- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
- #10.301
evet canııım o zaman bakarız inşallahhh :) darısı pıt pıtlarını duymaya inşallah :)Tamam 8 haftalik olsun gidicem doktora ozman bir daha eklerim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canııım o zaman bakarız inşallahhh :) darısı pıt pıtlarını duymaya inşallah :)Tamam 8 haftalik olsun gidicem doktora ozman bir daha eklerim
Kızlar gunaydın nasılsınız ben cumartesi kan testi yaptırdım değer 0.44 çıktı yok bısı adetim dün olması lazımdı ama olmadı dış gebelikten sonra ıkı ay 23.gunde diğer ıkı ay 26.gunde oldum hala olmadım acaba dedjm 28 günemı dondu gene adetim ovulasyon yaptım şimdi böyle çıktıolsaydı kanda çıkmazmıydı
![]()
Bi süre giremedim Rahatsizlandık eşim de ben de o yuzden bu ay calısma da olmadı. Biz de haberler kötü eşimin sonuçları fazla iyi cıkmadı cok kötü deil amaant kullanacak sonra vit vs. Demirbaşlardan biri de ben olucam sanırım
Hayırlısı olsun sizin haberlerinizle sevinirim ben de
![]()
İşte kizlar bu da benim minik göbüşüm![]()
Merhaba kizlar simdi dokdordan geldim keseyi gorduk 8.7 mm doktor bir hafta sonra gel kalp atislarini duyalim 5 +5 gunluk tam gunune uygun simdi resim ekliyoruminteriorarchitect Cinsiyet tahmini yaparmisin ?
Kızlar gunaydın nasılsınız ben cumartesi kan testi yaptırdım değer 0.44 çıktı yok bısı adetim dün olması lazımdı ama olmadı dış gebelikten sonra ıkı ay 23.gunde diğer ıkı ay 26.gunde oldum hala olmadım acaba dedjm 28 günemı dondu gene adetim ovulasyon yaptım şimdi böyle çıktıolsaydı kanda çıkmazmıydı
![]()
maşallah canım darısı başımıza inş.Buda benim meleyemin resmi
Merhaba bayanlarrr 11+5 günlük hamileyiiiiiiimherseyden emin oldugumda yazmak istedim size
Bugun ikili test icin usg yaptirdim ve kan verdim. Usg goruntuleri normal ense kalinligi, burun kemigi
her namazdan sonra hepimiz icin dua ediyorum saglikla sihatle bebeklerimizi kucagimiza alalim diye, bebek isteyenlerede tez zamanda versin diye
![]()
tatlıım karından mıinteriorarchitect rica etsem bununla ilgili bir tahminde bulunabilir msn ?cinsiyeti sence nedir ?
aaa canım bu 9 haftalııık bu haftada bebek yer değiştirebiliyo keseye göre tahmin yapamam ama daha küçük varsa onu atarsan bakayıminteriorarchitect rica etsem bununla ilgili bir tahminde bulunabilir msn ?cinsiyeti sence nedir ?
bu daha küçük. karindan ultrason hepsi.aaa canım bu 9 haftalııık bu haftada bebek yer değiştirebiliyo keseye göre tahmin yapamam ama daha küçük varsa onu atarsan bakayım
aslında burda 11 haftalik 9 hafta gibi mi duruyor ?aaa canım bu 9 haftalııık bu haftada bebek yer değiştirebiliyo keseye göre tahmin yapamam ama daha küçük varsa onu atarsan bakayım
canım kağıtta 8w3d yazıyoaslında burda 11 haftalik 9 hafta gibi mi duruyor ?
canım kız gibibu daha küçük. karindan ultrason hepsi.
8+3 demek mj yanicanım kağıtta 8w3d yazıyo
anladım teşekkür ederim...canım kız gibi