• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kızlar benim bu gün içimde garip hisler var sanki bir his hamileyim diyor ve sabah ovülasyon testi Yaptım bata 3 gün var ve kopkoyu iki çizgide dün bukadar koyu değildi yarın sabah ilkidrarla gebelik testi yapıcam inşaallah görürüm o ikinciçizgiyi
Hayırlısı olsun insallah hamilesindir

İşte son durumumuz, bol bebekli bir ay olacak inşallah :KK46:

P Pambuk Sindrella - 17 Ağustos - test bekliyoruz!!! :KK36:
selverrr selverrr - 23 Ağustos
gulit_me gulit_me - 23 Ağustos
Tgbptn Tgbptn - 25 Ağustos
Enfal97 Enfal97 - 26 Ağustos
missaslim missaslim - 27 Ağustos
zoombi zoombi - 29 Ağustos
denizce84 denizce84 - 30 Ağustos
melita09 melita09 - 30 Ağustos
@hnf hlt - 30 Ağustos
ada_aras ada_aras - 1Eylül
K Kucukbayanmutlu - 1 Eylül
@aspnr - 2 Eylül
N nnrr - 2 Eylül
@ROSE ROSE - 4 Eylül
avakados avakados - 5 Eylül
HERSEYDUAUZERINE50 HERSEYDUAUZERINE50 - 6 Eylül
charmant charmant - 9 Eylül
Tuanam21 Tuanam21 - 10 Eylül
_-CaNiMSiN-_ _-CaNiMSiN-_ 11 Eylül
Homely_angel Homely_angel - 12 Eylül
_Lavin_ _Lavin_ - 12 Eylül
@melekbaby - 15 Eylül
odzimert odzimert - 17 Eylül
ardaemre ardaemre - 19 Eylül
ugurluozge ugurluozge - 20 Eylül
C clashik - 21 Eylül

herkes burada eksik yok değil mi???

20 eylul yeni donem daha bugun basladi
listeye ekledim ;) uğurlu gelsin inş.

Adet bittigi ilkgun iliski bide adet sonrasi 12. 13. 14 .15. Gunler iliski yada 5 gunluk cinsel perhiz sonrasi iliski ve gebelik insallah
canım çoğunlukla dediğin gibi. ama benim yum tarihim 11.gün mesela. bazı bünyelerde erken olabiliyor.

Beni de ekleyin lütfen. Bat 12 Eylül.
ekledim, uğurlu gelmesini dilerim.

Kızlar benim bu gün içimde garip hisler var sanki bir his hamileyim diyor ve sabah ovülasyon testi Yaptım bata 3 gün var ve kopkoyu iki çizgide dün bukadar koyu değildi yarın sabah ilkidrarla gebelik testi yapıcam inşaallah görürüm o ikinciçizgiyi
canım okuyunca nasıl heyecan yaptım anlatamam. inşallah listemize yarın senden gelen haberle ilk hamişimizi yazarız;)

Kızlar adetim 6-7 gün geçti deniz tatilindeydim test yoktu otelde, daha dün tatilden döndüm şimdi de yapmaya korkuyorum umitlendim ya çıkmazsa diye :KK43: ggeçtiğimiz nisan ayında düşük yaptım daha günüm geçmeden gebelik testiyle oogrenmistim şimdi de korkuyorum:KK43:
korkmak yok canım, hepimiz burada birbirimiz için duacıyız. inşallah yarın senden de müjdeyi alalım. merakla bekliyoruz:KK66:

Meraba kizlarrrrrr :) eylul icin bende varim bat : 5 eylül Rabbim isteyen herkese nasip etsin sagliklica insallah :KK49:
hoşgeldiiin. ekledim seni de. bu ay listemiz süper. herkese uğur ve bebiş getirsin inş.

Gecikmedi sanırım, yani ben bu ay takip etmedim, ardaemre ile aynı anda olacaktık, o oldu, sanırım bugün bat. Gelen giden yok:KK43: olsa da çalışmalara başlasam hemen.. Bu arada koca negatifi gördüm:KK43:
kırmızıları görene kadar umut vaaar:KK24:

C
listeye ekledim :KK66: uğurlu gelsin inş.

canım çoğunlukla dediğin gibi. ama benim yum tarihim 11.gün mesela. bazı bünyelerde erken olabiliyor.

ekledim, uğurlu gelmesini dilerim.

