- 25 Ağustos 2015
- 1.203
- 1.056
- 53
- Konu Sahibi Homely_angel
- #10.321
annem de keseyi görünce kız demişti. şimdi biraz daha inandım.annem anlamış yanicanım kız gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
annem de keseyi görünce kız demişti. şimdi biraz daha inandım.annem anlamış yanicanım kız gibi
aynen tatlııım8+3 demek mj yani
tesekkurler :)aynen tatlııım
rica ederim canım benimmmanladım teşekkür ederim...
kimin canım bu ultrason ablanın falan mıannem de keseyi görünce kız demişti. şimdi biraz daha inandım.annem anlamış yani
yok benim ilk bebeğimkimin canım bu ultrason ablanın falan mı
anladm canıımm evet 8+3 te kalmış sen geçmişi boşver bitanemmm bu bebeğine odaklan :) güzel olur herşeyy inşallah:)yok benim ilk bebeğim11 haftalikti ama demkki gelişmemiş 9 haftalik gibi duruyor .
evet haklısın...anladm canıımm evet 8+3 te kalmış sen geçmişi boşver bitanemmm bu bebeğine odaklan :) güzel olur herşeyy inşallah:)
Senin baya tostoparlak duruyor. Benimki biraz asagida onca progestan kullandim hala toplayamadi mi nemaşallah tatlım senin ki de çok şirin olmuş :) Büyüyorlar ve kendilerini belli ediyorlar artık![]()
Senin baya tostoparlak duruyor. Benimki biraz asagida onca progestan kullandim hala toplayamadi mi ne![]()
inşallah cnm inşalahhayırlısı olsun tatlım, umarım mart ta bebek haberini yazarsın![]()
cnm eğer ikinci günü verdiysen kanı 50 nin altında olması en iyisiymiş 75-80 lerdeyse hamile kalınamazmış.. ben de yeni öğrendim 2.5 yıldır hiç bi doktor demedi bunu da .. bence kötü değil doktoruna gidince bi sor nasıl yorum yapcak.. fsh lh dengeside önemli tabi... amh da baktır rezervlerini öğrenkızlar tathlil sonucumda estradiol 57.8 çıktı
bu ne demek bilen var mı
cnm eğer ikinci günü verdiysen kanı 50 nin altında olması en iyisiymiş 75-80 lerdeyse hamile kalınamazmış.. ben de yeni öğrendim 2.5 yıldır hiç bi doktor demedi bunu da .. bence kötü değil doktoruna gidince bi sor nasıl yorum yapcak.. fsh lh dengeside önemli tabi... amh da baktır rezervlerini öğren
inş bu ay olur inşallah ama amh için illa ikinci üçüncü gün gerekmiyor senin de tsh ın yüksek cnm tshında 2 nin altında olması bekleniyor ben de haşimato var ilaç içtim bir ay sonra 0.79 oldu ama hamilelik boyunca da içilmesi gerekiyor yoksa ya düşük oluyor ya da allah korusun zeka geriliğicanım adetin 3. günü verdim
tsh:3,59
LH:7.01
fsh:7.04
prolaktin:9.82
estradiol:57.8 tek bu koyu çıkmış
inşallah gene sorun olmaz bebek için
zaten yumurta rezervi için gitmiştim
cumartesi kontrolümbeklemek zor
cnm ilaçın adı euthyrox 50 mg verdi bana 15 gün sonra gittim düşmemişti ilacın dozunu 5 gün 1 tane iki gün 1.5 olarak ayarladık düştü çok şükür kahvaltıdan bir saat önce içiliyor. aynı saatte almak önemli sana da aynısını verecektir.. değerlerimiz aynı çünkü.. kadın doğumcu endokrine gönderiyor.. normalde değer çok yüksek değil ama hamilelik için yüksekcanım adetin 3. günü verdim
tsh:3,59
LH:7.01
fsh:7.04
prolaktin:9.82
estradiol:57.8 tek bu koyu çıkmış
inşallah gene sorun olmaz bebek için
zaten yumurta rezervi için gitmiştim
cumartesi kontrolümbeklemek zor
morfoloji %4 çıktı ileri hızlı +4 ü3 çıktı diğeri +3 ü 36 çıktı bir ay sonra morfoloji %10 ileri hızlı toplamı 75 ti aslında morfoloji düzelmez diorlar yaptırdığımız yerden dolayı mı böle çıktı bilmiorum az kalsın adamı varikosel die ameliyat ettircektimonun testine gore obur ay Bakicam ama ins gerek kalmaz da gelir miniğim :) senin ilk test ne zmn olacak CNm ? İns tutmuştur yaa insaalah
sağol tatlım. darısı sana inşallah, güzel haberler duyalım inşallah hepinizden de , biz de sana el sallıyoruz şimdi teyzesi, bi çıkalım şu annenin karnından öpücükler de atarız inşallah :)Homely_angel canımm gelişmelerini okudum masallah sağlıkla doğuma kadar sürsün göbişin de cok tatlı olmuss masallah :)
beyaz_gelincik01 az daha sabır cnm daha erken pıpıtları duyarsın yakında inş bi maşallah da sana :)
mf_d cnmm Onur Efe yi kocaman öpüyorum ayyy cok heyecanlandım hepinize yaaa masallah size cok mutlu oldum :)