- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
Hoşgeldin. Anlaşılan bebek çalışmaları bu ay başlıyor :)kızlar herkese selamlar siteye epey zamandır girmiyorum uzaktan takip ediyorum işte malum bebek mevzuları olunca yine girdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin. Anlaşılan bebek çalışmaları bu ay başlıyor :)kızlar herkese selamlar siteye epey zamandır girmiyorum uzaktan takip ediyorum işte malum bebek mevzuları olunca yine girdim
hoşbulduk,yok canım ben 1 yıldır uğrasıyorum bi aşılama denedim geçen ay bu ayda hemen tüp bebeğe geçtik..Kafamda bisürü soru işaretiyle beraber.Aşılamadan sonra polip 8 milim cıktı prolaktinim 20 ye cıkmıs yine oysa bi ay önce dostinex kullanmıstım..Eşimin spermlerinde sorun vardı halletmiştik ilaçla 63 milyona cıkmıstı ama aşılama oldugu gün 5 milyona düşmüş 3 ayda..Neyse benim hikaye böyle kendimi tavuk gibi hissediyorum dün yumurtalar toplandı transfer bekliyorum..Sizin nedir sorun umrarım yoktur..Hoşgeldin. Anlaşılan bebek çalışmaları bu ay başlıyor :)
hoşbulduk,yok canım ben 1 yıldır uğrasıyorum bi aşılama denedim geçen ay bu ayda hemen tüp bebeğe geçtik..Kafamda bisürü soru işaretiyle beraber.Aşılamadan sonra polip 8 milim cıktı prolaktinim 20 ye cıkmıs yine oysa bi ay önce dostinex kullanmıstım..Eşimin spermlerinde sorun vardı halletmiştik ilaçla 63 milyona cıkmıstı ama aşılama oldugu gün 5 milyona düşmüş 3 ayda..Neyse benim hikaye böyle kendimi tavuk gibi hissediyorum dün yumurtalar toplandı transfer bekliyorum..Sizin nedir sorun umrarım yoktur..
Hadi ya üzülme canım hayırlısı olsun inşaallah bu ay olurDusurdum malesef tatlim
İnsallah canim her isteyenin olurHadi ya üzülme canım hayırlısı olsun inşaallah bu ay olur
Amin canım batımız aynı 9 eylül bu ay güzel haberler veririz inşaallahİnsallah canim her isteyenin olur
Bebek için çok erken değil mi? Biraz tadını çıkarın evliliğin :)Merhaba bende aranıza yeni katıldım 20 günlük evliyim eylülde bebek yapmak istiyoruz cok acemiyim yardımcı olursanız sevinirim
İstiyoruz beklemeye gerek yok öncesinde cıkardık tadını yeterinceBebek için çok erken değil mi? Biraz tadını çıkarın evliliğin :)
Kuzenin için üzüldüm canım, hayırlısıyla sağlıkla nasip olsun İnş. Eşim öyle şeyler içmez sanırım ama ben içerimKızlr benim kuzen şimdi hamis 1 buçuk aylık ama canlanmamis henüz kürtaj olacak rabbim bebislerimizi sağlıklı elimize almayı nasip etsin inşallah.öğrendiğim bişeyi paylaşmak için yazdım bunuda. Adetin in 8. Gününde hamis kalmış söylediğiniz yöntemle uyuyor yani adet bitince iki gün üst üste sonra gunasiri; ) kızlar hepimiz bunu deneyelim birde harnup pekmezi ni taraf ettiğim gibi içelim içirelim babaciklara:)
Anladığım kadarıyla kimyasal geçiriyorsun cnm.Eyluk ugurlu gelsn kan dgerim 1 hafta once5.219du bugun yani adtme 3 gun kala 0,07olmus
Öncelikle bir ömür boyu mutluluklar dilerim. Biz de doğru ve yanlış haraketleri keşfettikte konuşuyoruz. Kafana takılan şeyleri sorarsan daha rahat yardımcı olabiliriz aslındaMerhaba bende aranıza yeni katıldım 20 günlük evliyim eylülde bebek yapmak istiyoruz cok acemiyim yardımcı olursanız sevinirim
Hoşgeldiiiin :) uğurlar getir İnş. Bat ını yazarsan listeye de eklerizeylul calismalarinda bende varim ugurlu nickimle geldim