• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Merhaba dun test yaptim beklemiyordum silik cizgi cikti bozuk sandim aksm 8 de yaptim oda silik cikti sabah ilk idrarla yaptim oda silik cikti adetjm 18 eylul 4 gun var ilk deneme ve 3 silik sekilde pozitif test persembe kan vericem hic belirti olmadi sadece her adet sivilce cikardi bu ay cikmadi baska bisey yok oglumda goguslerim sismisti azgimda pas tadi vardi acayip uykuya meyilliydim insallah isteyen herkes bu duyguyu yasar

Kızlar şimdi aradım 10.49 sonuç hamileyim kurban Olduğum rabbım herkese nasip etsin inş size tek tavsiyem kafanıza takmayın ben ıkı ay ovulasyon yaptım bu ay hiç bisi yapmadım kendımı dinlemedim oldu birazdan yazıcam belirtileri size

Hayırlı olsun canım. Bi hamiş daha oldu :)

Kızlar şimdi aradım 10.49 sonuç hamileyim kurban Olduğum rabbım herkese nasip etsin inş size tek tavsiyem kafanıza takmayın ben ıkı ay ovulasyon yaptım bu ay hiç bisi yapmadım kendımı dinlemedim oldu birazdan yazıcam belirtileri size
Tebrik ederim saglikla al kucagina adetin ne zaman canim benim 4 gun var daha bende kan versemmi vermesemmi diye dusunuyorum

Merhaba dun test yaptim beklemiyordum silik cizgi cikti bozuk sandim aksm 8 de yaptim oda silik cikti sabah ilk idrarla yaptim oda silik cikti adetjm 18 eylul 4 gun var ilk deneme ve 3 silik sekilde pozitif test persembe kan vericem hic belirti olmadi sadece her adet sivilce cikardi bu ay cikmadi baska bisey yok oglumda goguslerim sismisti azgimda pas tadi vardi acayip uykuya meyilliydim insallah isteyen herkes bu duyguyu yasar
Canım sanada hayırlısı olsun bat senınle aynaymış sende hemen kan ver bence

Canım hayırlı olsun maşallah çifter çifter geliyor hamiş haberleri:nazar: cok seviniyorum sizina dınıza. darısı bizlere inşşş

ayy canım nasıl sevindim. hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla gelsin inş.

canımm hayırlı olsun..ben sana dememiş miydimm diğer bebeklerin de 3. ayda gelmiş. bu ay senin ayın diye:)hadi bakalım 3 çocukla işin zor olabilir. şimdilrde hamileliğin tadını çıkar bol bol da dinlen. sonra vaktin olmayabilir:)sağlıkla kucağına al inşallah.

Back