• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Senin baya tostoparlak duruyor. Benimki biraz asagida onca progestan kullandim hala toplayamadi mi ne :KK34:

canım günden güne farklı, bir de bu elbise fena göstermiş. Bugün bi bluz giydim mesela, bu hiç bişi belli etmiyor. Yani gaz+rahim genişlemesi gibi durumların toplamı çıkartıyor bence. Sen kendini üzme 5. aya kadar hiç bişi belli olmayan da oluyor.

kızlar tathlil sonucumda estradiol 57.8 çıktı
bu ne demek bilen var mı
cnm eğer ikinci günü verdiysen kanı 50 nin altında olması en iyisiymiş 75-80 lerdeyse hamile kalınamazmış.. ben de yeni öğrendim 2.5 yıldır hiç bi doktor demedi bunu da .. bence kötü değil doktoruna gidince bi sor nasıl yorum yapcak.. fsh lh dengeside önemli tabi... amh da baktır rezervlerini öğren

cnm eğer ikinci günü verdiysen kanı 50 nin altında olması en iyisiymiş 75-80 lerdeyse hamile kalınamazmış.. ben de yeni öğrendim 2.5 yıldır hiç bi doktor demedi bunu da .. bence kötü değil doktoruna gidince bi sor nasıl yorum yapcak.. fsh lh dengeside önemli tabi... amh da baktır rezervlerini öğren

canım adetin 3. günü verdim
tsh:3,59
LH:7.01
fsh:7.04
prolaktin:9.82
estradiol:57.8 tek bu koyu çıkmış
inşallah gene sorun olmaz bebek için
zaten yumurta rezervi için gitmiştim
cumartesi kontrolüm :( beklemek zor

cumartesi kontrolüm :KK43: beklemek zor
inş bu ay olur inşallah ama amh için illa ikinci üçüncü gün gerekmiyor senin de tsh ın yüksek cnm tshında 2 nin altında olması bekleniyor ben de haşimato var ilaç içtim bir ay sonra 0.79 oldu ama hamilelik boyunca da içilmesi gerekiyor yoksa ya düşük oluyor ya da allah korusun zeka geriliği

cumartesi kontrolüm :KK43: beklemek zor
cnm ilaçın adı euthyrox 50 mg verdi bana 15 gün sonra gittim düşmemişti ilacın dozunu 5 gün 1 tane iki gün 1.5 olarak ayarladık düştü çok şükür kahvaltıdan bir saat önce içiliyor. aynı saatte almak önemli sana da aynısını verecektir.. değerlerimiz aynı çünkü.. kadın doğumcu endokrine gönderiyor.. normalde değer çok yüksek değil ama hamilelik için yüksek

:KK43: onun testine gore obur ay Bakicam ama ins gerek kalmaz da gelir miniğim :) senin ilk test ne zmn olacak CNm ? İns tutmuştur yaa insaalah
morfoloji %4 çıktı ileri hızlı +4 ü3 çıktı diğeri +3 ü 36 çıktı bir ay sonra morfoloji %10 ileri hızlı toplamı 75 ti aslında morfoloji düzelmez diorlar yaptırdığımız yerden dolayı mı böle çıktı bilmiorum az kalsın adamı varikosel die ameliyat ettircektim dilfeza dilfeza o dönem eşim de kötü olmuştu kendini suçlu hissediyorlar.. ama bence onlarlık çok bişey yok morfoloji 0 olmadığı sürece.. inşallah tutmuştur cnm ama göğüslerimin şişliği haricinde bir belirtim yok.. tutmadı galiba.. kaldık tüp bebeğe hakkımızda hayırlısı inşallah..[/QUOTE]
Yok CNm ya oyle düşünme insaalah tutmuştur bazen belirti vermiyor ki bence göğüsler de önemli bir belirti ins yerleşiliyordur kuzucuk :)

Canım benim eşimde cumartesi varikosel mi diye doppler çekilecek siz varikosel olmadığını nasıl anladınız biraz anlatır mısın

Canım benim eşimde cumartesi varikosel mi diye doppler çekilecek siz varikosel olmadığını nasıl anladınız biraz anlatır mısın

Homely_angel Homely_angel canımm gelişmelerini okudum masallah sağlıkla doğuma kadar sürsün göbişin de cok tatlı olmuss masallah :)
beyaz_gelincik01 beyaz_gelincik01 az daha sabır cnm daha erken pıpıtları duyarsın yakında inş bi maşallah da sana :)
mf_d mf_d cnmm Onur Efe yi kocaman öpüyorum ayyy cok heyecanlandım hepinize yaaa masallah size cok mutlu oldum :)
sağol tatlım. darısı sana inşallah, güzel haberler duyalım inşallah hepinizden de , biz de sana el sallıyoruz şimdi teyzesi, bi çıkalım şu annenin karnından öpücükler de atarız inşallah :)

Back
X