• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos böceklerimiz gelsin artık diyenler

kızlar teker teker durun yetişemiyorum :53::53::53::53:
şimdiden beni hamiş moduna sokmayın üzülmekten korkuyom
fotoyuda ekliyemiyorum makinemde sorun var kızlar ama görüntü silik değil azhada açık bir çift çıktı... testin adıda miratech diye bir marka ne kadar doğru bilmiyorum..
şimdi bana müsade sağlık ocana gidim yazarım sonuçları:nazar::nazar::nazar: öpüldünüzzz

hadi güle güle canım çok bekletme bizi güzel haberlerini bekliyoruz:79::79::79::79::79:

eneeee hadi inşallah..bi kaç dakika içinde çıktıysa umutlanabiliriz.:66:gerçi ben de sen gibi temkingül olarak kaptırmama taraftarıyım..:27::27:
haydi güzel haberlerle gellllllllll :16:

Angel ikinci çizgi benm ilk testimde hayalet gibiydi.İnşallah senin de test bozuk değildir inşallah hamilesindir canım.Bozuk testlerden çok çekmiş biri olarak temkinli yaklaşıyorum.Allahım hepinize nasip etsin inşallah en kısa zamanda.

Angel ikinci çizgi benm ilk testimde hayalet gibiydi.İnşallah senin de test bozuk değildir inşallah hamilesindir canım.Bozuk testlerden çok çekmiş biri olarak temkinli yaklaşıyorum.Allahım hepinize nasip etsin inşallah en kısa zamanda.

amin darısı başımıza inşallah:16:

amin darısı başımıza inşallah:16:

kızlar kan tahlili yaptırdım sonuç nagatif :(((((( ama adet de olamıyorum belirtide yok.benden bısey olmaz bu ay offff ya cok umutlanmıstım.inşllah sizlerden hayırlı haberler gelir.:58::59:

kızlar kan tahlili yaptırdım sonuç nagatif :(((((( ama adet de olamıyorum belirtide yok.benden bısey olmaz bu ay offff ya cok umutlanmıstım.inşllah sizlerden hayırlı haberler gelir.:58::59:

canım olsun üzülme dicem ama insan üzülüyo biliyorum ama hayırlı zamanda gelsin inşallah var demekki daha zamanı öyle düşün inşallah diğer ay gelir bebişin :34::34:

boşver takma kafana sen,zamanı gelmemiş demek ki..demek ki bu evdeki testlere güvenilmeyecek bi kez daha anlamış olduk

slm kızlar ben geldim yine aynı çıktı çift ama teki az silik :53::53::53: hemşire hamilesin dedi ben yine donuk ve tepkisiz kaldım :52::52::52::52: walla iycene şapşallaştım hemşire şoka girdin galiba dedi :52::52: yine inanamıyorum ve kocama daha söylemedim sonuç kesinleşsin yavrum ümitleniyo benden daha çok üzülüyo :59::59::59::59::59::59:
kızlar yarın kan verim sabah erkenden anca öğleden sonraya çıkartıyolar bide çok pahalı 50 tl acaba biraz dahamı beklesem 2 günde tekrarlatanlar varmış
ahhhh istanbulummmmm 10 ay önce taşınıp izmire geldik ama fazla seçenek yok hastane konusunda ve çokda pahalı herşey...ay kafam karıştı önce kadındoğuma muayene olup tahlili onamı yazdırsam..napim kızlar sonuca göremi hareket edim

slm kızlar ben geldim yine aynı çıktı çift ama teki az silik :53::53::53: hemşire hamilesin dedi ben yine donuk ve tepkisiz kaldım :52::52::52::52: walla iycene şapşallaştım hemşire şoka girdin galiba dedi :52::52: yine inanamıyorum ve kocama daha söylemedim sonuç kesinleşsin yavrum ümitleniyo benden daha çok üzülüyo :59::59::59::59::59::59:
kızlar yarın kan verim sabah erkenden anca öğleden sonraya çıkartıyolar bide çok pahalı 50 tl acaba biraz dahamı beklesem 2 günde tekrarlatanlar varmış
ahhhh istanbulummmmm 10 ay önce taşınıp izmire geldik ama fazla seçenek yok hastane konusunda ve çokda pahalı herşey...ay kafam karıştı önce kadındoğuma muayene olup tahlili onamı yazdırsam..napim kızlar sonuca göremi hareket edim

tebrikler canım çok sevindim
allah sağlıklı bebek versin
sağlık ocağında ücretsiz yapıyorlar oraya gitsene

cnm ya geçen ay bende öyle ümitlenip üzülmüştüm herşeyin hayırlısı inşallah en kısa zamanda müjdeli haberi verirsin..stress adeti çok etkiliyo gerilmemeye çalış kafanı başka şeylerle meşgul et eğer yine adet olamazsan tekrar bi tahlil yada doktora görün...

