- 11 Temmuz 2014
- 670
- 416
- 158
- Konu Sahibi Homely_angel
20 eylul yeni donem daha bugun basladiHoşgeldiiiin :) uğurlar getir İnş. Bat ını yazarsan listeye de ekleriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
20 eylul yeni donem daha bugun basladiHoşgeldiiiin :) uğurlar getir İnş. Bat ını yazarsan listeye de ekleriz
Adet bittigi ilkgun iliski bide adet sonrasi 12. 13. 14 .15. Gunler iliski yada 5 gunluk cinsel perhiz sonrasi iliski ve gebelik insallahbence çocuğu olanlar bizle yöntem bilgilerini paylaşsın bnde şüphelenmeye başladım bilmediğimiz bişey mi var acaba? Yapamıyoz mu?
Hamile olabilirsin belki canim bicak saplanir gibi yururken falan agri giriyorsa hamis olabilirsin degilsende uzulme ne zaman hayirlisiysa o zaman olur insallahKızlar 5 aydır deniyoruz bebis haberi alamadık yumurtlama donemi hesapladim hergün denemedik gün aşırı dedi doktor şimdide ağrım var adet sancısı gibi 6 gün var daha bu ayda olmadı galiba yöntem yada öneri paylasirmisiniz bana
Merak ettiğim seyler var bu bat ne oluyor mesela :)Öncelikle bir ömür boyu mutluluklar dilerim. Biz de doğru ve yanlış haraketleri keşfettikte konuşuyoruz. Kafana takılan şeyleri sorarsan daha rahat yardımcı olabiliriz aslında
BAT: beklenen adet tarıhiÖ
Merak ettiğim seyler var bu bat ne oluyor mesela :)
BAT: beklenen adet tarıhi
SAT: son adet tarihi
Bende yeni öğrendim :)
Ayyy çok heyacanli inşallah hayırlısı :)Kızlar benim bu gün içimde garip hisler var sanki bir his hamileyim diyor ve sabah ovülasyon testi Yaptım bata 3 gün var ve kopkoyu iki çizgide dün bukadar koyu değildi yarın sabah ilkidrarla gebelik testi yapıcam inşaallah görürüm o ikinciçizgiyi
Öyle ama sonuçta hüsrana uğramak da var çünkü daha öncelerde Fazlasıyla hüsrana uğramıştımAyyy çok heyacanli inşallah hayırlısı :)
Oyyy inşallah hamilesindir canım. Güzel haberlerini bekliyoruz. :))Tesekkür ederim canım benim adetime 2 gün var :)
Ayyy çok heyecanlı. Test yapar yapmaz yaz lütfenKızlar benim bu gün içimde garip hisler var sanki bir his hamileyim diyor ve sabah ovülasyon testi Yaptım bata 3 gün var ve kopkoyu iki çizgide dün bukadar koyu değildi yarın sabah ilkidrarla gebelik testi yapıcam inşaallah görürüm o ikinciçizgiyi
Gunun gectyse yap cnm bekleme hayirlsi neyse o olur zatenKızlar adetim 6-7 gün geçti deniz tatilindeydim test yoktu otelde, daha dün tatilden döndüm şimdi de yapmaya korkuyorum umitlendim ya çıkmazsa diye ggeçtiğimiz nisan ayında düşük yaptım daha günüm geçmeden gebelik testiyle oogrenmistim şimdi de korkuyorum
Evet canım günün geçtiği için Sabahı beklemene bile gerek yok ucuz testlerden yap çıkar varsa hadi yap da sevinelim bizde bende yarın yapıcamKızlar adetim 6-7 gün geçti deniz tatilindeydim test yoktu otelde, daha dün tatilden döndüm şimdi de yapmaya korkuyorum umitlendim ya çıkmazsa diye ggeçtiğimiz nisan ayında düşük yaptım daha günüm geçmeden gebelik testiyle oogrenmistim şimdi de korkuyorum
Yazarım mutlaka inşaallah çıkar ya şimdi den korku sardı ya çıkmazsa diyeAyyy çok heyecanlı. Test yapar yapmaz yaz lütfen
[nfal97, post: 42290646, member: 111954"]Evet canım günün geçtiği için Sabahı beklemene bile gerek yok ucuz testlerden yap çıkar varsa hadi yap da sevinelim bizde bende yarın yapıcam