- Konu Sahibi Glueckwunsch
- #1.481
Herkese mutlu bayramlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek olsaydı benim listede vardı bu isim Atahan da olabilir diyordu eşim. Uzun çift isimler belki sıkıntı olabilir ama bazıları soyisimle birlikte çok güzel duruyor. Bir ağırlığı oluyor yaniGünaydın :) bizim ilk isim Ata olacak ama ikinci ismi düşünüyoruz hala .... cevrede ikinci isim koymayın diye baskı var ama ben cok istiyorum , hep ikinci ismim olsun isterdim sıkıldıkça birini kullanır
İsmiyle yaşasın kuzucuk. Gayet güzel Buralarda bunların oyun halısı diye satılanları var. Plastik o üst kısımları. Altında da minderi var.Arkadaşlarımda da gördüm. Oyalanıyor yukarıdaki oyuncaklarla bebekBu arada ben ana kucağı aldım dün babybjörn bi arkadaşım satıyormuş, 2. El ondan aldım. Almanya’da 2. El çok iyi oluyor, istediğim şeyleri bulabiliyorum. Şimdi şu tahtadan anakucagının üzerine konan, oyuncak asılan şeyden alacağım. Türkçesi ne bilmiyorum da resmini ekliyorum
Cok guzel olmuş eline sağlık. Kapıya asıp masal kızını kucağına aldığın günler de cabucacik gelirselam kızlar bayramınız mübarek olsun..
bizimde bugun kontrolümüz vardı şükür masalımın keyfi yerinde çok özlemişim hiç kalkmak istemedim ultrasondanminiğim büyümüş 702 gram 32 cm olmuş son 3 ayımız kaldı çok heyecanlıyım nasıl olcak nasıl bitecek nasıl yetişecek heyecan sardı evde otururken boş durmadım kapı süsü yaptım elimden geliyor böyle şeyler aynalı isim sipariş verdim onuda iliştirdimmi bir köşesine kapı süsümüz hazır bu zorlu günlerde beni rahatlatıyor böyle şeyler kafam dağılıyor
çok tesekkür ederim amin inş hepimiz sağlıkla o günleri görelimCok guzel olmuş eline sağlık. Kapıya asıp masal kızını kucağına aldığın günler de cabucacik gelir
Çok güzel olmuş canım ya, emeğine sağlıkselam kızlar bayramınız mübarek olsun..
bizimde bugun kontrolümüz vardı şükür masalımın keyfi yerinde çok özlemişim hiç kalkmak istemedim ultrasondanminiğim büyümüş 702 gram 32 cm olmuş son 3 ayımız kaldı çok heyecanlıyım nasıl olcak nasıl bitecek nasıl yetişecek heyecan sardı evde otururken boş durmadım kapı süsü yaptım elimden geliyor böyle şeyler aynalı isim sipariş verdim onuda iliştirdimmi bir köşesine kapı süsümüz hazır bu zorlu günlerde beni rahatlatıyor böyle şeyler kafam dağılıyor
25. Haftada 6. Ayımızı doldurmuş oluyoruz ve 7. Aya giriyoruz canım. Ama söylerken doldurduğumuz ayı söylüyoruz 6 aylık diyoruz. İnternette “hangi hafta hangi aya denk geliyor” diye bi arama yaptırdığında çıkıyor başlarda benimde kafam karışıyordu.Kızlar ya şimdi size bişey sorcam kafam karışıyor şuan 23. Haftaya girdim ama 5 ay 3 haftalikmi oluyorum şimdi 1 hafta sonra 6 aydan gunmu aliyo oluyorum 7 den mi kafam karıştı biraz beni aydınlatabilir misiniz bu arada benimde kızımın ismi belli zaten lise yıllarımda belirlemistim bunu o günden bu güne kızım olursa koycam deyip duruyordum eşime deyincede başka ismi hiç dusunmedi senin hayalin olsun dedi ismi MİSLİNA olcak nasip olursa
Çok geçmiş olsun canım,şükür her şey yolundaymis inşallah bir daha yasamassin,bizde korkudan hiç iliski olmuyor aslında herhenagi bir zarafi yok ama işte korkuyor insanKızlar kötü enerji vermek istemiyorum her şey yolunda çok şükür örnek olsun korkmayın diye yazayım buraya, benim kanamam oldu bu sabah ve acile geldik çok şükür sorun yok ama yine de endişe yapmayayım diye yatış verdi doktorum. Nts ye bağlıyorlar, sürekli kontrol ediliyorum içim rahat iyiki bu gece kalmışım. Herkesin başına gelebilen bir şeymiş (ilişki sonrası kanama).. dikkatli olun derim, başınıza gelmesin korkutuyor insanı. Önemli olan kanamanın devam edip etmediği ve rahim ağzının açılıp açılmadığı. Bunlar olmadığı için sorun yok bende çok şükür. Kanama da durdu. Ama sabah kalktığımda yatakta kanları görmek çok üzücü korkutucu olmuştu.
