Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

ohhh ne güzel bak en heyecanlı anlardan biri. bize fotoğrafını getirirsin hem. bu arada küçük beyimiz diye geçti aklımdan
Ayy inşallah canm benimmmm bi şey söyleyeyim mi herkes öyle diyo sanki oğlan bende geçen gün yanlışlıkla bebeğim diyecegimè oğlum dedim bakalım hayırlısı olsun sağlıklı olsun onu kucağıma alayım kokusunu çekeyim başka hiç bi şey istemiyorum rabbimden

Kizlar merhaba, bnm bat 15 eylül. Bu ay ilk denememizdi. Ovulasyon takibi de yaptik. Son 3 gündür adet olacakmisim gibi agri cekiyorum ve lekelenme yasiyorum, dün test yaptim belli belirsiz 2. Cizgi cikti ama net degildi, yarin kan testi mi yaptirsam adetin gecmesini mi beklesem bilemiyorum. Adet olacağim diye cok korkuyorum Ağrilarim adet ağrisi gibi.

Cnm bence adetinin gununu bekle kesin olsun zaten 2 gun kaldi sabret

kızlar ben de adet oldum
gerçi bu ay eşimin test sonuçlarından sonra ümitli değildim
hayırlısı olsun hepimiz için
gün gün sabırsızlıkla bekleyen herkesin yüzü güler inşallah

Aminnnn inş canım bnmde solda agrım oluyor hep :) bebişlrimiz gelsin demin bi yerde okudum adete 6 gün kala kan testinde cıkabiliyormus :)
wyapcn mi cnm ben dün yaptrdm doktr kendi yapti gerci ben istmdm negatf ckti ama dün 8 gün vardi bide ben bu ay 2 kez yumurtlamsm yani iknci gec yumurtlamamda tuttysa ckmaz dye daha yapmayi dusnmyrm test 7 gunck daha sbretcem :) ama sn yaparsan mtlaka hbr ver dualarm snnle

Bnmde sennle canım tasınma işlermiz var fırsattım olursa yaptırırım iğnedende korkuyorum ya :) aile hekimleri yapıyor mu bu testi

Bir kimyasal ardından dış gebelik ve geçen ay yine kimyasal gebelik bu ay belki derken yumurtlama günü bayrama denk geliyo malesef kaynanaya eşimin memleketine gidecez bu ay da yalan oldu kısmet artık önümüzdeki aya eylül ayı benim ayım olamayacak kızlar

bugun kan verdim hamileyim çok heycanlandim elim ayagima dolandi alirken baktim deger 399.7 idi degerim inş iyidir inşallah bişi olmaz korkuyorum nıyeyse

İnşallah herkes bu ay hamiş olur özel bişi yapmadim ilaçlarim bitti hamile kaldim ilaçlarim folik asit ve kan ilaci he birde kan ilaci 3 üncü ayda ben kaldim hayirlsştla sizde kalirsinşz

ArkadaşlaR hamile olan herkesi tebrik ederimm, ben bu ay şehir dışındayım, hep okuyorum ama sık yazamıyorum. Biliyosunuz yumurtlamayı kaçırdık.. Benden bu ay umut yok, ama güZel haberlerini alıp seviniyorum

Canım çok sevindim hayırlı olsun hamileliğin biraz yoğun bir aydayım o yüzden muhabbete katılamıyorum ama okuyorum çok şükür sık sık da gebelik haberleri geliyor o yüzden bu raları seviyorum... Haftaya keseyi görürsün artık

Ayyyyyy yemie hamile kalmisim gibi sevindim.. ya cok sevindim cok cokkkkk allah mutlu mesut etsin saglikli sıhhatli buyutmeyi nasip etsinnn . Cidden cok sevindim niye byle oldu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…