• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

ada_aras ada_aras insallah dedigin gibi bu ay guzel haberleri beraber veririz:KK200: bu ay ilk denemem benim senindemi ilk yoksa:eek: test icin biraz degil cooook erken ama meraktan yerimde duramiyorum:KK49: ve beeen hemsireyim:KK54: hocalarim duysa bu kadar erken test yapmak istedigimi afaroz ederler beni:KK73:

hemşire olduğunu söyleyerek hayatının hatasını yaptın:KK53:artık bütün sorularımız sana yönlendiririz.ne de olsa işin içinde sayılırsın:)benim ilk sayılmaz haziranda başladık ama bazı sıkıntılardan yumurtlama tarihlerini kaçırdım hep. ama yumurtlama dönemi dışında hep çalışmıştık:oops:hepimiz için hayırlısı

Gunaydın kızlar Enfal97 Enfal97 cnm yaptınmı test :KK17:
Kızlar sabah kalkar kalmaz test Yaptım ama size yazamadım kusura bakmayın bende pek umut yok çünkü testim bi garip oldu olsa çıkardı herhalde diye düşünüyorum yine de fotosunu çekmiştim atayım size sanki üç çizgi var delirmemek işten değil...

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    134,9 KB · Görüntüleme: 144
Arkadaşlar merhaba. Ben daha yeni üye olarak aranıza katıldım ama 3 aydır hamile kalmaya calıstıgim icin sizi surekli sitenizden takip ediyorum. Oyleki her hamileyim yazan icin sewiniyorum ve mutluluktan gozlerim doluyo, her bu ayda hamile kalamadim diyen icinde uzulup dua ediyorum ins hayirlisiyla en kisa zamanda olur diye. Ben doktora gitmeye korkanlardanim. Zaten esimde fazla yanasmiyo bu konuya daha cok erken diyor. Ne yapicagimi sasirmis durumdayim. Bu ay reglm eylul basina denk gelicek ama ben yumurtlama gunumden bu yana regl belirtileri gibi seyler hissediyorum. Hatta esimle bi kere iliski sirasinda bugun hamile kalicam hissi olustu. Ama umitlenmek istemiyorum. Sizinde aranizda bunu yasayan oldu mi hic ???

Kızlar biliyorum çok komik ama bu gün bana testler oyun oynuyor veee ovülasyon testimde üç çizgi çıktı

Of ya sıkıldım benbu işlerden birdaha adetim gecikmeden test yapmıcam çok fenakararlıyım ama beN kendimi biliyorum kesin dayanamam

Kuzum varmı başka test varmı evde
Evet son bi tane kaldı onu da zor günlerim için saklıyorum ben daha önceki üç hamileliğimi de adetim geçtikten sonra teste gördüm yani öncesi yaptığımda çıkmamıştı ama bu ay çok sabırsızsızım birde erken yumurtladığımı söyledi doktor çıkar diye umut ederek test Yaptım ama galiba yine adet OlacağımOlacağım

Evet son bi tane kaldı onu da zor günlerim için saklıyorum ben daha önceki üç hamileliğimi de adetim geçtikten sonra teste gördüm yani öncesi yaptığımda çıkmamıştı ama bu ay çok sabırsızsızım birde erken yumurtladığımı söyledi doktor çıkar diye umut ederek test Yaptım ama galiba yine adet OlacağımOlacağım
Bı kaç saat Sıvı içmeden dene istersen bi kez daha bide çok idrar damlatma ozamanda böyle oluyo 3-4 damla yeter

Bı kaç saat Sıvı içmeden dene istersen bi kez daha bide çok idrar damlatma ozamanda böyle oluyo 3-4 damla yeter
Evet canım ya üç damla damlattım bu arada bu gün aslında doktora gitmem Lazım bir kaç gündür aşırı kaşıntım var belki hamileysem diye gitmiyordum ama artık dayanamıyorum resmen heryerin kabardı olmazsa daha fazla bekleyemicem artık Çarşamba bat günü artık hiç test yapmak gelmiyor içimden Çarşamba'ya kadar adet olmazsam beklicem

kızlar ben de geldim 5 normal 1 erken gebelik testi sonucu bu gün kırmızıları gördüm artık ay içinde test yapmıycam testlerden biri silik bile çıkmıştı boşuna umutlanıyorum bat 19 eylül oldu hayırlısı artık

Kizlar esimle adetimin başlangıcından 8. Gün birlikte olduk ve ilk kez korunmasız birlikte olduk. Ertesi gün çok fazla kasik ayrım oldu bu durum hamile kalmakla alakalı değildir dimi ? Yanı sadece bir kez birlikte olunup hamile kalınır mi ki ???

:KK200: amin canim ins adet bittikten sonra ne yapmam lazim kacinci gunleri denemem gerek o_Oo_O
Benim bildiklerim ve burdan öğrendiklerim şunlar tatlım
1- adetin 8.9. Günleri üst üste sonraki günlerde iki günde bir ilişkiye giriyoruz ( çocuk için değil zevk için birlikte olun deniyor yapabilirsen ne ala ben yapamayabilirim :)) yani stres kasma yok
2- özellikle esin günde 3 defa 3 er kaşık harnup pekmezi yiyecek eczanede okudum Sperm sayısını çoğalır ve güçlenirmis. Sende iç. Artı olarak incir ye bayanlar için buda
3- ilişki sırası bele yastık sonrası ayaklar havada (amuda çıkmadığım kaldı :))) ve üzüm süre yat deniyor kalkmayacakmisiz
Simdilik bildiklerim bunlar ama temel şey stres yok rahat olup olurum bırakınca olurmus ama ben onu yapamadım :( inşallah sen yaparsın; )

Back