Ayy geçmiş olsun canım. Valla bizde de olmuyo bayağıdır korkudan. Ben biraz daha cesaretliyim ama eşim çok korkuyor bebeğe ya bişey olursa diye. Şimdi bunu okudum Ya daha da olmaz sanırım İnşallah bişey çıkmaz sende de. Rahim ağzında bi yumuşama açılma gibi bişey yoksa rahat olsun için. Beyciklerimizi çok seviyoruz ama sanırım bu dönemlerde uzak kalmak en iyisiKızlar kötü enerji vermek istemiyorum her şey yolunda çok şükür örnek olsun korkmayın diye yazayım buraya, benim kanamam oldu bu sabah ve acile geldik çok şükür sorun yok ama yine de endişe yapmayayım diye yatış verdi doktorum. Nts ye bağlıyorlar, sürekli kontrol ediliyorum içim rahat iyiki bu gece kalmışım. Herkesin başına gelebilen bir şeymiş (ilişki sonrası kanama).. dikkatli olun derim, başınıza gelmesin korkutuyor insanı. Önemli olan kanamanın devam edip etmediği ve rahim ağzının açılıp açılmadığı. Bunlar olmadığı için sorun yok bende çok şükür. Kanama da durdu. Ama sabah kalktığımda yatakta kanları görmek çok üzücü korkutucu olmuştu.
çok tesekkür ederim canım sağol can sıkıntısı işte hem çıksın aklımdanÇok güzel olmuş canım ya, emeğine sağlık
çok geçmiş olsun canım şükür bebeğiniz iyiymiş Allah beterinden saklasın bizde korkudan yakınlaşamıyoruz bundan sonrada yakınlaşmayız canları sağolsun yeterKızlar kötü enerji vermek istemiyorum her şey yolunda çok şükür örnek olsun korkmayın diye yazayım buraya, benim kanamam oldu bu sabah ve acile geldik çok şükür sorun yok ama yine de endişe yapmayayım diye yatış verdi doktorum. Nts ye bağlıyorlar, sürekli kontrol ediliyorum içim rahat iyiki bu gece kalmışım. Herkesin başına gelebilen bir şeymiş (ilişki sonrası kanama).. dikkatli olun derim, başınıza gelmesin korkutuyor insanı. Önemli olan kanamanın devam edip etmediği ve rahim ağzının açılıp açılmadığı. Bunlar olmadığı için sorun yok bende çok şükür. Kanama da durdu. Ama sabah kalktığımda yatakta kanları görmek çok üzücü korkutucu olmuştu.
Canım çok geçmiş olsun umarım birdaha yaşamazsın bende hiç ara vermedim ilişkiye şimdi bunu görünce korktumKızlar kötü enerji vermek istemiyorum her şey yolunda çok şükür örnek olsun korkmayın diye yazayım buraya, benim kanamam oldu bu sabah ve acile geldik çok şükür sorun yok ama yine de endişe yapmayayım diye yatış verdi doktorum. Nts ye bağlıyorlar, sürekli kontrol ediliyorum içim rahat iyiki bu gece kalmışım. Herkesin başına gelebilen bir şeymiş (ilişki sonrası kanama).. dikkatli olun derim, başınıza gelmesin korkutuyor insanı. Önemli olan kanamanın devam edip etmediği ve rahim ağzının açılıp açılmadığı. Bunlar olmadığı için sorun yok bende çok şükür. Kanama da durdu. Ama sabah kalktığımda yatakta kanları görmek çok üzücü korkutucu olmuştu.