Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

bence çocuğu olanlar bizle yöntem bilgilerini paylaşsın bnde şüphelenmeye başladım bilmediğimiz bişey mi var acaba? Yapamıyoz mu?
Adet bittigi ilkgun iliski bide adet sonrasi 12. 13. 14 .15. Gunler iliski yada 5 gunluk cinsel perhiz sonrasi iliski ve gebelik insallah

Hamile olabilirsin belki canim bicak saplanir gibi yururken falan agri giriyorsa hamis olabilirsin degilsende uzulme ne zaman hayirlisiysa o zaman olur insallah

Kızlar benim bu gün içimde garip hisler var sanki bir his hamileyim diyor ve sabah ovülasyon testi Yaptım bata 3 gün var ve kopkoyu iki çizgide dün bukadar koyu değildi yarın sabah ilkidrarla gebelik testi yapıcam inşaallah görürüm o ikinciçizgiyi

Ayyy çok heyacanli inşallah hayırlısı :)

Ayyy çok heyecanlı. Test yapar yapmaz yaz lütfen

Kızlar adetim 6-7 gün geçti deniz tatilindeydim test yoktu otelde, daha dün tatilden döndüm şimdi de yapmaya korkuyorum umitlendim ya çıkmazsa diye ggeçtiğimiz nisan ayında düşük yaptım daha günüm geçmeden gebelik testiyle oogrenmistim şimdi de korkuyorum

Gunun gectyse yap cnm bekleme hayirlsi neyse o olur zaten

[="yenigelin111, post: 42290309, member: 698720"]Gunun gectyse yap cnm bekleme hayirlsi neyse o olur zaten[/QUOTE]

Canim ben de diyorum kendi kendime yap diye ama bu fobi olmuş sanki ama yarın yapıcam galiba, sabah yapmak gerekiyormuş ya..

Evet canım günün geçtiği için Sabahı beklemene bile gerek yok ucuz testlerden yap çıkar varsa hadi yap da sevinelim bizde bende yarın yapıcam

[nfal97, post: 42290646, member: 111954"]Evet canım günün geçtiği için Sabahı beklemene bile gerek yok ucuz testlerden yap çıkar varsa hadi yap da sevinelim bizde bende yarın yapıcam[/QUOTE]

Teşekkür ederim canım yapınca haber veririm :* senin sonucu da yaz bekliyorum.

[nfal97, post: 42290646, member: 111954"]Evet canım günün geçtiği için Sabahı beklemene bile gerek yok ucuz testlerden yap çıkar varsa hadi yap da sevinelim bizde bende yarın yapıcam

Teşekkür ederim canım yapınca haber veririm :* senin sonucu da yaz bekliyorum.[/QUOTE]
Yazarım mutlaka çok fazla belirti var bu ay inşaallah yanılmıyorumdur sağ kasığım çok fena batıyor ama adet Sancısı gibi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…