- 31 Ağustos 2015
- 1.884
- 2.027
- 83
- 32
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #1.701
Ay cnm hayirli olsun cok sevindim allah kucagina almayi nasip etsinbugun kan verdim hamileyimçok heycanlandim elim ayagima dolandi alirken baktim deger 399.7 idi degerim inş iyidir inşallah bişi olmaz korkuyorum nıyeyse
İnşallah herkes bu ay hamiş olur özel bişi yapmadim ilaçlarim bitti hamile kaldim ilaçlarim folik asit ve kan ilaci he birde kan ilaci 3 üncü ayda ben kaldim hayirlsştla sizde kalirsinşz
InşAllah pozitiftir canım yaaaa. Icindeki ses umarim dogrudur :) bende yarın yapicam test. Benim icimdende tam tersi geçiyor :)Benimde adetim bir gun gecti. Bugunde olmadım.. kasiklarim agriyor ara ara. Adet olacakmisim gibi. Sanki hamileymisim gbi hissediyorum. Kendimi bi farkli hissediyorum agrilar falanda bir değişik. Ama bir yandan da korkuyorum. Kendimi umitlendirmek istemiyorum. Icimde bi heyecan var. Kafayi yedim galiba. Yarin test yapacagim. Negatif cikarsa uzulmem cok insallah
bugun kan verdim hamileyimçok heycanlandim elim ayagima dolandi alirken baktim deger 399.7 idi degerim inş iyidir inşallah bişi olmaz korkuyorum nıyeyse
İnşallah herkes bu ay hamiş olur özel bişi yapmadim ilaçlarim bitti hamile kaldim ilaçlarim folik asit ve kan ilaci he birde kan ilaci 3 üncü ayda ben kaldim hayirlsştla sizde kalirsinşz
Tebrik ederimmm cok sevindim. Sağlıkla kucagina almak nasip olsun inşAllahbugun kan verdim hamileyimçok heycanlandim elim ayagima dolandi alirken baktim deger 399.7 idi degerim inş iyidir inşallah bişi olmaz korkuyorum nıyeyse
Cok karamsar düşünüyoruz niye boyle yapiyoruz ya. Belki de hamileyizdir. Bi sıkıntımız yok bir seyimiz yok. Noye olmasin çocuğumuz. Hem bu ay ben yumurtanin catlama gununu ogrendim tesadufen doktordan. Muayeneye gittigimde soylemisti. O gunun onceki gcelerde iliski oldu. Hamile kalma oranim baya yuksek yani aslinda. Ama su karamsarligim oldurecek beni. Sende benim gibi yapmaaa. Poziitif dusunmeye calisalimInşAllah pozitiftir canım yaaaa. Icindeki ses umarim dogrudur :) bende yarın yapicam test. Benim icimdende tam tersi geçiyor :)
Elimdem gelse keşke. Bir senelik evliyim hic doktora gitmedim. 3 aydir deniyoruz bebek icin. Belkide bi hastaligim var . Cok korkuyorum oyizden ve hep olumsuz dusunuyorum istemeden. Bu ay da olmazsa şayet gidicem dr a artik. Bence sen bosuna kotu dusunme. Hem bak gunlerinide tutturmussun ne guzel canim.Cok karamsar düşünüyoruz niye boyle yapiyoruz ya. Belki de hamileyizdir. Bi sıkıntımız yok bir seyimiz yok. Noye olmasin çocuğumuz. Hem bu ay ben yumurtanin catlama gununu ogrendim tesadufen doktordan. Muayeneye gittigimde soylemisti. O gunun onceki gcelerde iliski oldu. Hamile kalma oranim baya yuksek yani aslinda. Ama su karamsarligim oldurecek beni. Sende benim gibi yapmaaa. Poziitif dusunmeye calisalim
Cok cok cok yanlis düşünüyorsun. Bir sorunun olmasa bile cocugun ne zaman olacagini kestiremezsin. Bende 1 senelik evliyim. Bu denedigim 2. Ay . Senden hic farkli degilim. Ama benim tanidigm cogu kisi. 3. Veya 4. Ayda yada 6. Aylarda hamile kaldi. Kesinlikle ilk ay tutma olasiligi zaten bilimsel olarak bile cokk dusuk. Kendini gereksiz uzuyorsun. Kesinlikle hemennn gulumsuyorsun ve umudunu yitirmiyorsun. Bu ay da olur. Olmazsa onumuzdeki ay olur. Bir yere gitmiyoruz sonuçtaElimdem gelse keşke. Bir senelik evliyim hic doktora gitmedim. 3 aydir deniyoruz bebek icin. Belkide bi hastaligim var . Cok korkuyorum oyizden ve hep olumsuz dusunuyorum istemeden. Bu ay da olmazsa şayet gidicem dr a artik. Bence sen bosuna kotu dusunme. Hem bak gunlerinide tutturmussun ne guzel canim.
