- 27 Ağustos 2015
- 482
- 399
- 23
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #1.561
bence de cnm gününün gecmesini bekle sabretmek zor ama :)hoş buldum canım. umarım herkesten güzel haberler duyarız. en son 2 gün önce yapmıştım negatifdi. erken tabi ama insanın elinde test olunca dayanamıyoama günüm geçmeden yapmıcam çok kararlıyım
hadi hayırlısı cnm heyecanla bekliyorum :)KIZLAR SIMDI YAPIYOM TESTI HADI HAYIRLISI
umarım canım aynı gün veririz müjdeyi kızlara :) ve eğer öyle olursa doğumlarımız da çok yakın olur :) her gelişmeyi paralel takip edebiliriz. ayy noooolur haftaya görmeyelim kırmızıları. çift çift çizgileri, kocaman kocaman hcg leri görelim
Çok Heyecanlı hadi inşKIZLAR SIMDI YAPIYOM TESTI HADI HAYIRLISI
Hadi canim guzel haberi sabirsizlikla bekliyoruzKIZLAR SIMDI YAPIYOM TESTI HADI HAYIRLISI
Canım bazen idrarda cıkmayabiliyo bi de kan testi yaptır istersenMALESF KIZLAR NEGATIF SONUC YENIDEN NEGATIFI GORDUMCOK UZZGUNUM ALTI GUN OLDU AMA HALA BIRSEY YOK(((((((((((((
MALESF KIZLAR NEGATIF SONUC YENIDEN NEGATIFI GORDUMCOK UZZGUNUM ALTI GUN OLDU AMA HALA BIRSEY YOK(((((((((((((
bu ay herkes hamile kalacak galiba inşallahkızlar 3 gündür hafif bir mide bulantım var. ağzımda biraz acılık. arada bir kasık ağrısı. bi de sabah uyanıp ayağa kalkınca karnımın içinde kısa bir sancı. başka da bir belirti yok. sizce neler olacak?
Istanbula godiyorum orda yaptiririrm artkCanım bazen idrarda cıkmayabiliyo bi de kan testi yaptır istersen
Kendimi kandirmaktan syoruldum ya cok zor vuÜzülme canım bnm hayırlı vakitte gelir inşallah bebegin kırmızıları gören kadar umudu kesmek yok hadi gülümse bakayım
yumurtanın ömrü kısaydı belkide ondan yakalamışsınızdır. 12 saat ile 24 saat yaşama süreleri varmışKızlar ben yumurtlama gunumden bir gün önce ilişkiye girerek hamile kaldım. Yumurtlama günümde sag tarafım da agri oluyor ve biraz vücut ateşim yükseliyor. Başka da denemedik zaten.çünkü istatiksel olarak yuMurtla çatlamadan spermlerin orada hazır beklemesi gerekiyor.en yuksek gebelik ihtimali buymuş.başka da denemedik zaten.ben ne zaman yumurtlama günümde ve sonrasında denediysem olmadı.hamile kalmak isteyenler için dedim. Ve vücut isim 1 hafta 10 gün hic düşmedi.
test yapmalısın cnmbugun adetimin üzerinde 31 gün geçti test yapmaya korkuyorum ya niyeyse aslinda belirtilerim hiç olmadigi kadar baskın 1-2 haftadir aşiri belirti var mide bulantisi bile başladi kirmizi daha görmedim gelir diye test yapmadim ama test aliptw bakamiyorum ya ne kötü
Bugun 11 eylül bat tarihim diye hesaplamişim bakalim akıntım da yogun niyeyse ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?