- Konu Sahibi Once_upon_a_time
-
Sağolasın canımcımyok olmadı 26 ağustos nişan,23 eylül düğün. zaman kısıtlı olunca neyi ne zaman yapacağımızı şaşırdık
hadi geçmiş olsun canımtamam foto bekliyoruz tez zamanda. ayrıca düzeltme sebebine güldüm he sözlüm nişanlım ne farkeder ayol onlar bizim inşallah hehehyyt
ne bileyim okuyunca bi hoş oldu içim de işte günü gelmeden demiyeyim dedim
şimdi benm bir mekanım hazır bide elbisem... diğer herşey öylece duruyo valla
bi adam yolda bir nal bulmuş, şimdi sıra 3 nal bir at bulmaya kaldı demişbenim olayda aynen böyle şu an...
hayırlı olsun güzelim adına çok sevindim. bende yarın tekrar elbisemin provasına gidecem. elimden geldiğince aşk böcüğüme göstermemeye çalışcam elbisemi ama ne fayda gizlice gidip bakarım diyo
nişanda çiçek almayacağız di mi kızlar elimize??? düğün için mi bu canım? süper bir çiçek bayıldım.
bizim nişanla düğün arasında 1 yıl olacak o arada düğüne de eğilelim diyoruz. hem ailelerede zaman verelim iyi hazırlansınlar dimi
ayın 15 inden sonra alyans davetiye nişanlıma takım elbise ve ayakkabı bakmaya çıkıcaz... davetiyeler 15inden sonra...yetişir dimi kızlar 27 ağustosa?
umarım yağmur yağmaz o gün:18::18: bu konuda da içim içimi yiyor...
kızlar selammmmmm
benim de evde söz nişan karışık bir arada olacak. bayarmdan hemen sonra ya 25 ağutos ya da 1 eylül olur :) bana kalsa 1 eylül olsun o radaki 1 haftada bile ben hazırlık yaparımmm :)
bebeğimmmm, balımmmm 25 ağustos olsuuunnnkızlar selammmmmm
benim de evde söz nişan karışık bir arada olacak. bayarmdan hemen sonra ya 25 ağutos ya da 1 eylül olur :) bana kalsa 1 eylül olsun o radaki 1 haftada bile ben hazırlık yaparımmm :)
bebeğimmmm, balımmmm 25 ağustos olsuuunnnaynı gün nişanlanalımmmm
nişanda çiçek almayacağız di mi kızlar elimize??? düğün için mi bu canım? süper bir çiçek bayıldım.
bizim nişanla düğün arasında 1 yıl olacak o arada düğüne de eğilelim diyoruz. hem ailelerede zaman verelim iyi hazırlansınlar dimi
ayın 15 inden sonra alyans davetiye nişanlıma takım elbise ve ayakkabı bakmaya çıkıcaz... davetiyeler 15inden sonra...yetişir dimi kızlar 27 ağustosa?
umarım yağmur yağmaz o gün:18::18: bu konuda da içim içimi yiyor...
kızlar merhaba bende 2 eylülde nişanlancam inşallah yemekli bi nişan olcak salonda ama bir sey sorcam.salonda nişan yapanlar nasıl yapıyor yani düğünün küçük kopyası gibimi yapıyosunuz..ben şey düşünüyorum sizlerdende bi yorum almak istedim..çokmu sacma :)..erkek tarafı gelir yemek yenir anayemekten sonra yüzük takılır sonra dans ederiz sonra pasta kesilir sonrada oyun olur yani gelin damat ayrı yerde bekler sonra cıkar dans eder falan olsun istemiyorum..ne dersiniz..
kızlar selammmmmm
ilk olarak mor diyorum ve canım benim herşey çok güzelKızlar davetiyelerin siparişini verdik bugün. hem sade hemde nişana uygun olsun istedik. o yüzden nişanlığımın rengine yakın bir ton olan kırmızı renkli ve kır düğünü konseptine uygun çiçekli böcekli birşey seçtim. Davetiye ortadan iki yana açılıyor. davetiyede: "Ömür boyu sürmesini dilediğimiz birlikteliğimizin ilk adımını attığımız bu günde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız." yazıyor. benim içime sindi... bir de siz bakın?
Eki Görüntüle 484213
bunlarda ayakkabılarımın aynısı gibi gibi:
Eki Görüntüle 484211
Eki Görüntüle 484212
burası da nişan mekanım (renkler mor yada kırmızı düşünüyorum):
Eki Görüntüle 484252
Eki Görüntüle 484253
Eki Görüntüle 484254
Eki Görüntüle 484255
Eki Görüntüle 484256
Eki Görüntüle 484257
nişanlığı da çeker çekmez koyucam...
Maşallah ne kadar çok hazırlığınız var
Meğersem benim ne kadar sade bir nişanım olacak
Elbisem hazır sadece, başka da bişeyim yok
ilk olarak mor diyorum ve canım benim herşey çok güzel
baaaayyyyııııllllldddııımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?