canım okuyunca nasıl heyecan yaptım anlatamam. inşallah listemize yarın senden gelen haberle ilk hamişimizi yazarız:KK66:

korkmak yok canım, hepimiz burada birbirimiz için duacıyız. inşallah yarın senden de müjdeyi alalım. merakla bekliyoruz:KK66:

hoşgeldiiin. ekledim seni de. bu ay listemiz süper. herkese uğur ve bebiş getirsin inş.

kırmızıları görene kadar umut vaaar:KK24:
canım liste süper olmuş inan içim çok ısındı orada hamile yazmasını bekliyorum yarın inşaallah ama olmazsa da bidaha ki aya umutlar devam vazgeçmek yok değil mi

C

canım liste süper olmuş inan içim çok ısındı orada hamile yazmasını bekliyorum yarın inşaallah ama olmazsa da bidaha ki aya umutlar devam vazgeçmek yok değil mi
hiçbir zaman yok canım bende heyecanla bekliyorum bu ayın bitmesini

Merhaba hanimlar bende 9 aylik evliyim yeni yeni bebek dusunmeye basladik. Ama hala tam emin degilim. Gerci daha 1 kez hamilelik adina iliskimiz oldu o da adetimin bitisinin 4. Gunuydu. Bilmiyorum hamilelim icin calismaya devam etsem mi beklesem mi :( cok kararsizim hanimlar yaa

Arkadaşlar ben makalede kadın Rahmi ile ilgili bir yazı okumuştum ve çok etkilenmiştim. Özetle o yazıda kadın rahminin bütün duygusal etmenlerden en çok etkilenen organ olduğu yazıyordu. Bir kaç hafta önce bu konuyu tesadüfen teyzemle konuştum ve o da bana aynı şeyi söyledi. Evlendiğinin ilk bir kaç senesi çocuğu olmamıştı. Şimdi Allah bağışlasın iki tane üniversiteye giden oğlu var. Evliliğinin ilk yıllarında çok kolay hamile kaldığını ve her seferinde düşük yaptığını söyledi. Düşükler hep ilk bir kaç haftada yada en geç iki ay içinde olurmuş. Hamileliği sırasında ne zaman bir şeye çok üzülse, sinirlense, stres yapsa Yada çok sevinse bile hemen arkasından düşük olurmuş. Mesela bir örnek verdi. Bir gün kan testi için doktora gitmiş ve hamile olduğunu öğrenmiş. O kadar çok mutlu olmuş ki mutluluktan ağlamış eve gidene kadar ve eve gider gitmezde düşük olmuş. Teyzem gerçekten duygularını çok uç noktalarda yaşayan biridir çok ama çok hassastır. Yani tabiki bu durum kişiden kişiye göre değişir. Herkes farklı etkilenir. Kimimiz hamile kalmakta zorlanırız kimimiz hamile kalırız ama düşük olur. Yada Kimilerimizin yapısı daha güçlüdür ve teyzeminki kadar etkilenmez. Ama sonuçta bir şekilde etkileniyor ve biz bunu en aza indirmeliyiz. Bu üzüntü stres zaten bizim en büyük düşmanımız. Tabiki kolay değil ama kendimize söz verelim stresi hayatınızdan elimizden geldiğince uzak tutucaz ve bununda başarmanın en iyi yollarından biri egzersiz yapmak. Ben bizzat bunu denedim sonuçlarını aldım şimdi çok daha mutlu dışa dönük biri oldum.Hoppa

günaydın kızlar..hamişlikte siftah yapan oldu mu acaba?ben hafta sonu buralarda değildim de kaçırdım mı acaba dedim:)

Tgbptn Tgbptn - 25 Ağustos
@hnf hlt - 30 Ağustos
@aspnr - 2 Eylül
N nnrr - 2 Eylül
@ROSE ROSE - 4 Eylül
HERSEYDUAUZERINE50 HERSEYDUAUZERINE50 - 6 Eylül
charmant charmant - 9 Eylül
Tuanam21 Tuanam21 - 10 Eylül
_-CaNiMSiN-_ _-CaNiMSiN-_ 11 Eylül
Homely_angel Homely_angel - 12 Eylül
_Lavin_ _Lavin_ - 12 Eylül
@melekbaby - 15 Eylül
odzimert odzimert - 17 Eylül
ardaemre ardaemre - 19 Eylül
ugurluozge ugurluozge - 20 Eylül
C clashik - 21 Eylül

listemiz bu şimdi değil mi? sevgili Homely_angel Homely_angel bu listeyi 1. sayfaya koyalım mı desem çok şey mi istemiş olurum:)

@hnf hlt - 30 Ağustos
@aspnr - 2 Eylül
N nnrr - 2 Eylül
@ROSE ROSE - 4 Eylül