• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Ağustos ayında nişanlancaklarr buyrun burdan:)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

Sağolasın canımcım :16: yok olmadı :9: 26 ağustos nişan,23 eylül düğün. zaman kısıtlı olunca neyi ne zaman yapacağımızı şaşırdık :52:

hadi geçmiş olsun canım :21: tamam foto bekliyoruz tez zamanda. ayrıca düzeltme sebebine güldüm he sözlüm nişanlım ne farkeder ayol onlar bizim inşallah hehehyyt :16:

hayırlı olsun güzelim adına çok sevindim. bende yarın tekrar elbisemin provasına gidecem. elimden geldiğince aşk böcüğüme göstermemeye çalışcam elbisemi ama ne fayda gizlice gidip bakarım diyo :14:

ne bileyim okuyunca bi hoş oldu içim de işte günü gelmeden demiyeyim dedim:52::52:

şimdi benm bir mekanım hazır bide elbisem... diğer herşey öylece duruyo valla :D

bi adam yolda bir nal bulmuş, şimdi sıra 3 nal bir at bulmaya kaldı demiş:9::9::9: benim olayda aynen böyle şu an...

güzelmiş tam bizlik :9:

benim de ev hazır duruyor, o gadder :34:

hayırlı olsun güzelim adına çok sevindim. bende yarın tekrar elbisemin provasına gidecem. elimden geldiğince aşk böcüğüme göstermemeye çalışcam elbisemi ama ne fayda gizlice gidip bakarım diyo :14:

sağol tatlışım :16: ben de gelinliğimi kendim ayırtmıştım sözlüm görmemişti,ama dayanamadım aldım onu yanıma hususi gittim giydim gösterdim :52: çok sabırsızım ben ya :17:

ve aprin gelin buketinin de siparişini verir, ama hala nişanlığı yoktur, bakalım bu macera nasıl devam edecek :9:
$552399_452669828087705_1630781710_n.jpg

nişanda çiçek almayacağız di mi kızlar elimize??? düğün için mi bu canım? süper bir çiçek bayıldım.

bizim nişanla düğün arasında 1 yıl olacak o arada düğüne de eğilelim diyoruz. hem ailelerede zaman verelim iyi hazırlansınlar dimi:52:

ayın 15 inden sonra alyans davetiye nişanlıma takım elbise ve ayakkabı bakmaya çıkıcaz... davetiyeler 15inden sonra...yetişir dimi kızlar 27 ağustosa?

umarım yağmur yağmaz o gün:18::18: bu konuda da içim içimi yiyor...

Son düzenleme:
nişanda çiçek almayacağız di mi kızlar elimize??? düğün için mi bu canım? süper bir çiçek bayıldım.

bizim nişanla düğün arasında 1 yıl olacak o arada düğüne de eğilelim diyoruz. hem ailelerede zaman verelim iyi hazırlansınlar dimi:52:

ayın 15 inden sonra alyans davetiye nişanlıma takım elbise ve ayakkabı bakmaya çıkıcaz... davetiyeler 15inden sonra...yetişir dimi kızlar 27 ağustosa?

canım benim nişan ve düğün arasında 1 ay olduğundan her hazırlık birbirine girmiş durumda,buketi internetten sipariş ettim sıkışmasın sonradan diye,nişan için değil düğün için yani :16:
benim nişan alışverişi de duruyor daha,bi kaç günde halledilir o hazırlıklar canım sıkma canını :34:
26 ağustos benim nişan,27'si senin,23 eylül'de benim düğünüm,bu tarihlerde yağmursuz serin hoş havalar için dua edelim :9:

kızlar selammmmmm :16:
benim de evde söz nişan karışık bir arada olacak. bayarmdan hemen sonra ya 25 ağutos ya da 1 eylül olur :) bana kalsa 1 eylül olsun o radaki 1 haftada bile ben hazırlık yaparımmm :)

benim de evde söz nişan karışık bir arada olacak. bayarmdan hemen sonra ya 25 ağutos ya da 1 eylül olur :) bana kalsa 1 eylül olsun o radaki 1 haftada bile ben hazırlık yaparımmm :)

hayırlı olsun canım,Allah mesut etsin :34: fikrini söyle ailene rahat rahat hazırlığını yap inşallah :32:

kızlar merhaba bende 2 eylülde nişanlancam inşallah yemekli bi nişan olcak salonda ama bir sey sorcam.salonda nişan yapanlar nasıl yapıyor yani düğünün küçük kopyası gibimi yapıyosunuz..ben şey düşünüyorum sizlerdende bi yorum almak istedim..çokmu sacma :)..erkek tarafı gelir yemek yenir anayemekten sonra yüzük takılır sonra dans ederiz sonra pasta kesilir sonrada oyun olur yani gelin damat ayrı yerde bekler sonra cıkar dans eder falan olsun istemiyorum..ne dersiniz..

