Nişan Ağustos ayında nişanlancaklarr buyrun burdan:)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

cnm benm nişanımda yemekli olacak aynı bildiğin mini düğün farklılılar ufak,

gelin çiçeği almıcam

nikah şekeri yaptırmıcm (belki minik bi sepetn içine 1 kg kadar badem şekeri boşaltır çıkarken millete tutarım die düşünüyorum bi yandan da, ya da çakıl taşı çikolatalardan)

nişan tepsisi veya yastığı alıcm yüzük takılacak...

bunlar farklılıklar, bunlar hariç bildiğin düğün. müzkle giriyosn nişanın kesiliyor ilk dansn, ardndan müzkle pastan geliyor sonra tüm gece oynuyosun...

ayy işte o benim kızlar ağustosta nişanlanacak olan yani 24 ağustosta olacak büyük ihtimalle.. ya da 23 de olabilir.. sevgilim görevli olduğu için tam izin günü belli değil.. çook heyecanlıyız bakalım inşaallah güzel olur her şey..

bildiğim kadarıyla nikah şekeri nikah günü dağıtılıyor tatlım. ben isteme günü çikolata dağıtmıştım nişanlım almıştı aramızda ağız tatlısı yedik. söz günü de büyük tatlı oldu cola tatlı falan kalabalığa. şimdide nişan işte aynen düğün misali

şekerlerim ballarım çikolatlarım lokumlarımmmmm
çok heycanlıyım yarın nişanım var iş çok ama sizlere yazmadan da duramadım. paylaşın heycanımııııııııııı... hem çok heycanlıyım hem bi sürü iş var yapmak içimden gelmiyor
hava çok sıcak elim ayağım birbirine girmiş durumda
ayyyyyyyyyyyyy aşkımı özledimmmmm en son bayramda görüştük. o da telaşlı ama heycan pek yok. onun heycanı son dakikaya kadar yok bende yollar öncesinden başlar heycan
şimdilik herşey yolunda şükürler olsun Allah'ım yardımcımız olsun hayırlısıyla atlatalım yarını alnımızın akıyla. bu arada dün haber geldi nişanlıma iş için zaten çalışıyordu ama sözleşmeliydi artıkın kalıcı. sözde nişanda nikahta düğünde hakkat bereket var bree
öpüyorum sizi kuzucuklarımmmmm. nişanımda hazırlığımda hepinizin emeği var hakkınızı helal edin şekerler
bol bol anlatırım size ertesi güne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…