Benimde genelde degisiyor. 26 27 28 29 30 31 32. Dusun yani hic farketmiyor. Genelde bunlardan biri olur. Ama su günde bir adet oluyorum diyemiyorumBenim goguslerde dolgunluk ve acı yok. Zaten reglimde duzenli degildir pek. Oyuzden ümitlenemiyorum
Cok sağol yaa gercekten icime su serptin. Umarim dedigin gibi olur. Bebeklerimize hemen kavusuruz. Gerci Rabbimin bileceği iş. Hayirlisiyla bakalim. Yarin haberlerini bekliyorum test yap8caksin degil miCok cok cok yanlis düşünüyorsun. Bir sorunun olmasa bile cocugun ne zaman olacagini kestiremezsin. Bende 1 senelik evliyim. Bu denedigim 2. Ay . Senden hic farkli degilim. Ama benim tanidigm cogu kisi. 3. Veya 4. Ayda yada 6. Aylarda hamile kaldi. Kesinlikle ilk ay tutma olasiligi zaten bilimsel olarak bile cokk dusuk. Kendini gereksiz uzuyorsun. Kesinlikle hemennn gulumsuyorsun ve umudunu yitirmiyorsun. Bu ay da olur. Olmazsa onumuzdeki ay olur. Bir yere gitmiyoruz sonuçta
Ne demek ben dogruyu soyledin ama bana guven lutfen bu olay cidden boyle. Zamanla hepimiz hamile olcazzz. Hatta bulantılardan pisman mi olcaz an ve an. Az once bulantim oldu Psikolojik mi bilmiyorum. Yarin ilk is kan testi yaptircam. Umarim pozitif sonuc alirim. Cumlemiz aliriz pozitif sonuc insalahhhhCok sağol yaa gercekten icime su serptin. Umarim dedigin gibi olur. Bebeklerimize hemen kavusuruz. Gerci Rabbimin bileceği iş. Hayirlisiyla bakalim. Yarin haberlerini bekliyorum test yap8caksin degil mi
Umarim bebişin seninledir ama bizler umutlu degilim derken bile aslinda okadar da umutluyuz ki. Herseyi belirti sanip kendimize zehir ediyoruz o gunleri. Rahat olup okumamamk lazim dinlemememk lazim aslinda kendimizi. Keske yapabilsekBenim daha 8 gun var hasta olmama iki kez ard arda kimyasal dusuk yasadim gecen aylar bu aylar hic belirti cok biraz karnim agrio goguslerim sisti ama acmiyo cok fazla yani cok fazla umutlu degilim
Aynen oyle ama iste iki kez kimyasal oldu bendede degerlerim cok dusuk cikti 2 gun sevindik 3 gun hasta oldumUmarim bebişin seninledir ama bizler umutlu degilim derken bile aslinda okadar da umutluyuz ki. Herseyi belirti sanip kendimize zehir ediyoruz o gunleri. Rahat olup okumamamk lazim dinlemememk lazim aslinda kendimizi. Keske yapabilsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?