bebeğimmmm, balımmmm 25 ağustos olsuuunnn :52: aynı gün nişanlanalımmmm :16:

meraklanma tatlım tatlı telaşlar bunlar bir günde halledliyor.
benm nişanım salonda olacak elime sadece kese alacam takı merasimi olacak çiçek istemiyorum. elbisemin hiç bir detayında da çiçek yok taş işlemeli yaptırdım aynı taş ve süslemeden keseme de yaptırdım.

kızlar merhaba bende 2 eylülde nişanlancam inşallah yemekli bi nişan olcak salonda ama bir sey sorcam.salonda nişan yapanlar nasıl yapıyor yani düğünün küçük kopyası gibimi yapıyosunuz..ben şey düşünüyorum sizlerdende bi yorum almak istedim..çokmu sacma :)..erkek tarafı gelir yemek yenir anayemekten sonra yüzük takılır sonra dans ederiz sonra pasta kesilir sonrada oyun olur yani gelin damat ayrı yerde bekler sonra cıkar dans eder falan olsun istemiyorum..ne dersiniz..

salonda yemekli nişana hiç katılmadım tatlım. benimde salonda olacak düğün paketi satın aldık. aynen düğün kopyası gibi sadece beyaz değil renkli giyiyorsun :16:
kararına güzel bence canım benim güzel yüreğünden ne geçiyorsa onu yapmaya çalış içinde kalmasın hiçbir şey..

kızlar bordo nişanlık almıştım biliyosunuz ancak daha gitmedim provaya falan resmini çekemedim ama bugün ayakkabılarımı aldmmmm:52::52:

gümüş rengi çok içime sinerek aldım... fotolarını nişanlıkla beraber çekip koyacağım sonra.. yarın da davetiyeleri halledicez inş.. birde alyanslara bakıcaz. 15 inden sonraya kaldı alyans.. güzel birşey olsun istiyoruz. paracıklar ayın 15inde geliyo:27::27::27:

Kızlar davetiyelerin siparişini verdik bugün. hem sade hemde nişana uygun olsun istedik. o yüzden nişanlığımın rengine yakın bir ton olan kırmızı renkli ve kır düğünü konseptine uygun çiçekli böcekli birşey seçtim. Davetiye ortadan iki yana açılıyor. davetiyede: "Ömür boyu sürmesini dilediğimiz birlikteliğimizin ilk adımını attığımız bu günde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız." yazıyor. benim içime sindi... bir de siz bakın?

$davetiye.jpg

bunlarda ayakkabılarımın aynısı gibi gibi:

$ayakkabı-k-35.jpg

$ayakkabım.jpg

burası da nişan mekanım (renkler mor yada kırmızı düşünüyorum):

$düğün mekanı 2.jpg

$düğün 4.jpg

$düğün mekanı.jpg

$düğün5.jpg

$image_1.jpg

$düğün3.jpg

nişanlığı da çeker çekmez koyucam...

Son düzenleme:
Kızlar davetiyelerin siparişini verdik bugün. hem sade hemde nişana uygun olsun istedik. o yüzden nişanlığımın rengine yakın bir ton olan kırmızı renkli ve kır düğünü konseptine uygun çiçekli böcekli birşey seçtim. Davetiye ortadan iki yana açılıyor. davetiyede: "Ömür boyu sürmesini dilediğimiz birlikteliğimizin ilk adımını attığımız bu günde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız." yazıyor. benim içime sindi... bir de siz bakın?

Eki Görüntüle 484213

bunlarda ayakkabılarımın aynısı gibi gibi:

Eki Görüntüle 484211

Eki Görüntüle 484212

burası da nişan mekanım (renkler mor yada kırmızı düşünüyorum):

Eki Görüntüle 484252

Eki Görüntüle 484253

Eki Görüntüle 484254

Eki Görüntüle 484255

Eki Görüntüle 484256

Eki Görüntüle 484257

nişanlığı da çeker çekmez koyucam...
ilk olarak mor diyorum ve canım benim herşey çok güzel :nazar:
baaaayyyyııııllllldddııımmmmmm :16:

Maşallah ne kadar çok hazırlığınız var :nazar:
Meğersem benim ne kadar sade bir nişanım olacak :9:
Elbisem hazır sadece, başka da bişeyim yok :9:

Maşallah ne kadar çok hazırlığınız var :nazar:
Meğersem benim ne kadar sade bir nişanım olacak :9:
Elbisem hazır sadece, başka da bişeyim yok :9:

benimde şu son bir haftada şekillendi herşey inanki:) çok stresliydim öncesnde... pasta müziğine karar veremedm ama... pasta dediğime bakmayın adam dondurma yada pasta seçebilrsnz dedi dondurmayı seçtm ağustosta iyi gider:52:

Back