- 29 Ağustos 2015
- 802
- 1.710
- 113
- 38
- Konu Sahibi Homely_angel
- #10.281
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy masalah baya bir belli olmus ben burdayim diyorİşte kizlar bu da benim minik göbüşüm![]()
Cok tesekkur ederim canim insallah bu ay seninde guzel haberlerini alicazSelamlar kızlar ben geldim :)
@triton-x, @Aysglhkn15,ruziyye canlarrr tebrik ederim o kadar mutlu oldum ki 3 haberi birden alınca masallah cok cok sevindim daim olur inşallah sağlıcakla kucağınıza alın yupppiiiii
![]()
![]()
Çok tatlısı niz maşallahİşte kizlar bu da benim minik göbüşüm![]()
Tesekkurler sekerim. Seninki de sissin hemen cok guzel bir duyguymusÇok tatlısı niz maşallah
İnş canım sağlıkla büyüsün hepsi inş.Tesekkurler sekerim. Seninki de sissin hemen cok guzel bir duyguymus
CNm ya sizin ilk deger kaçtı sonra kac oldu yazabilir misin ? Birde yıkamadan daha iyi hale geldi dimi ben bu ay asilama istedim ama eşim bir ay daha bekleyelim diyoraşılama yaptır canım spermleri yıkayıp canlıları koyuyorlar emodex içsin eşin eşime çok iyi geldi doktor değeri görünce hahkaha attı resmen bi de soğuk pres keçi boynuzu pekmezi kaşık kaşık yedir
Cok guzel yaa maşallahİşte kizlar bu da benim minik göbüşüm![]()
evet tatlım, büyüsün büyüsün kocaman olsun o da kendi görüntüm umurumda değil :)Homely_angel canımmm burdayım ben heyyo diyo minik :)
Homely_angel canımm gelişmelerini okudum masallah sağlıkla doğuma kadar sürsün göbişin de cok tatlı olmuss masallah :)
beyaz_gelincik01 az daha sabır cnm daha erken pıpıtları duyarsın yakında inş bi maşallah da sana :)
@mf_d cnmm Onur Efe yi kocaman öpüyorum ayyy cok heyecanlandım hepinize yaaa masallah size cok mutlu oldum :)
oh çok sukur gözün aydin inslh pit pitlari da duyarsin :)Merhaba kizlar simdi dokdordan geldim keseyi gorduk 8.7 mm doktor bir hafta sonra gel kalp atislarini duyalim 5 +5 gunluk tam gunune uygun simdi resim ekliyoruminteriorarchitect Cinsiyet tahmini yaparmisin ?
canımcıııım yolk saç görünüyo sadece bebişin görününce bakayım olur muBuda benim meleyemin resmi
Tesekkur ederim canim insallah hep beraber pit pitlari duyarizoh çok sukur gözün aydin inslh pit pitlari da duyarsin :)
sağlıkla büyüsün annesiiii :) kızlar bu arada dikkat edin kendinize yormayın fazla kendinizi ben cumartesi bebeğe alışveriş yaptım o heycanla çok yordum kendimi o günden beri bel ağrım geçmiyo oturur vaziyette durunca bebek kasıgıma batıyor sanki doktor herşeyin normal oldugunu söyledi yoruldugum için oluyo sanırım böyle şeyler siz dikkat edin kendinize yoksa ağrısı fenaevet tatlım, büyüsün büyüsün kocaman olsun o da kendi görüntüm umurumda değil :)
Tamam 8 haftalik olsun gidicem doktora ozman bir daha eklerimcanımcıııım yolk saç görünüyo sadece bebişin görününce bakayım olur mu