tebrikler canım çok sevindim
allah sağlıklı bebek versin
sağlık ocağında ücretsiz yapıyorlar oraya gitsene

ok cnm ya sordum kandaki gebelik yapılmıyomuş pek çok tahlil özele gidiyo zaten..bana gebelik kartı gibi bişey doldurdular arada bi tahlilleri yaptırıcam artık yoksa burda soyup soğana çeviriyolar bi özel hastanesi var sanırsın memorial yada alman hastanesi falan bi muayene 135tl :26::26::26::26::26:
bende yarın başkent üniv. hastanesine gidicem evimede yakın mecbur artık..

sağlık ocağına gidebilirsin angel gerçi burada 10 gün geçmeden kan testi yapmıyolar.50 tl çok pahalı ya burada 18,5 neymiş o öyleee:63:

inşallah kanda da çıkar güzelce hadi angel dualarımız seninle

:37:
ok cnm ya sordum kandaki gebelik yapılmıyomuş pek çok tahlil özele gidiyo zaten..bana gebelik kartı gibi bişey doldurdular arada bi tahlilleri yaptırıcam artık yoksa burda soyup soğana çeviriyolar bi özel hastanesi var sanırsın memorial yada alman hastanesi falan bi muayene 135tl :26::26::26::26::26:
bende yarın başkent üniv. hastanesine gidicem evimede yakın mecbur artık..

saol yazıcağıma ok yazmışım wallaaa bende kafa kalmadı panikten :66::66::66::66::66::37::37::37::37::37:

:nazar::nazar: Ağustos ayında hamile kalmak isteyen arkadaşlar buyrun topiğimize :49: :49:
topiğe katılan arkadaşlar bat larını yazarlarsa liste yapıcam hadi bakalım inşallah topiğimiz
uğurlu gelir bol hamişli bir topik oluruz:49::49::49: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

LİSTEMİZ

No | Nick | Bat | Durum
1 | mavusbebek | 30 temmuz | beklemede
2 | umutlu010 | 2 ağustos | umutlar diğer aya kaldı
3 | ferdat85 | 2 ağustos | umutlar diğer aya kaldı
4 | angel 25 | 3 ağustos | ilk ağustos böceğimiz geliyorrrr
5 | celine 85 | 12 ağustos | çalışmalara devam
6 | duygucaa | 14 ağustos | çalışmalara devam
7 | meliscerendmt | 18 ağustos | çalışmalara devam
8 | siderta | 22 ağustos | çalışmalara devam
9 | cennetgözlü | 25 ağustos | çalışmalar için kırmızıların gitmesini bekliyor
10 | deece | 2 eylül | son hızda çalışmalara başladı
11 | Hayat_Acil | 12 ağustos | çalışmalara devam
12 | zenku | 9 ağustos | beklemede

benide listeye ekler misiniz? bat 9 ağustos
umarım herkes hayırlısıyla yavrusuna kavuşur:16:

neyse ya
geliyor ya bebişin 50 tl feda olsun napalım

yoksa pahalı gerçekten de

eşine söylemeden nasıl duruyosun
ben hemen arardım heralde

sağlık ocağına gidebilirsin angel gerçi burada 10 gün geçmeden kan testi yapmıyolar.50 tl çok pahalı ya burada 18,5 neymiş o öyleee:63:

inşallah kanda da çıkar güzelce hadi angel dualarımız seninle

inşallah yaaa :nazar::nazar::nazar::nazar:kısmet hayırlısıyla kandada çıkarsa önce bi kutlama yaparım eşimle tahlilde bi göstersin işte o zaman sigara paketimin üstünde zıplıcam ezicem demiştim ahdım var :52::52::52::52::52::52:
hepiciğinize tşk ederim inşallah uğurlu gelirim sizlerede:52::52::52::52::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

merhabalar kızlar.bugün çok sıcak.bu sıcakta regli hiç çekilmiyor.bende heyecanlandım angel haberlerini bekliyoruz.inşallah hayırlısı olsun:16:

merhabalar kızlar.bugün çok sıcak.bu sıcakta regli hiç çekilmiyor.bende heyecanlandım angel haberlerini bekliyoruz.inşallah hayırlısı olsun:16:

Back