• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

bugun kan verdim hamileyim :KK200: çok heycanlandim elim ayagima dolandi alirken baktim deger 399.7 idi degerim inş iyidir inşallah bişi olmaz korkuyorum nıyeyse :KK15:

İnşallah herkes bu ay hamiş olur özel bişi yapmadim ilaçlarim bitti hamile kaldim ilaçlarim folik asit ve kan ilaci he birde kan ilaci 3 üncü ayda ben kaldim hayirlsştla sizde kalirsinşz:KK46::KK200:

canım tebrik ederim, haftanın ilk haberi senden geldi, umarım tüm hafta devam eder. sağlıkla mutlulukla al kucağına inşallah :KK68:

bugun kan verdim hamileyim :KK200: çok heycanlandim elim ayagima dolandi alirken baktim deger 399.7 idi degerim inş iyidir inşallah bişi olmaz korkuyorum nıyeyse :KK15:

İnşallah herkes bu ay hamiş olur özel bişi yapmadim ilaçlarim bitti hamile kaldim ilaçlarim folik asit ve kan ilaci he birde kan ilaci 3 üncü ayda ben kaldim hayirlsştla sizde kalirsinşz:KK46::KK200:
Hayırlı olsn canım :)

canım hayırlı olsun kendim kalmısım gibi cok sevindim ya Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin cnm ya süper bi haber bu:KK15::21:

Ewt ewt :)) kasklarm agryo sag kasgm daha dogrusu insllah bebislermz karnmmza yerlesydr :)
kizlar benimde 8/10 gun kaldi duzensiz oldugu icin kesin diyemiyorum da. Gecen 3 gundur ozellikle yattigim zamanlar farkettigim adet oncesi gun ve birinci gun olan agrinin hafif hali oluyor. Bagirsaklarimdan mi diyorum 3 gun surmezdi . Akintim cok hafif oluyor ama gogsumde bir farklilik yok ya. Bakiyorum da illa gogus belirtisi oluyormus hamile kalanlarda

tebrikler cnm cok yuksek degerin idrar testini de yapmismiydin once? Nasil hissediyon kendini? Hamile hissetmek neymis mesela :anneadayı::KK66:

canım benim hayırlı olsun

Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin:nazar:

ilk çocuk istediğin zaman aklına çok gelmiyor olmama ihtimali gelse bile takmıyorsun sanki dünyadaki tüm yaşanan kötü şeyler senin başına gelmezmiş gibi hayaller kuruyorsun filmlerdeki gibi eşine hamile olduğunu söyliyceksin sonra aradan 2-3 ay geçiyor aklına düşüyor gerçekten biz çalışıyoruz ama olmuyor demeye başlıyorsun duyduklarını uygulamaya ve doktorların kapısını çalmaya başlıyorsun tabi doktor sana çok erken daha diyor iyi çalış da gel diyor ki en saçma bulduğum harekettir (sorun varsa zaman kaybı oluyor eşten spermiogram ve kadından tam kan tahlili istemeli ve yumurta takibi yapmalıdır) sonra denemeye devam ediyorsun ve sürekli araştırıyorsun kendini hep dinliyorsun belirti arıyorsun küçücük bir şey senin yüreğinde kocaman bir umuda dönüşüyor, belki çocuklu anneler seni üzmüyor ama hamile anne görünce için cız ediyor benim neyim eksik diyorsun sonra her ay kırmızı görmekten nefret eder hale geliyorsun zaten hiç sevmemiştin o günleri böyle derken 3-4 ay daha geçiyor artık doktorlar seni ciddiye almaya başlıyor ve durumun araştırılıyor aşılama tüp bebek söylemleri, daha önce hiç bilmediğin rahatsızlıklar yeni terimler hayatına giriveriyor ve sen artık yoruluyorsun daha az hayal kuruyorsun çünkü üzülmemek için savunmaya geçiyorsun ama yine de o hayaller seni ayakta tutup bu işin peşini bıraktırmayan ki bir gün mendil satan bir teyze sana dua ediyor sağlık para versin Allah diye senin ağzından teyze çocuk versin olmuyor sözleri çıkıyor farkında olmadan ve der demez ben ne dedim diyorsun eve zor atıp kendini 6-7 aydır dökmediğin göz yaşını döküyorsun en azından ben böyle hissediyorum ama yine de burdayım peşini bırakmıyorum zor elde edilen her şeyi daha çok seversin daha değerlidir bir gün gelecek bebişim beni ne kadar bekletse de ne kadar zor bir dönem olsa da değer onu beklemeye:KK39:

Canım benim ben de senin bu anlatıklarını nerdeyse 2,5 yıldır yaşıyorum
Doktor kapılarında gezmek zordur
hele sen beklerken hamilelerin ve bebekli annelerin içeri girmesini tek tek görmek insana ağır gelir
Duygusal olarak zor bir dönemdeyiz
ama olsun en azından çaresi var
Hastalığı da veren Allah çaresini de
O ol derse oluverir
Bakalım bize ne zaman nasip olur...hayırlısı Allah tan

Kizlaaarrrr az once kan testi verdimm. Hem cok heyecanliyim hem cok korkuyorum. Bir anda icimdeki butun umut gitti. Kesin hamile degilim ya. Saat 2 de ogrencem o zamana kadar vakit nasil gececek ya. Offififif

Kizlaaarrrr az once kan testi verdimm. Hem cok heyecanliyim hem cok korkuyorum. Bir anda icimdeki butun umut gitti. Kesin hamile degilim ya. Saat 2 de ogrencem o zamana kadar vakit nasil gececek ya. Offififif
cnm öncelikle umutsuzluga kapılmak yok bu konuda bi anlaşalım ;) beklerken dua et bol bol. burda heyecanla bizde bekliyoruz sonucunu. güzel haberlerle gel emi kocaman sanslar :nazar::21:

Musmutlu haberlerle gel canım benim
inşallah müjdeyle yazarsın

Alıntıdır..
Bana bu ay dr bir akılda bulundu,herşey Allah ın taktiri tabi ama sebepler de veriyor işte.İlişkiden sonra hemen secdeye yatar gibi yat dedi.Aynı secdedeki gibi olsun bacakların dedi.Sadece yastığa alnını değil yanağını koy bir süre bu şekilde bekle dedi.Çok şükür uyguladım dün hamile olduğumun haberini aldık.Binlerce şükür.Denemekten zarar gelmez,hemen kalkmayın ve bu pozisyonu deneyin derim anne adayları :KK73:

Hayırlı olsun canım.Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin

:KK16::KK9:
Alıntıdır..
Bana bu ay dr bir akılda bulundu,herşey Allah ın taktiri tabi ama sebepler de veriyor işte.İlişkiden sonra hemen secdeye yatar gibi yat dedi.Aynı secdedeki gibi olsun bacakların dedi.Sadece yastığa alnını değil yanağını koy bir süre bu şekilde bekle dedi.Çok şükür uyguladım dün hamile olduğumun haberini aldık.Binlerce şükür.Denemekten zarar gelmez,hemen kalkmayın ve bu pozisyonu deneyin derim anne adayları :KK73:
:110:

gelecek gelecek güzel haber gelecek. hepimiz inanıyoruz ve dua ediyoruz ;)

Kızlar hepinizi yüreklendirmeye çalışıyorum ve hep olumlu olmaya çalışıyorum. ama bat geldi çattı ve galiba korkmaya başladım :KK17:

Ovulasyon testlerim geldi :KK73:tamda zamaninda bugun 12.gunum bugun baslamam gerekiyordu. Simdi testleri yapip cift cizgiyi gormeyi bekleyecegim. Gebelik testinde goremiyoruz bari ovulasyonda gorelim :KK70: olacak olacak bu ayin sonunda bebisim benimle olacak :KK68:

Back