anne yanı beşiği var diye) onu da bu hafta sipariş vereceğiz insallah , fiyat bilgisi bekliyorum ...
Şaka maka birşey kalmadı ... ben biraz ağırlaştım bile şekerlerimi tam düzene sokmuştum yine yükseldi sabah açlıklarım onunla cebelleşiyorum , bir yandan da nefes darlığı çekiyorum ... geceleri bebeğe birsey olacak korkusuyla Rahat dönemediğim icin uyuyamıyorum ve sabah da geç uyanıyorum bu yüzden hayat biraz değişik bu aralar ama her anına şükürler olsun ... geçen sene bu zamanda hastanede yatıyordum düsük nedeniyle
Herşeyi yıkamak ve düzenlemek için kayınvalidemin gelmesini bekliyorum , Ağustos’un ilk haftası gelecek, 35-36 arası olacağım , insallah geç kalmam çantayı da onunla yapacağım , 2 pırlanta gibi cocuk yetiştirdiği için tecrübelerinden faydalanırım diye düsünüyorum :)