- 22 Eylül 2007
- 213
- 51
- 298
- Konu Sahibi Homely_angel
-
Adetim bittikten bir hafta sonra başlıyorum ben ama senin adetin düzense adet olduktan sonra hemen başla yapmaya testlerini. Hemen hergün yap. Yada bir arkadaş forumda yazmıştı. Adetten sonraki iki gün ilişki ondan sonra adet olana kadar gün aşırı ilişki. Bu şekilde bir arkadaş hamile kalmış. Ben bu ay bu şekilde deneyeceğim ama tabi ovulasyon testi de yapıcam.Ne zaman yapmam gerekiyor birde onu deneyimrabbim hakkımızda hayirlisini versin inşallah canım inşallah sorun yoktur içini ferah tut stres galiba bizim gibilerin sorunu
Canım fark etmedim kusura bakma. Yanlışlıkla olmuş, hemen ekleyeceğim.canım beni niye çıkardın listeden 1 eylüldüyoksa sen de benim gibi bu ay olmayacağını mı düşünüyorsun:)
9 Eylul tatlim topigin ugurlu olsun
Kızlar 5 aydır deniyoruz bebis haberi alamadık yumurtlama donemi hesapladim hergün denemedik gün aşırı dedi doktor şimdide ağrım var adet sancısı gibi 6 gün var daha bu ayda olmadı galiba yöntem yada öneri paylasirmisiniz bana
benim de 3 gün önce yumurtam çatladı. değerlendirdik 3 gündür bel ve kasık ağrısından bir hal oldum aynı adet olacakmışım gibi ağrıyorlar... akıntım da çoğaldı...Hoşgeldin canım. Aynı dönemde korunmayı bırakmışız anlaşılan. Bizde de 5 aydır sonuç yok maalesef. Ama sen bu durumda ümitsizliğe kapılmamalısın. Çünkü hamilelik belirtileri ile regl belirtileri tıpatıp aynı olan insanlar var. Belki de yerleşme ve rahim genişlemeleridir. Stres yapmadan bekle bakalım. Belki de 6 gün sonra güzel haberleri vereceksin bize
benim de 3 gün önce yumurtam çatladı. değerlendirdik 3 gündür bel ve kasık ağrısından bir hal oldum aynı adet olacakmışım gibi ağrıyorlar... akıntım da çoğaldı...
Kızlar hamile kalmayı kolaylaştırdığını bildiğimiz şeyleri paylaşalım mı?
Bu ay herkes denesin.
Benim bildiklerim:
1.Adet bittikten sonraki iki gün peş peşe ilişki ondan sonra adet bitene kadar gün aşırı ilişki
2. Ilişkiden sonra 15 dk yada yarım saat yatılacak. Asla ve asla hemen kalkıp tuvalete gidip idrar yapmak yok
3. Hergün folic asit alınacak
4. Haftada ili kere avakado yenecek
5. Hergün yarım saat egzersiz yapılacak
6. Sigara ve alkolden uzak durulacak
Aklıma gelenler bunlar şimdilik
Herkese kolay gelsin
inşallah canım yaaaİçimden bir his diyor ki bu ay leylekler bize çalışacak
Ben bir App kullanıyorum adı ovia. Orda bazen kadın doğurganlığını arttırmakla ilgili ip uçları veriyo. Orda okumuştum. İnşallah faydalı olur :)Hepsini duymuştum ama avakadoyu bilmiyordum
Bu ay bebis yok galiba çünkü adet sancılarım var 6 gün olmasına rağmen. Diğer ay deneyeceğim tavsiyelerini canım inşallah iyi haberler paylaşırızda herkes uygularAdetim bittikten bir hafta sonra başlıyorum ben ama senin adetin düzense adet olduktan sonra hemen başla yapmaya testlerini. Hemen hergün yap. Yada bir arkadaş forumda yazmıştı. Adetten sonraki iki gün ilişki ondan sonra adet olana kadar gün aşırı ilişki. Bu şekilde bir arkadaş hamile kalmış. Ben bu ay bu şekilde deneyeceğim ama tabi ovulasyon testi de yapıcam.
Stres en büyük düşman. Keşke hiç takmasak.
ne kadar süredir evlisiniz merak ettimHadi bakalım inşaaşşşaaalllah reglim bitti çalışmalara basladım bat 10 eylül güzel haberler alırız inşallah ama ben bu ay kesin kararlıyım hiçbir belirtiye inanmıycam gecen ay okadar emindmki hamiş olduğuma ama değilmişim hepsi psikolojikmiş
Avakado duymamisim sağolasın canımKızlar hamile kalmayı kolaylaştırdığını bildiğimiz şeyleri paylaşalım mı?
Bu ay herkes denesin.
Benim bildiklerim:
1.Adet bittikten sonraki iki gün peş peşe ilişki ondan sonra adet bitene kadar gün aşırı ilişki
2. Ilişkiden sonra 15 dk yada yarım saat yatılacak. Asla ve asla hemen kalkıp tuvalete gidip idrar yapmak yok
3. Hergün folic asit alınacak
4. Haftada ili kere avakado yenecek
5. Hergün yarım saat egzersiz yapılacak
6. Sigara ve alkolden uzak durulacak
Aklıma gelenler bunlar şimdilik
Herkese kolay gelsin
Bende varım 27 ağustos:) umutsuz vakaİşte son durum;
ardaemre - 23 Ağustos
zoombi - 29 Ağustos
denizce84 - 30 Ağustos
melita09 - 30 Ağustos
@hnf hlt - 30 Ağustos
ada_aras - 1Eylül
@aspnr - 2 Eylül
S selin deniz - 4 Eylül
HERSEYDUAUZERINE50 - 6 Eylül
charmant - 9 Eylül
Tuanam21 - 10 Eylül
_-CaNiMSiN-_ 11 Eylül
Homely_angel - 12 Eylül
@melekbaby - 15 Eylül
odzimert - 17 Eylül
C clashik - 21 Eylül
Bende böyle düşünmüştüm ilk aylar ama önceki 4 ayımda böyle ağrılı olduHoşgeldin canım. Aynı dönemde korunmayı bırakmışız anlaşılan. Bizde de 5 aydır sonuç yok maalesef. Ama sen bu durumda ümitsizliğe kapılmamalısın. Çünkü hamilelik belirtileri ile regl belirtileri tıpatıp aynı olan insanlar var. Belki de yerleşme ve rahim genişlemeleridir. Stres yapmadan bekle bakalım. Belki de 6 gün sonra güzel haberleri vereceksin bize
İşte son durum;
ardaemre - 23 Ağustos
missaslim - 27 Ağustos
zoombi - 29 Ağustos
denizce84 - 30 Ağustos
melita09 - 30 Ağustos
@hnf hlt - 30 Ağustos
ada_aras - 1Eylül
K Kucukbayanmutlu - 1 Eylül
@aspnr - 2 Eylül
S selin deniz - 4 Eylül
HERSEYDUAUZERINE50 - 6 Eylül
charmant - 9 Eylül
Tuanam21 - 10 Eylül
_-CaNiMSiN-_ 11 Eylül
Homely_angel - 12 Eylül
@melekbaby - 15 Eylül
odzimert - 17 Eylül
C clashik - 21 Eylül
Bende böyle düşünmüştüm ilk aylar ama önceki 4 ayımda böyle ağrılı olduama inşallah hepimiz güzel haberler veririz canı gönülden istiyorum ve bişey daha demeden edemeyeceğim sizlerle yazışmak çok iyi geldi allah razı olsun Rabbim hakkımızda hayirlisini versin inşallah :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?