- 5 Ağustos 2015
- 891
- 391
- 53
- Konu Sahibi Homely_angel
- #1.681
senden de canim dikkat et kendine yorma kendiniCanımmm çok çok teşekkür ederim içimi o kadar rahatlattin ki Allâh senden razı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senden de canim dikkat et kendine yorma kendiniCanımmm çok çok teşekkür ederim içimi o kadar rahatlattin ki Allâh senden razı olsun
Ayy inşallah canm benimmmm bi şey söyleyeyim mi herkes öyle diyo sanki oğlan bende geçen gün yanlışlıkla bebeğim diyecegimè oğlum dedim bakalım hayırlısı olsun sağlıklı olsun onu kucağıma alayım kokusunu çekeyim başka hiç bi şey istemiyorum rabbimdenohhh ne güzel bak en heyecanlı anlardan biri. bize fotoğrafını getirirsin hem. bu arada küçük beyimiz diye geçti aklımdan
Ederim canım çok teşekkür ederimsenden de canim dikkat et kendine yorma kendini
Cnm bence adetinin gununu bekle kesin olsun zaten 2 gun kaldi sabretKizlar merhaba, bnm bat 15 eylül. Bu ay ilk denememizdi. Ovulasyon takibi de yaptik. Son 3 gündür adet olacakmisim gibi agri cekiyorum ve lekelenme yasiyorum, dün test yaptim belli belirsiz 2. Cizgi cikti ama net degildi, yarin kan testi mi yaptirsam adetin gecmesini mi beklesem bilemiyorum. Adet olacağim diye cok korkuyorum Ağrilarim adet ağrisi gibi.
Canım 1 haftamz kaldı dimi heyecan yaptım :)Kızlar beyaz akıntı ne demek adetime 1 hafta var
Ewt ewt :)) kasklarm agryo sag kasgm daha dogrusu insllah bebislermz karnmmza yerlesydr :)Canım 1 haftamz kaldı dimi heyecan yaptım :)
Aminnnn inş canım bnmde solda agrım oluyor hep :) bebişlrimiz gelsin demin bi yerde okudum adete 6 gün kala kan testinde cıkabiliyormus :)Ewt ewt :)) kasklarm agryo sag kasgm daha dogrusu insllah bebislermz karnmmza yerlesydr :)
wyapcn mi cnm ben dün yaptrdm doktr kendi yapti gerci ben istmdm negatf ckti ama dün 8 gün vardi bide ben bu ay 2 kez yumurtlamsm yani iknci gec yumurtlamamda tuttysa ckmaz dye daha yapmayi dusnmyrm test 7 gunck daha sbretcem :) ama sn yaparsan mtlaka hbr ver dualarm snnleAminnnn inş canım bnmde solda agrım oluyor hep :) bebişlrimiz gelsin demin bi yerde okudum adete 6 gün kala kan testinde cıkabiliyormus :)
Bnmde sennle canım tasınma işlermiz var fırsattım olursa yaptırırım iğnedende korkuyorum ya :) aile hekimleri yapıyor mu bu testiwyapcn mi cnm ben dün yaptrdm doktr kendi yapti gerci ben istmdm negatf ckti ama dün 8 gün vardi bide ben bu ay 2 kez yumurtlamsm yani iknci gec yumurtlamamda tuttysa ckmaz dye daha yapmayi dusnmyrm test 7 gunck daha sbretcem :) ama sn yaparsan mtlaka hbr ver dualarm snnle
Yapyo cnm saglik ocgna gdp gebelik testi yaptrmk istyrm dynce yapylrBnmde sennle canım tasınma işlermiz var fırsattım olursa yaptırırım iğnedende korkuyorum ya :) aile hekimleri yapıyor mu bu testi
Tamm cnm sagol :)Yapyo cnm saglik ocgna gdp gebelik testi yaptrmk istyrm dynce yapylr
Canım çok sevindim hayırlı olsun hamileliğin biraz yoğun bir aydayım o yüzden muhabbete katılamıyorum ama okuyorum çok şükür sık sık da gebelik haberleri geliyor o yüzden bu raları seviyorum... Haftaya keseyi görürsün artıkbugun kan verdim hamileyim çok heycanlandim elim ayagima dolandi alirken baktim deger 399.7 idi degerim inş iyidir inşallah bişi olmaz korkuyorum nıyeyse
İnşallah herkes bu ay hamiş olur özel bişi yapmadim ilaçlarim bitti hamile kaldim ilaçlarim folik asit ve kan ilaci he birde kan ilaci 3 üncü ayda ben kaldim hayirlsştla sizde kalirsinşz
Ayyyyyy yemie hamile kalmisim gibi sevindim.. ya cok sevindim cok cokkkkk allah mutlu mesut etsin saglikli sıhhatli buyutmeyi nasip etsinnn . Cidden cok sevindim niye byle oldu yabugun kan verdim hamileyim çok heycanlandim elim ayagima dolandi alirken baktim deger 399.7 idi degerim inş iyidir inşallah bişi olmaz korkuyorum nıyeyse
İnşallah herkes bu ay hamiş olur özel bişi yapmadim ilaçlarim bitti hamile kaldim ilaçlarim folik asit ve kan ilaci he birde kan ilaci 3 üncü ayda ben kaldim hayirlsştla sizde kalirsinşz