• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kızlar gunaydın nasılsınız ben cumartesi kan testi yaptırdım değer 0.44 çıktı yok bısı adetim dün olması lazımdı ama olmadı dış gebelikten sonra ıkı ay 23.gunde diğer ıkı ay 26.gunde oldum hala olmadım acaba dedjm 28 günemı dondu gene adetim ovulasyon yaptım şimdi böyle çıktı :( olsaydı kanda çıkmazmıydı :(

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar gunaydın nasılsınız ben cumartesi kan testi yaptırdım değer 0.44 çıktı yok bısı adetim dün olması lazımdı ama olmadı dış gebelikten sonra ıkı ay 23.gunde diğer ıkı ay 26.gunde oldum hala olmadım acaba dedjm 28 günemı dondu gene adetim ovulasyon yaptım şimdi böyle çıktı :KK43: olsaydı kanda çıkmazmıydı :KK43:

Kan testi %99 doğru sonuç verir ama % 1 ihtimal de var. Biraz daha bekle ardamre sonrasında tekrar kan testi yaptır...

Arıca ovulasyon testi ile yaptıysan doğru sonuç vermediği durum çok, gebelik testi yap. Gerçi kanda çıkmamış ama... Biraz bekle istersen, hayırlısı olsun inşalh

Bi süre giremedim Rahatsizlandık eşim de ben de o yuzden bu ay calısma da olmadı. Biz de haberler kötü eşimin sonuçları fazla iyi cıkmadı cok kötü deil ama :KK43: ant kullanacak sonra vit vs. Demirbaşlardan biri de ben olucam sanırım :KK43: Hayırlısı olsun sizin haberlerinizle sevinirim ben de :KK66:

çok geçmişler olsun canım, şimdi iyi misin? Bu ay tatil geçmiş ama umutsuzluk yok, önümüzdeki ay sürprizlere açıığız :) Hayırlısı ve sağlıklısı olsun, önemi olan o ;)

Kızlar gunaydın nasılsınız ben cumartesi kan testi yaptırdım değer 0.44 çıktı yok bısı adetim dün olması lazımdı ama olmadı dış gebelikten sonra ıkı ay 23.gunde diğer ıkı ay 26.gunde oldum hala olmadım acaba dedjm 28 günemı dondu gene adetim ovulasyon yaptım şimdi böyle çıktı :KK43: olsaydı kanda çıkmazmıydı :KK43:

canım bir iki gün daha bekle bakalım, senin çok fazla gecikmez normalde ama. Cuma günü hala kırmızılar yoksa kan testini tekrarlarsın ;) Eğer çok erken dönemdeyse ve geç döllenmeyse kana daha karışamamış olabilir.

Merhaba bayanlarrr 11+5 günlük hamileyiiiiiiim:anneadayı: herseyden emin oldugumda yazmak istedim size:KK15: Bugun ikili test icin usg yaptirdim ve kan verdim. Usg goruntuleri normal ense kalinligi, burun kemigi:KK76: her namazdan sonra hepimiz icin dua ediyorum saglikla sihatle bebeklerimizi kucagimiza alalim diye, bebek isteyenlerede tez zamanda versin diye:KK200:

Merhaba bayanlarrr 11+5 günlük hamileyiiiiiiim:anneadayı: herseyden emin oldugumda yazmak istedim size:KK15: Bugun ikili test icin usg yaptirdim ve kan verdim. Usg goruntuleri normal ense kalinligi, burun kemigi:KK76: her namazdan sonra hepimiz icin dua ediyorum saglikla sihatle bebeklerimizi kucagimiza alalim diye, bebek isteyenlerede tez zamanda versin diye:KK200:

çok sevindim canım, hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla gelsin minik :) O zaman listemize bir yeni anne daha ekleme zamanıııı :)

Back
X