• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Canım benim eşimde cumartesi varikosel mi diye doppler çekilecek siz varikosel olmadığını nasıl anladınız biraz anlatır mısın
Cnmm dooplerda cikarsa vardr. Ve amelyt olmasi gerekir vitaminler falan bos yanii kullnyz doktor verdi 2 aydr hc bse yok pressed kullandm klomen kullandm keci boynuzu osmanli macunu balli findok ceviz kahveler incir fln gecici cozumler bunlar bence amelyt sart varikosel varsa

inş bu ay olur inşallah ama amh için illa ikinci üçüncü gün gerekmiyor senin de tsh ın yüksek cnm tshında 2 nin altında olması bekleniyor ben de haşimato var ilaç içtim bir ay sonra 0.79 oldu ama hamilelik boyunca da içilmesi gerekiyor yoksa ya düşük oluyor ya da allah korusun zeka geriliği
Cnm bnde adetimi beklyrm asilama icin 7 gun kaldi tup bebbek merkzne yrn gtcz on gorusme icin bnm 3 ay once yptrdgm hormn tahlilinde 24 olmasi gereken prolaktin 34tu ddoktor ilac yazdi ama ck yuksek degil gebelige engel olmaz dedi kullanmadm smdi sferde oyle olursa asilamam iptal olur mu

Canım benim eşimde cumartesi varikosel mi diye doppler çekilecek siz varikosel olmadığını nasıl anladınız biraz anlatır mısın
Cnm bnde adetimi beklyrm asilama icin 7 gun kaldi tup bebbek merkzne yrn gtcz on gorusme icin bnm 3 ay once yptrdgm hormn tahlilinde 24 olmasi gereken prolaktin 34tu ddoktor ilac yazdi ama ck yuksek degil gebelige engel olmaz dedi kullanmadm smdi sferde oyle olursa asilamam iptal olur mu
prolaktini bilmiorum cnm ama bende yüksek değildi..

cnm ilaçın adı euthyrox 50 mg verdi bana 15 gün sonra gittim düşmemişti ilacın dozunu 5 gün 1 tane iki gün 1.5 olarak ayarladık düştü çok şükür kahvaltıdan bir saat önce içiliyor. aynı saatte almak önemli sana da aynısını verecektir.. değerlerimiz aynı çünkü.. kadın doğumcu endokrine gönderiyor.. normalde değer çok yüksek değil ama hamilelik için yüksek

hadi yaa canım
benim hiç haberim yoktu
Benim de kontrolüm cumartesi beklemek çok zor
TSH için referans aralığı 0.27 ile 4.2 yazmış benimki 3.59
daha önce gene ölçtürmüştüm tsh yüksek dememişlerdi.
diğer tüm değerler referans aralığında estradiol hariç o yüksek çıkmış
yumurta rezervi için test yaptırdım inşallah başka sorunlar çıkmamıştır
Kaç aydır bekliyorum...Artık sorunsuz hamile kalmak istiyorum
Rabbim hepimize nasip eder inşallah

hadi yaa canım
benim hiç haberim yoktu
Benim de kontrolüm cumartesi beklemek çok zor
TSH için referans aralığı 0.27 ile 4.2 yazmış benimki 3.59
daha önce gene ölçtürmüştüm tsh yüksek dememişlerdi.
diğer tüm değerler referans aralığında estradiol hariç o yüksek çıkmış
yumurta rezervi için test yaptırdım inşallah başka sorunlar çıkmamıştır
Kaç aydır bekliyorum...Artık sorunsuz hamile kalmak istiyorum
Rabbim hepimize nasip eder inşallah
evet referans aralığında ama bu normal durumlarda sen hamile kalmal istediğin için 2 ve altı gerekiyor doktoruna söle bakalım ne diycek?

Kizlar minisime bakin. Bugun herseyini gorduk cok sukur. Sapasaglam saglikli. Sanirim pipisini bile gorduk :KK48: doktor basta erkek dedi sonra kizada benziyor bir sonraki kontrolde kesin soyleriz dedi ama ben ultrasonda bakarken gordum resmen pipiyi.

Eklentiler

• 20160225_172834.webp
    20160225_172834.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 55
kızlar yaa benim su gibi akıntım geliyor... bu nedir? yaşayan var mı? kilodum ıslak hep

Hahahaaa benim hala öyle tatlım :) inşallah senin de güzel sonuçtan dolayıdır. Ama sakın ıslak bırakma, idrar yolları enfeksiyonuna davetiye, aman dikkat. Peçete metodu uygula :) yani her tuvalette bir parça tuvalet kağıdı koy çamaşırına ;)

Kizlar minisime bakin. Bugun herseyini gorduk cok sukur. Sapasaglam saglikli. Sanirim pipisini bile gorduk :KK48: doktor basta erkek dedi sonra kizada benziyor bir sonraki kontrolde kesin soyleriz dedi ama ben ultrasonda bakarken gordum resmen pipiyi.
Oyyy maşallah tatlım, kocaman olmuş :nazar: Gözün aydın.

bence bu progeston fitilden kaynaklı... şimdi yeni fitili yaparken anladım.. boş yere ümitleniomm... oyyy ne zormuş..

Cnmm dooplerda cikarsa vardr. Ve amelyt olmasi gerekir vitaminler falan bos yanii kullnyz doktor verdi 2 aydr hc bse yok pressed kullandm klomen kullandm keci boynuzu osmanli macunu balli findok ceviz kahveler incir fln gecici cozumler bunlar bence amelyt sart varikosel varsa
Canım işte bugün gittik bakalım var mı bide doktor spermiyogram testine bakınca morfoloji %2 bu sorun demiş inşallah sadece varikoseldır yoksa doktor başka bir tedavi yok demis ya aşılama yada tüp bebek tedavisi artık

Back